Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(Elizabeth** @ 2011 09 22, 11:59)
Dukrytės suknytė brolio krikštynom smile.gif žinau, kad iki tobulumo toli kaip iki mėnulio  blush2.gif

user posted image

Nereikia būt tokiai savikritiškai mirksiukas.gif Labai gražu!Gal galit parašyti kaip čia nerta?...
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 09 20, 15:32)
Pasirodysiu siemet jau turbut paskutine krikstynu suknute:
user posted image
user posted image

wub.gif Iš kokių siūliukų nėrėt?Labai gražus kritimas ax.gif O motyvo raštelio turbūt reikia suknelių temoj ieškoti?...
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 09 23, 09:37)
Nereikia būt tokiai savikritiškai  mirksiukas.gif Labai gražu!Gal galit parašyti kaip čia nerta?...

Ne manęs klausei, bet atsakysiu biggrin.gif Va čia yra detalus nėrimas šito rašto 4u.gif Ten kilpom daryti naudoja kažką panašaus į storą virbalą, bet tinka bet kas tolygaus storio, net ir liniuotė lotuliukas.gif Išbandyta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 23 rugsėjo 2011 - 08:44
QUOTE(andrejyte @ 2011 09 23, 08:17)
man pardavėja sakė 5-6 akis dėti  rolleyes.gif

na, is 5-6 akiu gausis toks Kudas" salikelis - siuliukas....
siaip as tai megstu tokius rimtesnius, tai "rudenini" mezgiau is 11-12 akiu (2 tokius numezgiau), alyvinis is 8, rozinis is 9. man graziausiai atrodo is 9 akiu, nei per kudas, nei pe storas.... Jei platesnis, tai nereikia sukt kelis kartus aplink kakla, susirisi ir tiek, o jei apsuki aplink, tai toks gumulas gaunasi..... Na, cia kaip kam graziau, kiekvienas turi savo nuomone.... ax.gif
Atsakyti
Villyte, o kas kiek cm dedate akis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 22, 14:35)
aha, man irgi iskilo sitas klausimas, labai grazus rastas

Jei neklystu taip:
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 23, 09:46)
Villyte, o kas kiek cm dedate akis?  ax.gif

tai ten nereikia jokiu cm matuoti, yra skylutes krastelyje ir kisi i kiekviena skylute... nieko ten nereikia galvoti, matuoti ar galva sukti, paimi, surenki kiekviena skylute ir tiek...
Atsakyti
Pusskare "Winter Lillies"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 23, 09:56)
tai ten nereikia jokiu cm matuoti, yra skylutes krastelyje ir kisi i kiekviena skylute... nieko ten nereikia galvoti, matuoti ar galva sukti, paimi, surenki kiekviena skylute ir tiek...

Paziurejau atidziau Jusu salikelius... o gi mano siulai ne tokie... doh.gif mano toks plonas tinklelis be krastelio su juostele doh.gif

Ar esat is tokiu siulu kaip, kad as turiu mezgusi? Nezinau kiek akiu uzsideti ir kokius tuos tarpus tarp ju daryti...

Parduotuveje sake 19, bet tada toks platokas gaunasi... gal kokias 14-15 deti g.gif ir kas koki 1 - 1,5 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 23, 10:10)
Paziurejau atidziau Jusu salikelius... o gi mano siulai ne tokie... doh.gif  mano toks plonas tinklelis be krastelio su juostele  doh.gif

Ar esat is tokiu siulu kaip, kad as turiu mezgusi? Nezinau kiek akiu uzsideti ir kokius tuos tarpus tarp ju daryti...

Parduotuveje sake 19, bet tada toks platokas gaunasi... gal kokias 14-15 deti g.gif  ir kas koki 1 - 1,5 cm  g.gif

esu mezgus is tokiu, tai dejau 20 akiu, tai is akies smeigiau virbala ir tiek.... tarpai jo, kas kokie 2 cm.... mezgimo principas tas pats...
Atsakyti
Villyte, o gal turite to megzto salikelio foto?
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 09 23, 09:37)

wub.gif Iš kokių siūliukų nėrėt?Labai gražus kritimas ax.gif  O motyvo raštelio turbūt reikia suknelių temoj ieškoti?...

Neriau is MAXI, bet jei dar reiketu gal visgi ieskociau kazko minkstesnio, nes su MAXI daug vargo isskalbus istampyti kaip reikia doh.gif
o rastelis jeigu domina tai galeciau paieskoti kompiuteryje , nes ne is suknyciu temos as ji turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 23, 10:19)
Villyte, o gal turite to megzto salikelio foto?

user posted image
Atsakyti