Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 09 17, 21:52)
dėkui ir tau  4u.gif
šaunuolė  thumbup.gif peržiūrėjau visus albumus  smile.gif pastebėjau kad labai gražios jaunųjų ir vaikiukų statulėlės - gaila pas mus asrotimentas gerokai sumažėjo po vasaros ir nežada atvežti jau  unsure.gif
Beje FB'ke geriausiai kurti puslapius, o ne draugus kviesti. Labai nepatogu, nes aš niekad nieko nekviečiu, o like paspausti daug greičiau  ax.gif

Na pas mus irgi po vasaros viskas kažkaip dingo ypač vaikučių statulėlės, dabar jei kažko nori turi gerai paieškot smile.gif

Na matai kai aš dar naujokė tai nelabai žinau kuris būdas geresnis, manau patirtis viskam ateina su laiku ;D
Atsakyti
Sveikos saldainių gerbėjos mirksiukas.gif , paskutiniu metu pamėgau lankytis rusaičių forume, ten tikrai yra į ką pažiūrėti. Bet jos netik, kad rodo savo darbelius, bet ir nuoširdžiai dalinasi gaminimo technika ir idėjomis (įkelia nuotraukas, tada viskas aiškiau). Norėčiau ir aš pasiūlyti pasekti jų pavyzdžiu. Nežinau ar pritarsite. Manau kiekviena iš mūsų turime ką parodyti arba bent įdėti nuorodas kas kaip daroma. Pvz man dar nelabai gaunasi daryti gėles....
Papildyta:
Štai čia jų tema vien apie saldainių medelius
http://club.osinka.r...-55578?&start=0
Atsakyti
http://club.osinka.ru/topic-93593

čia nemažai technikos, gal kam bus naudinga.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 18, 13:25)
Sveikos saldainių gerbėjos  mirksiukas.gif , paskutiniu metu pamėgau lankytis rusaičių forume, ten tikrai yra į ką pažiūrėti. Bet jos netik, kad rodo savo darbelius, bet ir nuoširdžiai dalinasi gaminimo technika ir idėjomis (įkelia nuotraukas, tada viskas aiškiau). Norėčiau ir aš pasiūlyti pasekti jų pavyzdžiu. Nežinau ar pritarsite. Manau kiekviena iš mūsų turime ką parodyti arba bent įdėti nuorodas kas kaip daroma. Pvz man dar nelabai gaunasi  daryti gėles....
Papildyta:
Štai čia jų tema vien apie saldainių medelius
http://club.osinka.r...-55578?&start=0

kiek galiu tikrai dalinuosi, kas paklausia visuomet atsakau - juk negaila smile.gif tas fotografavimas užima daug laiko...
dėl gėlių nieko negaliu patarti, nes pati dar neseniai su jomis pradėjau dirbti, ir labai ilgai joms kaupiausi, ieškojau kitų variantų nei popierinės gėlės. Tikrai nemanau, kad dar viską moku... esmė tame kad reikia daug treninuotis ir stengtis. Ir negalvoti - ai va padarysiu kaip moku ir gerai. Negerai - reikia pagalvoti ar pati norėtum tokios pvz puokštės. Aš visada tokiu principu vadovaujuosi. Ypač kai darau ne saviems o visiškai svetimiems žmonėms...
Tarp kito man rusaičių medžiai nepatinka - pas jas vien iš tų gėlių, o man labiau patinka vien iš saldainių smile.gif
Papildyta:
ir dar nėr ko lygintis su rusija - pagalvokit kokia ten teritorija ir kokia čia...čia a mūsų ratelis galima sakyti ~15 pastoviai bendraujančių forumumiečių, o ten šimtai tokių...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 18, 14:20)
kiek galiu tikrai dalinuosi, kas paklausia visuomet atsakau - juk negaila smile.gif tas fotografavimas užima daug laiko...
dėl gėlių nieko negaliu patarti, nes pati dar neseniai su jomis pradėjau dirbti, ir labai ilgai joms kaupiausi, ieškojau kitų variantų nei popierinės gėlės.  Tikrai nemanau, kad dar viską moku... esmė tame kad reikia daug treninuotis ir stengtis. Ir negalvoti - ai va padarysiu kaip moku ir gerai. Negerai - reikia pagalvoti ar pati norėtum tokios pvz puokštės. Aš visada tokiu principu vadovaujuosi. Ypač kai darau ne saviems o visiškai svetimiems žmonėms...
Tarp kito man rusaičių medžiai nepatinka - pas jas vien iš tų gėlių, o man labiau patinka vien iš saldainių  smile.gif
Papildyta:
ir dar nėr ko lygintis su rusija - pagalvokit kokia ten teritorija ir kokia čia...čia a mūsų ratelis galima sakyti ~15 pastoviai bendraujančių forumumiečių, o ten šimtai tokių...

Aš sutinku su Ducky nuomone, nes pati ką išmokau tai išmokau šio forumo pagalba, taigi nemanau, kad čia nėra dalijamasi įvairia informacija, kaip ir ką daryti. Juk niekas negimėm mokėdamas, ir pati patirtis ateina su laiku rolleyes.gif Tą pastebiu pati iš savo darbelių, nes jau maždaug po metų, kai juos pradėjau daryti matosi akivaizdus skirtumas nuo pirmo mano bandymo smile.gif bet dar ir šiandien prisimenu, kaip džiaugiausi padarius pirmąjį savo darbelį iš saldainių clap.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau su dar vienu savo bandymu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 09 18, 14:36)
Aš sutinku su Ducky nuomone, nes pati ką išmokau tai išmokau šio forumo pagalba, taigi nemanau, kad čia nėra dalijamasi įvairia informacija, kaip ir ką daryti. Juk niekas negimėm mokėdamas, ir pati patirtis ateina su laiku  rolleyes.gif  Tą pastebiu pati iš savo darbelių, nes jau maždaug po metų, kai juos pradėjau daryti matosi akivaizdus skirtumas nuo pirmo mano bandymo smile.gif bet dar ir šiandien prisimenu, kaip džiaugiausi padarius pirmąjį savo darbelį iš saldainių  clap.gif

drinks_cheers.gif negalvokit kad va atsisėsiu ir iš karto padarysiu tobulai - taip nebūna schmoll.gif jau beveik du metai praėjo nuo pirmo medžio ir tik po 100-ojo medžio įvyko šioks toks lūžis - žiūrėdama į iš eilės surykiuotas darbų nuotraukas matau akivaizdų skirtumą. O va gėlių kompozicijoms dar reikia laiko tai tikrai - trūksta floristinio išsilavinimo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Raaima @ 2011 09 18, 14:52)
Sveikos, pasirodau su dar vienu savo bandymu

va kur jau kur bet šitose rožytėse patirties turiu ir galiu pasakyti, kad :
reikia naudoti ne vieną lapelį o du. kerpasi popierius 10cm ilgio, pločio nežinau, bet skaičiuoju tomis "juostelėmis" ant popieriaus : viena + kitos pusė. sulenkiu ir kerpu kaip įmanoma įstrižiau iki "juostelės". Esmė tame, kad kai vynioji saldainį, apatinis popierius turi šiek tiek būti išsikišęs aukščiau.
Atkeipk dėmesį į nuotrauką ir kitą kartą paieškok samaninės spalvos popieriaus, žalia čia absoliučiai mano akimis netinka schmoll.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 18 rugsėjo 2011 - 14:08
QUOTE(Ducky @ 2011 09 18, 15:06)
drinks_cheers.gif negalvokit kad va atsisėsiu ir iš karto padarysiu tobulai - taip nebūna  schmoll.gif  jau beveik du metai praėjo nuo pirmo medžio ir tik po 100-ojo medžio įvyko šioks toks lūžis - žiūrėdama į iš eilės surykiuotas darbų nuotraukas matau akivaizdų skirtumą.  O va gėlių kompozicijoms dar reikia laiko tai  tikrai - trūksta floristinio išsilavinimo  unsure.gif
Papildyta:
va kur jau kur bet šitose rožytėse patirties turiu ir galiu pasakyti, kad :
reikia naudoti ne vieną lapelį o du. kerpasi popierius 10cm ilgio, pločio nežinau, bet skaičiuoju tomis "juostelėmis" ant popieriaus : viena + kitos pusė. sulenkiu ir kerpu kaip įmanoma įstrižiau iki "juostelės". Esmė tame, kad kai vynioji saldainį, apatinis popierius turi šiek tiek būti išsikišęs aukščiau.
Atkeipk dėmesį į nuotrauką ir kitą kartą paieškok samaninės spalvos popieriaus, žalia čia absoliučiai mano akimis netinka  schmoll.gif  mirksiukas.gif
user posted image

Ir rožytės ir pati kompozicija labai gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 09 18, 15:19)
Ir rožytės ir pati kompozicija labai gražios  smile.gif

dėkui 4u.gif
tik kitą kartą necituok nuotraukų (atsakydama ištrink link'ą) nes gausim velnių nuo moderatorių unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabas, stengsiuosi pasitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai rašydama nenorėjau nieko įžeisti, ar pasakyti, kad nesidalinat info ir nesakot kas kaip daroma schmoll.gif . Žinau, kad iškart nepadarysi taip, kad būtų super, reikia mokytis ir kaip sako "atmušti rankas" . Ir nemaniau, kad kažką blogai darau įdėdama iš ten linkus (na jei nenaudinga, tai atsiprašau, daugiau nedėsiu). Sutinku, kad Rusija didžiulė šalis ir galimybės kitokios. Taip pat man medeliai gražesni kai būna vien iš saldainių, bet tai kiekvienam kitaip. Man pvz labai patinka laivai , puokštės, krepšeliai iš saldainių ir gėlių. Žinoma kažką kopijuoju nuo rusaičių ir nuo mūsiškių, manau tai natūralu. Tuo labiau, kad mačiau ne vieną darbelį mūsiškių (nebūtinai jūsų) kopijuotą ar panašų į rusaičių.
Na va, norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada........ biggrin.gif

O va tos rožytės tai pasakiškos, ačiū už patarimus kaip jas daryti, bandysiu praktikuotis.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 17, 15:00)

koks grozis wub.gif labai labai grazu ... wub.gif
Atsakyti