Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

user posted image

mano naujas kepuriukas coliukei smile.gif
Atsakyti
Angulyte, puikus paltukas, gaila tik, kad foto man kompe labai tamsi, ne viskas gerai matosi. Bet matyti, kad apykaklė įdomi. O spalva tai išvis fantastiška!!!!

Ingauk, kokia miela kepurytė wub.gif O koks čia raštas? Vadinamosios "gervuogės" (mano mezgimo knygoj taip vadinamas, kai trys kartu sumezgamos, trys išmezgamos iš vienos ar kažkaip ten pan.)
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 17, 14:20)
Angulyte, puikus paltukas, gaila tik, kad foto man kompe labai tamsi, ne viskas gerai matosi. Bet matyti, kad apykaklė įdomi. O spalva tai išvis fantastiška!!!!

Ingauk, kokia miela kepurytė wub.gif O koks čia raštas? Vadinamosios "gervuogės" (mano mezgimo knygoj taip vadinamas, kai trys kartu sumezgamos, trys išmezgamos iš vienos ar kažkaip ten pan.)

aciu smile.gif bet ten kur tu rasai tai man panasu i musytes g.gif o cia tai dvi geros dv blogos pora eiliu, trecia eile atvirksciai, gaunas kaip perliukas dvygubas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2011 10 17, 08:55)
Labai grazu  thumbup.gif  spalva  wub.gif  o kokie cia siulai ?

Siūlai čia tokie poprasčiai: "Nako" (50% vilna, 50% akrilas). Ale bandau dietos laikytis, tai vis bent kokį mėnesį gal nesusivėlęs pabus smile.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu pasigirti savo nerta suknute ant modeliuko bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 17, 21:28)
Pagaliau galiu pasigirti savo nerta suknute ant modeliuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif

koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 17, 14:20)

Ačiū 4u.gif Na taip, spalva tamsi - netskleidžia viso grožio. Man nuotraukoj jis daugiau "ūkiškas" atrodo, nors natūroje jį priskirčiau prie elegantiškesnių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 17, 21:28)
Pagaliau galiu pasigirti savo nerta suknute ant modeliuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kokie groziai! wub.gif As kalbu apie abu.Ir apie manekene, ir apie suknele
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 18, 07:22)
koks grožis  wub.gif

QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 10 18, 08:54)
Kokie groziai! wub.gif  As kalbu apie abu.Ir apie manekene, ir apie suknele

Dėkui merginos, modeliukas iš ties wub.gif bigsmile.gif

sakė tos suknutės dar dviem trim metam kokiem užteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 18 spalio 2011 - 13:05
Vajeeee, kokia graži mergytė su dar gražesne suknyte wub.gif
paltukas paprastas, bet turbūt labai šiltas thumbup.gif , apykaklė įdomi wub.gif

Čia maniškė naujiena smile.gif

user posted image
Atsakyti
villyte, liuks šalis, o jau spalvytė thumbup.gif thumbup.gif iš karto rudeninę nuotaiką praskaidrina..
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 10 18, 14:27)
Vajeeee, kokia graži mergytė su dar gražesne suknyte  wub.gif
paltukas paprastas, bet turbūt labai šiltas  thumbup.gif , apykaklė įdomi  wub.gif

Čia maniškė naujiena smile.gif

grazu wub.gif
Atsakyti