Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRŲ PUODAS

QUOTE(villyte @ 2011 09 18, 15:57)

Oho, kiek čia darbo bigsmile.gif . Bet gražu, ir spalva faina smile.gif
Atsakyti
Viskas, pagaliau susiuvau visus medaljonus assa.gif assa.gif
Ilgai nenoresiu matyt vaselio rankose karsta.gif
dydis mazdaug 170cm/70cm be kabanciu burbulu
svoris apie 800 g
vilna 100%
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sauadsa, dekui smile.gif
Nonna, reikia manyti, kad vaselio nesinores kuri laika matyti, darbelio cia ojojoi.... Motyvus nunert man tai nieko, bet vat sujungimas doh.gif .... Dideli darba padaret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 18, 19:38)
sauadsa, dekui  smile.gif
Nonna, reikia manyti, kad vaselio nesinores kuri laika matyti, darbelio cia ojojoi.... Motyvus nunert man tai nieko, bet vat sujungimas  doh.gif .... Dideli darba padaret  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Cia mano 3 salis blush2.gif todel tikrai saziningai sakau, kad nenoresiu laikyt vaselio lotuliukas.gif
Atsakyti
Nonna - super darbas, na bet jau ruduo nebaisus thumbup.gif
villyte - thumbup.gif - ir praktiška, ir šilta thumbup.gif
Atsakyti
Villyte: labai puikus poncas smile.gif As ir seniai apie toki masciau. Tik visad buvo atviras klausimas, kaip ten nugaroj viskas atrodo.. Jusu foto padejo man visas iskilusias problemas issiaiskint. Labai puikiai numegzta! thumbup.gif Verta pavargti su plonesniais siuliukais, kad veliau dziaugtis mezginiu. smile.gif

Nona: koks elegantiskas mezginys! Labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2011 09 18, 19:20)
Viskas, pagaliau susiuvau visus medaljonus  assa.gif  assa.gif
svoris apie 800 g
vilna 100%

3iasis salis jau?? oho blink.gif
Kantrybe auksine pas pacia!!! As viena kai nuneriau tai sakiau antra geriausiu atveju uz metu kokiu tik galeciau nerti lotuliukas.gif nes kaip ir minejo merginos - tas susiuvimas jo- zudantis reikalas. Saunuole Nonna..pasikartosiu SAUNUOLE assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2011 09 18, 19:20)
Viskas, pagaliau susiuvau visus medaljonus  assa.gif  assa.gif
svoris apie 800 g
vilna 100%

Labai gražu, laabai wub.gif
Atsakyti
Nonna, pasaka... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 09 19, 08:31)
Nonna, pasaka...  wub.gif

Bet kantrybės tokiam darbui nerasčiau 4u.gif
Kutveliuko ir villytės darbai labai gražūs-kiek reikėjo tai skraistei siūlų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juki: 19 rugsėjo 2011 - 07:50
QUOTE(juki @ 2011 09 19, 08:48)
Bet kantrybės tokiam darbui nerasčiau 4u.gif
Kutveliuko ir villytės darbai labai gražūs-kiek reikėjo tai skraistei siūlų? smile.gif

dekui merginos uz grazu mano darbo ivertinima. Skraistei reikejo apie 500 gr. siulu...
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 09 18, 13:28)
O kažin, berniukui tokią, su šalikėliu kartu, bet žinoma vyriškesniu rašteliu g.gif

Manau viskas imanoma smile.gif

Ilgakojuke >>> manau ganetinai praktiska ir patogu smile.gif jau jis ten kaip nori uzsivynioja, tik saliku ilgio reik nepagailet smile.gif siaip pagrinde vynioju tai per prieki, atgal ir vel i prieki smile.gif

Aciu visoms uz grazius zodzius mano darbeliams 4u.gif

Kitu darbai irgi nuostabus.. Mane asmeniskai zavi paskutinis baltas salis.. nu gyvenime nepadaryciau tokio dalyko, nes tiesiog baisiai negaliu pakesti kai reik kazka susiut doh.gif
Atsakyti