Super eglutes ir medeliai
Ducky, labai grazios eglutes, man dar labai patiko ta mintis kai is tokios eglutes drakoniuka padaro, nebandysi tu kazko panasaus?
Saga, zaliaake, jurginux,
Mano darytos kaledines dovanos Ju daug daugiau, bet fotografuot 8 butelaicius ner tikslo, visu pageidavo vienodu
QUOTE(knielita @ 2011 12 12, 20:00)
Super eglutes ir medeliai
Ducky, labai grazios eglutes, man dar labai patiko ta mintis kai is tokios eglutes drakoniuka padaro, nebandysi tu kazko panasaus?
Mano darytos kaledines dovanos Ju daug daugiau, bet fotografuot 8 butelaicius ner tikslo, visu pageidavo vienodu
dėkui, tiesą sakant nemačiau tokio drakoniuko
dailūs butelaičiai
O galima nuorodą? labai sudomino
Jauciasi , kad sventes jau netoli !!
pasirpdau ir as savo eglute :
pasirpdau ir as savo eglute :
Atlekiu ir as su savo eglute
Sveikos, mergaites Dukra nusprende klasiokei per Kaledas padovanoti saldainiu medeli. Turime molini vazoneli, plastmasini, keleta pagaliuku nuo orchidejos ir 2 kg. gipso. Perskaiciau, kad gipsa geriausia ipilti i plastikini vazoneli (molinis gali skilti) ir ideti jau pagaliukus, kad sustingtu. O kiek mazdaug reikia vandens 1 kg. gipso? Ir musu plastikinis vazonelis mazesnis negu molinis, kuom uzpildyti ta tustuma? Popieriumi?
O ant butelio irgi rutuli dėjot?gražiai atrodo,bandysiu toki irgi daryti
QUOTE(skyler @ 2011 12 13, 21:53)
labai gražu o kaip čia darėt?
mane irgi domintu kaip ta kaledini zaisliuka padare
Dėkui ai žinokit tikrai elementaru. Buvau kažkur skaičius, kad daro pvz šviestuvų gaubtus tokiu būdu. Tai pagalvojau, kad visai čia gautųsi ir žaisliukas. Pagrindui reikia baliono, kokiu nors mezgimo siūlų ir lipalo. Taigi prisipučiam balioną. Mano gavos 15cm skersmens. Į kokį dubenėlį prisipilam lipalo ir po truputį merkiam siūlą ir vyniojam balioną. Avyniojus paliekam džiūt. Kai apvyniojau galvojau nu gi nieko man nesigaus, balionas prilips prie siūlo ir kaip aš jį tada atplėšiu o pasirodo kai praduri balioną, jis gražiai atlimpa pats, susivynioja į vieną gumuliuką stebuklas ir nekitaip
Po to nupurškiau dažais, sudėjau saldainius ir dekoravau
Po to nupurškiau dažais, sudėjau saldainius ir dekoravau