Ducky, kaip visada gražu
Norėčiau pasikonsultuoti dėl saulėgrąžos darymo, kaip, mergytės, jas gaminate, ar ardote tikrą saulėgrąžą ir tuos lapelius ant kažko klijuojate, o kaip kita pusė, iš ko ją gaminate???
QUOTE(Narvile @ 2011 09 14, 10:29)
As asmeniskai dariau taip, emiau burbula, ji padailinau iki kiek iskilusio blyno ir moviau ant pagaliuko. Tada emiau 2 saulegrazos ziedus, juos ardziau ir ziedlapius klijavau prie savo blyno, kadangi jis didesnis uz mano turetu ziedu viduriuka, tad teko naudoti ne 1 zieda bet 2. Graziai suklijavus visus ziedlapius lipdziau zalia ziedo pagrinda, jis irgi sumeistrautas is 2, nes vienas buvo per mazas. zodziu nieko pati negaminau, viskas naudota jau paruosta, tik kadangi pati gele didesne buvo, tad teko naudoti kelias geles ir is ju sukonstruoti viena
Papildyta:
Ducky, labai grazus medis, o saldainius ant iesmelio spec. pritvirtini dar kazkaip? nes turi savybe jie nesilaikyti tvirtai
QUOTE(knielita @ 2011 09 14, 13:54)
As asmeniskai dariau taip, emiau burbula, ji padailinau iki kiek iskilusio blyno ir moviau ant pagaliuko. Tada emiau 2 saulegrazos ziedus, juos ardziau ir ziedlapius klijavau prie savo blyno, kadangi jis didesnis uz mano turetu ziedu viduriuka, tad teko naudoti ne 1 zieda bet 2. Graziai suklijavus visus ziedlapius lipdziau zalia ziedo pagrinda, jis irgi sumeistrautas is 2, nes vienas buvo per mazas. zodziu nieko pati negaminau, viskas naudota jau paruosta, tik kadangi pati gele didesne buvo, tad teko naudoti kelias geles ir is ju sukonstruoti viena
Papildyta:
Ducky, labai grazus medis, o saldainius ant iesmelio spec. pritvirtini dar kazkaip? nes turi savybe jie nesilaikyti tvirtai
Papildyta:
Dėkui už išsamų atsakymą, dabar jau aiškiau
QUOTE(knielita @ 2011 09 14, 13:54)
ačiū kad niekaip specialiai netvirtinu. Pamaunu ir tiek - nenukrito dar nei vienas kad ir kaip kračiau nebent kartais kai bambukinį iešmelį negiliai įsmeigiu, tada būna iškrenta, bet juk ne problema įkišti atgal, o kartais statesnius patepu klijais
Pora mėgstamų puokštelių o šią savaitę dar darysiu sunkiai įgyvedinamą (nes turiu tik eskizą ir daug klausimų kaip tai įgyvendinti tobulai) idėją vestuvėms pasirodysiu matyt penktadienį arba šeštadienį
Ducky atsiunte man nuoroda i skelbima su keliais mano darbais, kiti du man labai matyti, gal atsiras tikroji ju seimininke?
Skelbimas
Papildyta:
Zaliaake, o jei dali saldainiu butum perkelus ant pacio varpo? Nes tikrai norisi mazesnes kupetos O siaip labai graziai ziurisi.
Ducky, nugi grazu ir net labai
Skelbimas
Papildyta:
Zaliaake, o jei dali saldainiu butum perkelus ant pacio varpo? Nes tikrai norisi mazesnes kupetos O siaip labai graziai ziurisi.
Ducky, labai gražu
QUOTE(knielita @ 2011 09 15, 09:12)
Ducky atsiunte man nuoroda i skelbima su keliais mano darbais, kiti du man labai matyti, gal atsiras tikroji ju seimininke?
Skelbimas
Papildyta:
Skelbimas
Papildyta:
kita karta taip ir darysiu, nes sito ir bebetaisiau, nes nebuvo kada aciu
QUOTE(Ducky @ 2011 09 15, 11:32)
Nu ką dar vienas toks medis pastaruoju metu pažiūrėjau vien tokie pas mane dabar man jis labai gražus o dar tie dieviško skonio saldainiai kažkam labai pasiseks
Ducky, na uzteks erzinti su savo nuostabiais medziais (juokauju), prasau visus parodyti, nei vieno neslepti. Man vis niesti rankos pabandyti padaryti, bet dar nedrystu O kas per saldainiai, nes man kaip tik reikia labai skaniu?