Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 15, 13:11)
Ducky, na uzteks erzinti su savo nuostabiais medziais (juokauju), prasau visus parodyti, nei vieno neslepti. Man vis niesti rankos pabandyti padaryti, bet dar nedrystu  ax.gif O kas per saldainiai, nes man kaip tik reikia labai skaniu?

dėkui 4u.gif na visus jau rodžiau tokio tipo, kuriuos dariau, o nerodau tų kuriuos jau kartoju n-tąjį kartą ir nėr ten jau kažkokių naujovių na nebent tik dekoracijose, pvz iš raffaello smile.gif saldainiai latviški laimos fabriko po 29lt/kg. Yra tik IKI tinkle, ir tai ne visose parduotuvėse smile.gif saldainis
Atsakyti
smile.gif kokie grazus darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tylu ramu čia - visos matyt ilsisi smile.gif o man nėr kada ilsėtis ir rodau žadėtą vestuvinę kompoziciją wub.gif be galo sunku buvo daryti, o ypač pagrindą... yra dar kur tobulėti tai tikrai smile.gif Laukiu įvertinimų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 17, 16:00)
Tylu ramu čia - visos matyt ilsisi  smile.gif  o man nėr kada ilsėtis ir rodau žadėtą vestuvinę kompoziciją  wub.gif be galo sunku buvo daryti, o ypač pagrindą... yra dar kur tobulėti tai tikrai  smile.gif Laukiu įvertinimų  blush2.gif

user posted image

Trūksta žodžių, nerealu, Ducky, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, esu naujokė, jau metus seku jūsų temą, todėl pasisėmiau nemažai idėjų iš jūsų, nuoširdus ačiū jums mirksiukas.gif Visų jūsų darbai labi gražūs, na gal pramoksiu ir aš parodysiu kažką iš savo darbelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 17, 14:00)
Tylu ramu čia - visos matyt ilsisi  smile.gif  o man nėr kada ilsėtis ir rodau žadėtą vestuvinę kompoziciją  wub.gif be galo sunku buvo daryti, o ypač pagrindą... yra dar kur tobulėti tai tikrai  smile.gif Laukiu įvertinimų 

Čia jau kažkas nerealaus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif !!!
Visi jūsų darbai nuostabus , nu bet šitas tai net žodžiu pritruko blush2.gif !!!!
Ačiu , kad pasirodote savo darbelius - manau daug kas pritars Jūs meistriu meistrė šitoje srityje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės blush2.gif kiekvienai po saldaininę rožytę user posted image

**sea*** - nelaikau savęs meistre, tiesiog dievinu tai ką darau smile.gif ir beje nereikia į manę kreiptis "jūs". Juk bendraujam čia visos
smile.gif
Greta_forever - sveika atvykusi smile.gif laukiam pasirodant ir nėra ko laukti smile.gif bent jau aš tikrai nelaukčiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 17 rugsėjo 2011 - 20:37
Labai graži vestuvinė dovanėlė wink.gif Jau nuotrauka kokį įspūdį paliko, gyvai pačius dar įspūdingiau manau atrodo thumbup.gif
Na, o aš savo darbelių nelabai moku parodyt, bet jei kam nors įdomu juos galite pažiūrėti nuoroda http://www.facebook....arbai?sk=photos jeigu esate facebook'o narės.
Būtų malonu su laukti teigiamų ar neigiamų atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 09 17, 21:45)
Labai graži vestuvinė dovanėlė wink.gif Jau nuotrauka kokį įspūdį paliko, gyvai pačius dar įspūdingiau manau atrodo  thumbup.gif
Na, o aš savo darbelių nelabai moku parodyt, bet jei kam nors įdomu juos galite pažiūrėti nuoroda http://www.facebook....arbai?sk=photos  jeigu esate facebook'o narės.
Būtų malonu su laukti teigiamų ar neigiamų atsiliepimų  rolleyes.gif

dėkui ir tau 4u.gif
šaunuolė thumbup.gif peržiūrėjau visus albumus smile.gif pastebėjau kad labai gražios jaunųjų ir vaikiukų statulėlės - gaila pas mus asrotimentas gerokai sumažėjo po vasaros ir nežada atvežti jau unsure.gif
Beje FB'ke geriausiai kurti puslapius, o ne draugus kviesti. Labai nepatogu, nes aš niekad nieko nekviečiu, o like paspausti daug greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 09 17, 21:45)
Labai graži vestuvinė dovanėlė wink.gif Jau nuotrauka kokį įspūdį paliko, gyvai pačius dar įspūdingiau manau atrodo  thumbup.gif
Na, o aš savo darbelių nelabai moku parodyt, bet jei kam nors įdomu juos galite pažiūrėti nuoroda http://www.facebook....arbai?sk=photos  jeigu esate facebook'o narės.
Būtų malonu su laukti teigiamų ar neigiamų atsiliepimų  rolleyes.gif

Na darbeliai tikrai puikus thumbup.gif , saunuole smile.gif
Atsakyti
Greta_forever, medeliai thumbup.gif , o ypac ju kotai smile.gif

Ducky, kaip visada aukstasis pilotazas.

Mano paskutinieji darbeliai. Viduje sampano butelis ir kavos pokelis, gelese saldainiai.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ducky, nerealu bigsmile.gif
Atsakyti