Knielita gražus labai tas dalykiukas su rožėm.
virgilija157 nu bet fainai sugalvota plastikinį butelį panaudot, graži eglutė
o mano tokia išėjo...
Na kokios superines eglute, wau
Tikrai šaunios eglutės visų man irgi jau niežti nagai pradėti kalėdinius darbus
[quote=Saga 28,2011 12 05, 20:09]
Ačiū virgilija157
O čia anos eglutės sesė
Labai graži ar čia su organza daryta?
Ačiū virgilija157
O čia anos eglutės sesė
[quote=Narvile,2011 12 06, 10:55]
Ačiū virgilija157
O čia anos eglutės sesė
[/quote]
Ačiū.
Ne čia su celofanu.
Ačiū virgilija157
O čia anos eglutės sesė
[/quote]
Ačiū.
Ne čia su celofanu.
QUOTE(Saga 28 @ 2011 12 06, 11:25)
Gražu, o man pasirodė, kad organza, ar čia to celafano kraštukai spalvoti, ar man vėl vaidenasi, kur tokį pirkote ir aš norėčiau kažko panašaus
Papildyta:
O tą celafaną klijuojate kaip organzą, susikarpote kvadratukais ir klijuojate tarp saldainių ar kažkaip kitaip?
QUOTE(Narvile @ 2011 12 06, 13:42)
Gražu, o man pasirodė, kad organza, ar čia to celafano kraštukai spalvoti, ar man vėl vaidenasi, kur tokį pirkote ir aš norėčiau kažko panašaus
Papildyta:
O tą celafaną klijuojate kaip organzą, susikarpote kvadratukais ir klijuojate tarp saldainių ar kažkaip kitaip?
Papildyta:
Celofanas buvo permatomas su oranžiniais kvadratais, tai aš jį taip ir sukarpiau, gavosi kvadratuko krašteliai oranžiniai, o paskui lenkiau į ketrurias dalis ir klijavau tarp saldainių.
Nežinau ar taip kaip organzą, nes nieko nedarau su ja. Kartais tik tokiu pat principu, kaip celofaną, naudoju spalvotą tiulį.
O to celofano pirkau vienoje kaimo parduotuvėje Šilutės rajone, (kai buvom pas gimines), gal anksti pavasarį, taip ir stovėjo jis pas mane... iki kol va prireikė.
Saga, super atrodo eglutes As irgi viena darau Tik nusipirkta organza labai nuvyle tokio minkstumo dar neteko sutikti, nebemiela net dirbti su ja
Reiks ir man pasižvalgyti tokio popieriaus
Labukas mergaites!Visu nuostabus darbeliai!!!
Norejau paklausti ar kas nors naudojate statybini gipsa medeliams pasodinti?
Norejau paklausti ar kas nors naudojate statybini gipsa medeliams pasodinti?