Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(Avijacija @ 2011 10 10, 11:44)
kaip jum gerai kai tie vaikai mezginius nešioja. Nes maniškiui numezgiau liemenę iš geriausių merino vilnelės siūliukų. Jau kandimo jokio nors ir aš tam jautri esu. Kaina tų siūlų irgi atitinkama.....  doh.gif  nu bet labai retai kada leidžia užvilkt nes rėkia kad kanda jam ir vsio  frusty.gif

gal istiesu ir kanga, pabandykite kitoki siuliuka...
o gal nepatinka liemene blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 10 10, 11:44)
kaip jum gerai kai tie vaikai mezginius nešioja. Nes maniškiui numezgiau liemenę iš geriausių merino vilnelės siūliukų. Jau kandimo jokio nors ir aš tam jautri esu. Kaina tų siūlų irgi atitinkama.....  doh.gif  nu bet labai retai kada leidžia užvilkt nes rėkia kad kanda jam ir vsio  frusty.gif

merino siuliukai ir mano megstamiausia, bet istikruju kasmyras dar siek tiek svelnesnis smile.gif
Atsakyti
giriuosi ir as

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 10, 11:11)
"Apšiltinau" savo mažę wink.gif

Nu jau šitos mažes grožys neapsakomas wub.gif labai graži ir matosi megstanti pozuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 10 10, 12:29)
Nu jau šitos mažes grožys neapsakomas  wub.gif  labai graži ir matosi megstanti pozuoti  wub.gif

Ačiū 4u.gif tai dar truputį to grožio parodysiu ax.gif

user posted image

Atsakyti
Labai thumbup.gif kepurė, na bet ir šalika i komplekta numegzt reiktu, net gailu žiūrėt i plika kakliuka biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 10 12, 12:07)
Labai  thumbup.gif kepurė, na bet ir šalika i komplekta numegzt reiktu, net gailu žiūrėt i plika kakliuka  biggrin.gif  blush2.gif

mezgu, mezgu jau blush2.gif Kepurė gi dar garuoja, tik nuo virbalų tongue.gif
Atsakyti
gerai jau gerai, pasiteisinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , vadinasi galiu ramia dūšia žiūrėt i nuotraukas lotuliukas.gif , dargi mano jaunoji karta perduoda savo susižavėjimo šūksnius, kad labai jau gražu thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
Kepuriukas labai gražus ir daug darbelio įdėta thumbup.gif
Bet jau mažylė dar gražesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 11:02)
Ačiū  4u.gif tai dar truputį to grožio parodysiu ax.gif

Kepurytė wub.gif O darbelio kiek įdėta doh.gif Dukriukas mamytei rudeninių lapų puokštę renka smile.gif Labai graži mergička mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
La Perla, net šaltukas nupurtė pamačius tokį "šiltą" nėrinį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 12 spalio 2011 - 13:47