Kiek macius serveteliu tai sitos pacios paciausios noreciau ir as nusinerti, tik vis laiko nera kitiem prineriu, primezgu, o nei sau nei savo vaikui - nieko
Kiek macius serveteliu tai sitos pacios paciausios
noreciau ir as nusinerti, tik vis laiko nera kitiem prineriu, primezgu, o nei sau nei savo vaikui - nieko
Kiek macius serveteliu tai sitos pacios paciausios
noreciau ir as nusinerti, tik vis laiko nera kitiem prineriu, primezgu, o nei sau nei savo vaikui - nieko
ale pas mane tas pats... sau nieko neturiu...
beje.. gražus mergytė vardas... kai laukiaus antro, tai ir buvau sugalvojusi tokį patį vardą, bet neteko panaudoti
serveteles , mergina su vilnoniu kostiumeliu fantastiska, o sypsena jos - tai isvis , pledukas mielas, kriksto suknele jau gyriau kitoj temj, bet ir cia pagirsiu, rastelis sijono man labai grazus
Buvau užsikepusi ir aš tokį garbaniuką nusimegzti, bet kai bažnyčioje pamačiau net kelias moteris su tokiais, nusprendžiau, kad nesijungsiu į šią partiją . Nors pažiūrėti labai smagu
villyte labai grazios spalvos tu garbaniuku, bet as jau gal nemegsiu sau tokio, vis tiek beveik visi salikai pas mane guli spintoj nenesiojami, po karta gal uzsidejau, nes megstu golfus dazniausiai, tai man tie salikai jau kaip ir nebutini, kazkaip smaugia jie man atpratus ziauriai nesiot salikus