Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(ingauk @ 2011 10 03, 14:32)
antra dalis tai aiski bet pirma tai visai nieko nesuprantu  blush2.gif  kaip ten tas baktusas ar kaip ten kas vadinas, nes pirma karta girdziu  blush2.gif

Aaaa, Baktusas tai va tokia VA skarelė, mezgama nuo vieno kampo iki kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 14:58)
Aaaa, Baktusas tai va tokia VA  skarelė, mezgama nuo vieno kampo iki kito biggrin.gif

tai kaip suprantu reikia pradet nuo 3 akiu ir platinti, o paskui siaurinti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 03, 15:05)
tai kaip suprantu reikia pradet nuo 3 akiu ir platinti, o paskui siaurinti ar ne  g.gif

Taip taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 10 03, 14:05)
tai kaip suprantu reikia pradet nuo 3 akiu ir platinti, o paskui siaurinti ar ne  g.gif

Ingauk, ziurek, cia Eitne labai paprastai raso apie Baktusa http://boutique.eitn...likelis-baktus/
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2011 10 03, 16:03)
Ingauk, ziurek, cia Eitne labai paprastai raso apie Baktusa http://boutique.eitn...likelis-baktus/

oi kaip aciu mergaites, greitu laiku bandysiu ir as toki dalykeli smile.gif
Atsakyti
Kiek šaunių darbelių wub.gif Šaunios auksarankės lietuvaitės thumbup.gif

Noriu parodyt ir savo suknelę ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Chimera, puikus princesės komplektukas thumbup.gif Kokie čia siūlai? g.gif

Suknute jau gyriausi, bet parodysiu dar, kaip ją papuošė mano dukrytė per krikštynas blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
seniai rodziausi-stai naujas 'mezginukas... ax.gif
salikas ir kepure berniukui su "'zaibu makvynu''... 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 03, 18:03)

Suknute jau gyriausi, bet parodysiu dar, kaip ją papuošė mano dukrytė per krikštynas blush2.gif

o jau kaip grazu,nu negali,neturiu zodziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mezginukas naujausias smile.gif
Nuotraukoje vienas modeliukas su mezginiu smile.gif Mezgiau dvi vienodas skraistes - mezgtukus dukterėčioms dvynukėms smile.gif
Dar didokos - bus pavasariui ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
merginos kiek riekia nuleisti akiu pazastims mezgant liemene ar tai megztini ?
sakau 3 2 1 bet ar nebus permazai (tiek sunelio liemenems nuleidineju)
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 03, 18:03)
Chimera, puikus princesės komplektukas thumbup.gif Kokie čia siūlai? g.gif

Ačiū, siūlai ALIZE LANAGOLD FINE MISSISIPI

labai graži dukrytė ir suknytė thumbup.gif

Vaima - koks idomus sprendimas su raudona pasukne bigsmile.gif labai elegant ponia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 04, 08:52)
merginos kiek riekia nuleisti akiu pazastims mezgant liemene ar tai megztini ?
sakau 3 2 1 bet ar nebus permazai (tiek sunelio liemenems nuleidineju)

Jei stori siūlai gal ir gana bus, bet aš paprastai nuleidinėju 5,3,2,1 smile.gif Nors čia ne vaikiškam, o sau, bet vėl gi, reikia žiūrėt... palyginkit su kokiu kitu megztiniu ir bus ramu 4u.gif
Atsakyti