mano naujas kepuriukas coliukei
Angulyte, puikus paltukas, gaila tik, kad foto man kompe labai tamsi, ne viskas gerai matosi. Bet matyti, kad apykaklė įdomi. O spalva tai išvis fantastiška!!!!
Ingauk, kokia miela kepurytė O koks čia raštas? Vadinamosios "gervuogės" (mano mezgimo knygoj taip vadinamas, kai trys kartu sumezgamos, trys išmezgamos iš vienos ar kažkaip ten pan.)
Ingauk, kokia miela kepurytė O koks čia raštas? Vadinamosios "gervuogės" (mano mezgimo knygoj taip vadinamas, kai trys kartu sumezgamos, trys išmezgamos iš vienos ar kažkaip ten pan.)
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 17, 14:20)
Angulyte, puikus paltukas, gaila tik, kad foto man kompe labai tamsi, ne viskas gerai matosi. Bet matyti, kad apykaklė įdomi. O spalva tai išvis fantastiška!!!!
aciu bet ten kur tu rasai tai man panasu i musytes o cia tai dvi geros dv blogos pora eiliu, trecia eile atvirksciai, gaunas kaip perliukas dvygubas
QUOTE(beladona @ 2011 10 17, 08:55)
Labai grazu spalva o kokie cia siulai ?
Siūlai čia tokie poprasčiai: "Nako" (50% vilna, 50% akrilas). Ale bandau dietos laikytis, tai vis bent kokį mėnesį gal nesusivėlęs pabus
Pagaliau galiu pasigirti savo nerta suknute ant modeliuko
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 17, 21:28)
koks grožis
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 17, 14:20)
Ačiū Na taip, spalva tamsi - netskleidžia viso grožio. Man nuotraukoj jis daugiau "ūkiškas" atrodo, nors natūroje jį priskirčiau prie elegantiškesnių.
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 17, 21:28)
Pagaliau galiu pasigirti savo nerta suknute ant modeliuko
Kokie groziai! As kalbu apie abu.Ir apie manekene, ir apie suknele
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 18, 07:22)
koks grožis
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 10 18, 08:54)
Kokie groziai! As kalbu apie abu.Ir apie manekene, ir apie suknele
Dėkui merginos, modeliukas iš ties
sakė tos suknutės dar dviem trim metam kokiem užteks
Vajeeee, kokia graži mergytė su dar gražesne suknyte
paltukas paprastas, bet turbūt labai šiltas , apykaklė įdomi
Čia maniškė naujiena
Čia maniškė naujiena
villyte, liuks šalis, o jau spalvytė iš karto rudeninę nuotaiką praskaidrina..
QUOTE(villyte @ 2011 10 18, 14:27)
Vajeeee, kokia graži mergytė su dar gražesne suknyte
Čia maniškė naujiena
Čia maniškė naujiena
grazu