Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(villyte @ 2011 10 18, 12:27)

Čia maniškė naujiena smile.gif

Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 10 13, 13:57)
visas miestas vaiksto su tokiais salikais taigi mano mamai irgi REIKIA  lotuliukas.gif
user posted image

ar sunku ji megzti? nusipirkau virbalus siandien, sakau gal reikia pabandyti nunarplioti ax.gif
Atsakyti
Mano pirmas megztukas mazajam piratui(2m.2men.) Labai savimi didziuojuosi rolleyes.gif Kai baigiau megzti,tai jauciausi,lyg koki zygdarbi atlikusi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 10 18, 17:51)
Mano pirmas megztukas mazajam piratui(2m.2men.) Labai savimi didziuojuosi rolleyes.gif

pirmas? blink.gif labai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @@vandeniuke@@: 18 spalio 2011 - 17:52
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 10 18, 16:51)
Mano pirmas megztukas mazajam piratui(2m.2men.) Labai savimi didziuojuosi rolleyes.gif Kai baigiau megzti,tai jauciausi,lyg koki zygdarbi atlikusi lotuliukas.gif

Tiksliai,tai kas bus toliau,jei dabar tokie sedevrai bigsmile.gif Labai liux!
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 10 18, 13:27)
Vajeeee, kokia graži mergytė su dar gražesne suknyte  wub.gif
paltukas paprastas, bet turbūt labai šiltas  thumbup.gif , apykaklė įdomi  wub.gif
Čia maniškė naujiena smile.gif

koks gražus wub.gif
kokie siūliukai naudoti ir kiek akių dedate šaliams tokiems, ar tvirtinate kraštus (šonus) ax.gif

QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 10 18, 17:51)

koks fainas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 18 spalio 2011 - 20:50
Aciu, merginos, uz grazu zodi mano darbui. 4u.gif
Agnesyte, cia italiska kidmohera maisyta su vilna (pirma karta is tokiu mezgiau, bet visai nenusivyliau), o siaip salius mezgu is italiskos kidmoheros arba is silk moheros. Akiu skaicius virs 100 (nuo rasto priklauso kiek akiu reikia). Krastu nieko netvirtinu, tik abu galus apneriu graziai vaseliu, o sonai tai 2 krastines akys is abieju sonu ir tiek.... ax.gif
Atsakyti
villyte-zaika-labai grazu 4u.gif

pasirodau fotosesija jaunoji pasipuosusi mano mezginiais...biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Atnešu vieną mezginuką parodyti. Komplektas iš kašmyro vilnos. Beretė megzta iš dvigubo siūlo 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Už paskutinės nuotraukos kokybę atsiprašau, šešiametė dukrytė fotografuodama kažką įjungė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 19 spalio 2011 - 14:36
QUOTE(sauadsa @ 2011 10 19, 15:35)
Atnešu vieną mezginuką parodyti. Komplektas iš kašmyro vilnos.  Beretė  megzta iš dvigubo siūlo

vau, kaip grazu ir siltai atrodo thumbup.gif didziausi pagyrimai ir balionelis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 10 19, 15:35)
Atnešu vieną mezginuką parodyti. Komplektas iš kašmyro vilnos.  Beretė  megzta iš dvigubo siūlo 4u.gif

labai grazu wub.gif cia alize cashmira??? Kiek gramu suejo i kepure ir pirstines?
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 10 18, 21:31)
o sonai tai 2 krastines akys is abieju sonu ir tiek....  ax.gif

Kadangi man dar neteko susidurti su dviem kraštinėmis akimis blush2.gif tai iškilo toks klausimas: o kaip jas mezgate? Iš geros pusės geromis akimis, iš blogosios išvirkščiomis? blush2.gif
Atsakyti