Na merginos jus saunuoles,visu darbeliai labai grazus ,jauciasi tikrai kad sventes jau ne uz kalnu .Super darbeliai visu,jauciasi ,kad ideta daug silumos ir meiles
Sveikos, mergaites Dukra nusprende klasiokei per Kaledas padovanoti saldainiu medeli. Turime molini vazoneli, plastmasini, keleta pagaliuku nuo orchidejos ir 2 kg. gipso. Perskaiciau, kad gipsa geriausia ipilti i plastikini vazoneli (molinis gali skilti) ir ideti jau pagaliukus, kad sustingtu. O kiek mazdaug reikia vandens 1 kg. gipso? Ir musu plastikinis vazonelis mazesnis negu molinis, kuom uzpildyti ta tustuma? Popieriumi?
Dėkui ai žinokit tikrai elementaru. Buvau kažkur skaičius, kad daro pvz šviestuvų gaubtus tokiu būdu. Tai pagalvojau, kad visai čia gautųsi ir žaisliukas. Pagrindui reikia baliono, kokiu nors mezgimo siūlų ir lipalo. Taigi prisipučiam balioną. Mano gavos 15cm skersmens. Į kokį dubenėlį prisipilam lipalo ir po truputį merkiam siūlą ir vyniojam balioną. Avyniojus paliekam džiūt. Kai apvyniojau galvojau nu gi nieko man nesigaus, balionas prilips prie siūlo ir kaip aš jį tada atplėšiu o pasirodo kai praduri balioną, jis gražiai atlimpa pats, susivynioja į vieną gumuliuką stebuklas ir nekitaip Po to nupurškiau dažais, sudėjau saldainius ir dekoravau