Sveikutes, atejau pasigirti, pasiryzau nerti kriksto suknele dukrytei, tai labai dziaugiusi, aisku iki tobulumo dar truksta, bet labai dziaugiuosi, akd turesiu ka dukrytei parodyti
Vilma, kokia faina tunika
Vilma, labai grazi tunika
[quote=ad23,2011 10 06, 14:08]
Sveikutes, atejau pasigirti, pasiryzau nerti kriksto suknele dukrytei, tai labai dziaugiusi, aisku iki tobulumo dar truksta, bet labai dziaugiuosi, akd turesiu ka dukrytei parodyti
NUOSTABU
NUOSTABU
QUOTE(ad23 @ 2011 10 06, 13:08)
atrodo kaip lėlė gražu
QUOTE(*Vilma* @ 2011 10 06, 13:29)
man, kaip amžinai šalančiai šiltas daiktas
koks mielas ir šiltas daiktas
[quote=*Vilma*,2011 10 06, 14:29]
Labai gražu .O iš kokių siūlų megzta ?
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 06, 13:53)
Vilma, labai grazi tunika
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 06, 14:18)
koks mielas ir šiltas daiktas
QUOTE(mantvaida @ 2011 10 06, 14:26)
Ačiū visoms
siūlai tokie http://www.auksarank...t/200-angora-2- tik dejau 4 siūliukus, kaip ir rašiau labai šiltas
QUOTE(*Vilma* @ 2011 10 06, 14:29)
labai gražu.
Merginos, pasakykit, ar jums neišsisėdi megztos suknelės, tunikos ar sijonai? Buvau nusimezgus ilgesnę tuniką, nuėjau į darbą, kur didžiąją dienos dalį tenka sėdėti, nu ir .... kad nutyso dupcė, nei bėgt, nei rėkt. Sarafanas iš kitokių siūlų taip pat nori išsipūsti per plačiąją, tai dar gerai, kad leidžiasi ištampomas Bijau ir bemegzti ką nors ilgesnio
QUOTE(Jazira @ 2011 10 05, 15:46)
o kaip ten uzsegimas? su kilputem?
kadangi jis megztas prie labai puosnios suknytes labai svarbiai progai... tai ir uzsegima siuvo siuveja pagal suknele ( na ir megztukas del to kuklutis, nes reikejo puko ir svelnumo bei silumos, o visas grozis siutoje sukneleje )
Papildyta:
Vilma, labai grazi tunika ir spalva ir rastai