Dukrytės suknytė brolio krikštynom žinau, kad iki tobulumo toli kaip iki mėnulio
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 21, 20:58)
Prodysiu dar batukus ir crocs' iukus kokius esu nunerusi...
kokie simpatukai
QUOTE(onute33 @ 2011 09 22, 07:31)
ateinu ir as pasirodyti mezgiau pries menesi gimusiai panelei, tai net nezinau ar tiks niekada nesu mezgusi tokiam mazam zmogeliui ir dar is galvos. kaip manot, ar ilys kas nors i tokia suknele
kokia graži
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 09 22, 11:59)
Dukrytės suknytė brolio krikštynom žinau, kad iki tobulumo toli kaip iki mėnulio
gražus komplektukas idomus raštelis, kaip jis mezgamas
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 09 22, 12:59)
Taigi viskas ten labai gerai. Liuks komplektukas Čia su pagalbiniu kokiu pagaliuku nerta, taip? Kažkada nėriau tai liniutę naudojau
[quote=villyte,2011 09 21, 18:49]
O cia dar as rodau katik iskepta sali. Tikiuosi uzsakovei patiks
villyte, kokio ilgio šalis
Papildyta:
[quote=Joll@,2011 09 21, 20:58]
O galit įmesti schemutę, kaip tokius nerti?
Papildyta:
[quote=Joll@,2011 09 21, 20:58]
O galit įmesti schemutę, kaip tokius nerti?
QUOTE(Agnesyte @ 2011 09 22, 10:18)
idomus raštelis, kaip jis mezgamas
aha, man irgi iskilo sitas klausimas, labai grazus rastas
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 21, 21:58)
man tai labai super,
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 21, 21:58)
Crocs'iukais nustebinote
[quote=agurčikas,2011 09 22, 13:49]
[/quote]
Uzsakovei atidaviau jau, tai negaliu pamatuoti, bet manau, kad virs 170 Mezgu is vienodo siulu kiekio, tai visi saliai gaunasi panasaus ilgio, nebematuoju ju
[/quote]
Uzsakovei atidaviau jau, tai negaliu pamatuoti, bet manau, kad virs 170 Mezgu is vienodo siulu kiekio, tai visi saliai gaunasi panasaus ilgio, nebematuoju ju
Villyte, o kiek akiu uzsidedate?
As siandien buvau siulu parduotuveje tai irgi nusipirkau viena matkeli, bandysiu sau nusimegzti, tik parduotuveje pardaveja man sake apie 19 akiu detis, bet jus jau daug ju mezgusi, zinote, kaip graziausiai gaunasi
Busiu labai dekinga.
As siandien buvau siulu parduotuveje tai irgi nusipirkau viena matkeli, bandysiu sau nusimegzti, tik parduotuveje pardaveja man sake apie 19 akiu detis, bet jus jau daug ju mezgusi, zinote, kaip graziausiai gaunasi
Busiu labai dekinga.
as irgi buvau siandien siuluose,maciau lygiau tokiu paciu salikeliu daug primegzta ,net gavau paciupinet,naturoje visai nieko,deja as is tu,kurios nelabai nesioja saliku ir saliu...
bet seip tikrai labai malonus liesti ir grazu paziuret
bet seip tikrai labai malonus liesti ir grazu paziuret
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 22, 19:02)
Villyte, o kiek akiu uzsidedate?
Busiu labai dekinga.
Busiu labai dekinga.
man pardavėja sakė 5-6 akis dėti
O kokiais tarpais jas uzsideti (kiek cm)?