Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 09 18, 15:06)
va kur jau kur bet šitose rožytėse patirties turiu ir galiu pasakyti, kad :
reikia naudoti ne vieną lapelį o du. kerpasi popierius 10cm ilgio, pločio nežinau, bet skaičiuoju tomis "juostelėmis" ant popieriaus : viena + kitos pusė. sulenkiu ir kerpu kaip įmanoma įstrižiau iki "juostelės". Esmė tame, kad kai vynioji saldainį, apatinis popierius turi šiek tiek būti išsikišęs aukščiau.
Atkeipk dėmesį į nuotrauką ir kitą kartą paieškok samaninės spalvos popieriaus, žalia čia absoliučiai mano akimis netinka  schmoll.gif  mirksiukas.gif

dekui uz paaiskinima, bandysiu daryti pagal tave, nes jau is kitu mamyciu darbu esu pastebejusi, kad jeigu kas nors daroma kitaip nei tu darai, tai jau kaip ir netinka, tik neisizeisk, zinau kad tu cia profesionale 4u.gif
Atsakyti
Atvaziuoju su pirmuoju savo masiniuku skirtu sunui 3-io gimtadienio proga. Jis dabar pas mane pakvaises del masinu doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 18, 16:02)
Atvaziuoju su pirmuoju savo masiniuku skirtu sunui 3-io gimtadienio proga. Jis dabar pas mane pakvaises del masinu  doh.gif

Pasaka wub.gif wub.gif Kaip tik ziurejau ta masina ir sunelis priejo, kuriam 3 metai, sako ir as noriu tokios bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE("Up" @ 2011 09 18, 16:42)
Pasaka  wub.gif  wub.gif  Kaip tik ziurejau ta masina ir sunelis priejo, kuriam 3 metai, sako ir as noriu tokios  bigsmile.gif  biggrin.gif  wub.gif

Tai galite ir saviski nustebinti padarydama tokia, nes kaip nebutu keista labai greit pasidare, man uzeme 1,5val.
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 18, 16:52)
Tai galite ir saviski nustebinti padarydama tokia, nes kaip nebutu keista labai greit pasidare, man uzeme 1,5val.

O is ko pasidaret pati pagrinda? Reiks pabandyti, kai grysiu i LT wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 18, 16:09)
Na tikrai rašydama nenorėjau nieko įžeisti, ar pasakyti, kad nesidalinat info ir nesakot kas kaip daroma  schmoll.gif  . Žinau, kad iškart nepadarysi taip, kad būtų super, reikia mokytis ir kaip sako "atmušti rankas" . Ir nemaniau, kad kažką blogai darau įdėdama iš ten linkus (na jei nenaudinga, tai atsiprašau, daugiau nedėsiu). Sutinku, kad Rusija didžiulė šalis ir galimybės kitokios. Taip pat man medeliai gražesni kai būna vien iš saldainių, bet tai kiekvienam kitaip. Man pvz labai patinka laivai , puokštės, krepšeliai iš saldainių ir gėlių. Žinoma kažką kopijuoju nuo rusaičių ir nuo mūsiškių, manau tai natūralu. Tuo labiau, kad mačiau ne vieną darbelį mūsiškių (nebūtinai jūsų) kopijuotą ar panašų į rusaičių.
Na va, norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada........ biggrin.gif

O va tos rožytės tai pasakiškos, ačiū už patarimus kaip jas daryti, bandysiu praktikuotis.

o kas sakė kad blogai, jog įmetei linką? aš tik pasakiau jog nelabai realu, kad visos čia keltų fotkes, ir pan. Per mažai žmonių čia. Ne tame esmė ar keli pamokėles ar ne - svarbu kad nesėdi vietoj ir tobulėji.
Ir aš neneigiu, kad ten lankausi, juk visos vienaip ar kitaip gaudosi idėjas...tik svarbu tas idėjas pritaikyti savaip smile.gif

Taigi peace friends.gif
Papildyta:
"Up" - dėkui 4u.gif

Raaima - aš tiesiog pasidalinau savo patirtimi ir tavo reikalas ar pasinaudosi tuo kitą kartą ar ne smile.gif

vitalija.vilke - šaunus mašiniukas ir per tokį trumpą laiką blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("Up" @ 2011 09 18, 16:58)
O is ko pasidaret pati pagrinda?  Reiks pabandyti, kai grysiu i LT  wub.gif

Pagrindas putoplastas. Apklijavau popieriumi, nes tarpai tarp saldainiu sviecia. Apatinis keturkampis 14cm*25cm, o virsutinis 14cm*10cm. Virsutiniam tik truputi nuolydi padariau kur langas. Suejo 1.2kg saldainiu + ciupa ciupsai. O ratai jei kam idomu tai nuo pieno bakeliu kamsteliai.
Atsakyti
jetau kokie grožiai..
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 18, 19:37)
Pagrindas putoplastas. Apklijavau popieriumi, nes tarpai tarp saldainiu sviecia. Apatinis keturkampis 14cm*25cm, o virsutinis 14cm*10cm. Virsutiniam tik truputi nuolydi padariau kur langas. Suejo 1.2kg saldainiu + ciupa ciupsai. O ratai jei kam idomu tai nuo pieno bakeliu kamsteliai.

Geras bigsmile.gif nu reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 18, 18:37)

Sveika!!! Mašina labai simpatiška 4u.gif 4u.gif !!
Tik aš turiu klausyma , del saldainiu valgymo ?
Kai darau medelius ten viskas aišku išlukšteni ant medelio saldaini išimi , popieriukas lieka .o kaip čia??
Labai noriu pabandyti , bet noriu kad vaikučiai valgytu saldainius o ne žiūretu blush2.gif !
Atsakyti
vitalija.vilke ir Ducky, superiniai medeliai good.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 09 18, 14:52)
Sveikos, pasirodau su dar vienu savo bandymu

Faina kompozicija 4u.gif šaunuolė mirksiukas.gif

Na kadangi ir aš neseniai vieną puokštytę padariau, tai rodausi. Žinau bus kritikos, nes pirma puokštė blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti