Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(šneider @ 2011 09 19, 14:02)
Faina kompozicija  4u.gif šaunuolė  mirksiukas.gif

Na kadangi ir aš neseniai vieną puokštytę padariau, tai rodausi. Žinau bus kritikos, nes pirma puokštė  blush2.gif

Dekui 4u.gif
Visai sauni puokste, paprasta, bet grazu 4u.gif
Atsakyti
Kaip pirma puokštė labai graži, nes man kilijos vienos iš gražiausių gėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 09 19, 14:02)
Faina kompozicija  4u.gif šaunuolė  mirksiukas.gif

Na kadangi ir aš neseniai vieną puokštytę padariau, tai rodausi. Žinau bus kritikos, nes pirma puokštė  blush2.gif

Be reikalo galvoji, kad bus kritikos schmoll.gif Kukli ir graži puokštytė mirksiukas.gif

Atsakyti
Mergaitės, gal kas patartumėte kaip padaryti rožei lapus arba turite kokių nuorodų. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 20, 11:25)
Mergaitės, gal kas patartumėte kaip padaryti rožei lapus arba turite kokių nuorodų. Ačiū.

Pasiziurek cia rasi roziu ir ne tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 09 20, 13:12)
Pasiziurek cia rasi roziu ir ne tik  4u.gif

Ačiū, čia įdomu, bet kažkaip niekur nerandu kaip padaryti lapus žalius prie kotelio (ne prie žiedo).
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 20, 13:25)
Ačiū, čia įdomu, bet kažkaip niekur nerandu kaip padaryti lapus žalius prie kotelio (ne prie žiedo).

Atidžiau pasižiūrėk, čia tiek daug gėlyčių ir kotelių, kad net akys raipsta, labai geras puslapis, dėkui JOLAGRA thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Prisistatau su rudeniniu auksaspalviu obuoliuku, kuris bus skirtas moteriškei kolekcionuojančiai obuolius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 21, 17:36)
Prisistatau su rudeniniu auksaspalviu obuoliuku, kuris bus skirtas moteriškei kolekcionuojančiai obuolius  smile.gif

na šaunu gi thumbup.gif
Atsakyti
Žaliaake25 wub.gif kaip tik turiu nusipirkusi šių saldainių, bet neprisiruošiu ką nors padaryti, nes esu barbė - devindarbė, dar ir rašto darbus studentam rašau rolleyes.gif

Ducky thumbup.gif
Atsakyti