Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(BabyGrite @ 2011 12 08, 18:46)
Labukas mergaites!Visu nuostabus darbeliai!!!

Norejau paklausti ar kas nors naudojate statybini gipsa medeliams pasodinti?

Aš naudoju, bet nepilu tiesiai į molinį vazonėlį, pirmiausia į plastmasinį, o tada statau į molinį, nes kiek kartų tiesiai pyliau, tiek man skilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 09, 12:55)
Aš naudoju, bet nepilu tiesiai į molinį vazonėlį, pirmiausia į plastmasinį, o tada statau į molinį, nes kiek kartų tiesiai pyliau, tiek man skilo  doh.gif

o tai kaip po to laikosi tas plastmasinis vazonėlis moliniame? g.gif nes bent jau mano patirtis rodo, kad visi tuos medžius griebia už koto, net nespėjus prasižiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 12 09, 13:21)
o tai kaip po to laikosi tas plastmasinis vazonėlis moliniame?  g.gif  nes bent jau mano patirtis rodo, kad visi tuos medžius griebia už koto, net nespėjus prasižiot  biggrin.gif

Kartais jei reikia apkaišau popieriumi, na nežinau, man taip patinka ir kiek esu dovanojusi, niekas nei griebė, nei iškrito kada biggrin.gif na o jei taip bijai, gal galima paklijuoti įdedant, kiekvienas pasirenkame, kaip mums patogiau daryti, aš pasidalinau savo patirtimi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ką gi prisijungiu ir aš prie jūsų su pirmuoju kalėdiniu darbu - egle, kurios aukštis 76cm (be viršūnės 50cm) ir sunaudota 2kg čiulpiamų saldainių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 11 28, 18:45)
user posted image
kitu kampu,pirmai puslapis uždurnevo tai antra foto gigante dėjo doh.gif

kaip grazu wub.gif niekada taip nepadaryciau:P
Atsakyti
Ducky labai graži eglutė, įsivaizduoju kaip "gyva" (na ne nuotraukoj) thumbup.gif atrodo smile.gif
Atsakyti
RL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Na as taip pat bijau atsilikti nuo jusu biggrin.gif ,bet deja mano visai nekaledinis,cia uosveniai dariau dovanu,tik neklauskit kodel katinas,nes ir pati nezinau biggrin.gif
Suejo 2 saldainiu dezutes priekije niedaug saldainiu,o galas pilnas ju biggrin.gif
Ducky- tavo darbeliai kaip ir visada PAGIRTINI thumbup.gif
Atsakyti
Saga 28 , virgilija157 - dėkui už įvertinimus 4u.gif

virgilija157 - nu koks įdomus katinukas, man irgi mintis kilo KODĖL katinas biggrin.gif pagalvojau gal katinus moteriškė myli rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 12 09, 15:59)
Na ką gi prisijungiu ir aš prie jūsų su pirmuoju kalėdiniu darbu - egle, kurios aukštis 76cm (be viršūnės 50cm) ir sunaudota 2kg čiulpiamų saldainių  smile.gif

Nieko sau eglute wub.gif Superrrr....
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 10, 15:05)
Nieko sau eglute wub.gif Superrrr....

dėkui happy.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, šaunuolės, kokių gražių darbelių padarėt.

Čia mano pernykštės tokios buvo, dabar gaila nėra tokių saldainių g.gif

http://www.part.lt/i...499fcb22291.JPG
Atsakyti