Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Super eglutes ir medeliai thumbup.gif

Ducky, labai grazios eglutes, man dar labai patiko ta mintis kai is tokios eglutes drakoniuka padaro, nebandysi tu kazko panasaus?

Saga, zaliaake, jurginux, thumbup.gif thumbup.gif

Mano darytos kaledines dovanos ax.gif Ju daug daugiau, bet fotografuot 8 butelaicius ner tikslo, visu pageidavo vienodu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 gruodžio 2011 - 19:01
QUOTE(knielita @ 2011 12 12, 20:00)
Super eglutes ir medeliai  thumbup.gif

Ducky, labai grazios eglutes, man dar labai patiko ta mintis kai is tokios eglutes drakoniuka padaro, nebandysi tu kazko panasaus?

Mano darytos kaledines dovanos  ax.gif Ju daug daugiau, bet fotografuot 8 butelaicius ner tikslo, visu pageidavo vienodu smile.gif

dėkui, tiesą sakant nemačiau tokio drakoniuko ax.gif
dailūs butelaičiai 4u.gif
Atsakyti

O galima nuorodą? ax.gif labai sudomino g.gif
Atsakyti
Jauciasi , kad sventes jau netoli thumbup.gif thumbup.gif !!
pasirpdau ir as savo eglute :

user posted image
Atsakyti
Na merginos jus saunuoles,visu darbeliai labai grazus 4u.gif ,jauciasi tikrai kad sventes jau ne uz kalnu smile.gif .Super darbeliai visu,jauciasi ,kad ideta daug silumos ir meiles
Atsakyti
Atlekiu ir as su savo eglute smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Dukra nusprende klasiokei per Kaledas padovanoti saldainiu medeli. Turime molini vazoneli, plastmasini, keleta pagaliuku nuo orchidejos ir 2 kg. gipso. Perskaiciau, kad gipsa geriausia ipilti i plastikini vazoneli (molinis gali skilti) ir ideti jau pagaliukus, kad sustingtu. O kiek mazdaug reikia vandens 1 kg. gipso? Ir musu plastikinis vazonelis mazesnis negu molinis, kuom uzpildyti ta tustuma? Popieriumi?
Atsakyti
Kokios gražios eglutės wub.gif ta iš raffaello tobula wub.gif

O aš dar su vienu eksperimentu - eglutės žaisliuku smile.gif nors gal nelabai eglutė jį išlaikytų, nes jame 500g saldainių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mano darytos kaledines dovanos  ax.gif Ju daug daugiau, bet fotografuot 8 butelaicius ner tikslo, visu pageidavo vienodu smile.gif
user posted image

O ant butelio irgi rutuli dėjot?gražiai atrodo,bandysiu toki irgi daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 12 13, 19:10)
Kokios gražios eglutės  wub.gif ta iš raffaello tobula  wub.gif

O aš dar su vienu eksperimentu - eglutės žaisliuku smile.gif nors gal nelabai eglutė jį išlaikytų, nes jame 500g saldainių  biggrin.gif

user posted image

labai gražu 4u.gif o kaip čia darėt?
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 13, 21:53)
labai gražu  4u.gif  o kaip čia darėt?

mane irgi domintu kaip ta kaledini zaisliuka padare ax.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif ai žinokit tikrai elementaru. Buvau kažkur skaičius, kad daro pvz šviestuvų gaubtus tokiu būdu. Tai pagalvojau, kad visai čia gautųsi ir žaisliukas. Pagrindui reikia baliono, kokiu nors mezgimo siūlų ir lipalo. Taigi prisipučiam balioną. Mano gavos 15cm skersmens. Į kokį dubenėlį prisipilam lipalo ir po truputį merkiam siūlą ir vyniojam balioną. Avyniojus paliekam džiūt. Kai apvyniojau galvojau nu gi nieko man nesigaus, balionas prilips prie siūlo ir kaip aš jį tada atplėšiu doh.gif o pasirodo kai praduri balioną, jis gražiai atlimpa pats, susivynioja į vieną gumuliuką biggrin.gif stebuklas ir nekitaip biggrin.gif
Po to nupurškiau dažais, sudėjau saldainius ir dekoravau ax.gif
Atsakyti