JPE, nereaus grožis ir kantrybė... nuostabu tiesiog
*zuikutis*, gražus paltukas
ir visų gražūs darbeliai, žaviuosi auksarankėm
Labas rytas, ateinu ir aš truputį pasigirt
Komplektukas princesei
Ir pirmoji mano skara (pavėluota reakcija į madas )
Komplektukas princesei
Ir pirmoji mano skara (pavėluota reakcija į madas )
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 09:49)
Labas rytas, ateinu ir aš truputį pasigirt
Komplektukas princesei
Komplektukas princesei
Super, vaikiskas komplektukas labai grazus
Na skaros dirbtinai negirsiu (as ju tiesiog nenesioju, nemegstu, tai ir vertint nelabai galiu, nors isivaizduoju, kad darbelio nemazai ideta )
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 10 03, 09:52)
Super, vaikiskas komplektukas labai grazus
Na skaros dirbtinai negirsiu (as ju tiesiog nenesioju, nemegstu, tai ir vertint nelabai galiu, nors isivaizduoju, kad darbelio nemazai ideta )
Ačiū
Ir labai gerai, aš pernai lygiai taip pat abejingai į tą masinę skarozę žiūrėjau, o šimet iš sportio intereso numezgiau, dar nežinau ar pati nešiosiu ar padovanosiu
Aš pernai irgi mezgiau mezgiau vieną vienintelę skarą, ale jin man kažko tai nesigavo gal taip kaip aš tikėjausi, kad gausis, be to, užsirišau, tik prieš veidrodį pasižiūrėjau, ir nusprendžiau, kad nelabai ji man tinka, ir nelabai aš ją kur nešiosiu, tai ir išardžiau užpykus... Ale šiemet vėl kažkaip norisi, gal kur ir priderinsiu... O ypatingai va jūsų šita labai sužavėjo, atrodo tokia paprasta, be įmantrių gėlių ir kitokių raštų, gal reikės imtis kažko panašaus...
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 02, 20:17)
suknute mazai panelei
koks gražus komplektas: manekenė ir suknelė
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 09:49)
kaip mezget komplektuka gal noretumet papasakot
skara grazi, nors taip as ir neprisiruosiu jos nusimegzti nes nu nesuprantu kur tiek akiu man gauti ir niekas neiseina, gal kada ir pribresiu bet dabar ir taip turiu kas veiktu be jos
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 08:49)
Gražu
Tik idomu būtų pamatyti šalikėlį-skaryte išskleistą
*zuikulis* labai labai grazhu
QUOTE(ingauk @ 2011 10 03, 14:01)
kaip mezget komplektuka gal noretumet papasakot
kepurė tiesiai, lygiai, kaip maišiukas, ir surištas viršus.
Ant kaklo - tipo baktusas, bet atskirai primezgiau tas karbatkėles iš vieno krašto, surinkus akis, ir vienos išmegzdama po 3, nežinau ar aiškiai aš čia
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 03, 14:16)
vat nenufotkinau... Bet kaip jau riašiau, forma baktuso tik su karbatkėlėm
QUOTE(chimera @ 2011 10 03, 14:22)
kepurė tiesiai, lygiai, kaip maišiukas, ir surištas viršus.
Ant kaklo - tipo baktusas, bet atskirai primezgiau tas karbatkėles iš vieno krašto, surinkus akis, ir vienos išmegzdama po 3, nežinau ar aiškiai aš čia
Papildyta:
Papildyta:
antra dalis tai aiski bet pirma tai visai nieko nesuprantu kaip ten tas baktusas ar kaip ten kas vadinas, nes pirma karta girdziu