O gal galetumete pasidalinti info, kaip tuos garbanotus salikus mezgat ar neriat... net nezinau
Jų net megzt nereikia- jie patys garbanojasi
O jei rimtai- tai čia visa gudrybė siūluose (gal Villyte įmes nuorodą)- užsikabini 7-9 akis ir palei vieną kraštelį mezgi lygiuoju mezgimu.
O jei rimtai- tai čia visa gudrybė siūluose (gal Villyte įmes nuorodą)- užsikabini 7-9 akis ir palei vieną kraštelį mezgi lygiuoju mezgimu.
QUOTE(rasiux- @ 2011 09 21, 22:29)
Jų net megzt nereikia- jie patys garbanojasi
As tai mezgiau is galvos, be jokiu tu filmuku , kai jau numezgiau, tada radau .... Siaip saliku salikeliu temje kalba merginos kaip megzti tokius viskius
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 21, 21:58)
labai labai grazu
tik man atrodo nusispardo greit mazyliai tokius
kokia nuostabi rankine
ateinu ir as pasirodyti mezgiau pries menesi gimusiai panelei, tai net nezinau ar tiks niekada nesu mezgusi tokiam mazam zmogeliui ir dar is galvos. kaip manot, ar ilys kas nors i tokia suknele
Jol@, crocsiukai nerealūs
onute33, koks grioooožis ir spalva ir modelis
onute33, koks grioooožis ir spalva ir modelis
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 15:34)
superine,tikrai noreciau ir as tokia turet
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 21, 21:58)
Prodysiu dar batukus ir crocs' iukus kokius esu nunerusi...
Nuostabūs simpatukai
QUOTE(Klajokle @ 2011 09 22, 10:08)
Ačiū Galima ne tik norėti, bet ir turėti
mano akim dar ir bus didelė bet visad spės priaugti.
labai gražus mielas darbelis
labai gražus mielas darbelis
QUOTE(onute33 @ 2011 09 22, 08:31)
ateinu ir as pasirodyti mezgiau pries menesi gimusiai panelei, tai net nezinau ar tiks niekada nesu mezgusi tokiam mazam zmogeliui ir dar is galvos. kaip manot, ar ilys kas nors i tokia suknele