Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Knielita gražus labai tas dalykiukas su rožėm.
virgilija157 nu bet fainai sugalvota plastikinį butelį panaudot, graži eglutė thumbup.gif

o mano tokia išėjo...
user posted image
Atsakyti
Labai grazi eglute thumbup.gif , thumbup.gif ,man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Ačiū virgilija157

O čia anos eglutės sesė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na kokios superines eglute, wau thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai šaunios eglutės visų wub.gif man irgi jau niežti nagai pradėti kalėdinius darbus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Saga 28,2011 12 05, 20:09]
Ačiū virgilija157

Labai graži bigsmile.gif ar čia su organza daryta?
Atsakyti
[quote=Narvile,2011 12 06, 10:55]
[quote=Saga 28,2011 12 05, 20:09]
Ačiū virgilija157

Labai graži bigsmile.gif ar čia su organza daryta?
[/quote]

Ačiū.

Ne čia su celofanu.
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 12 06, 11:25)
Ačiū.

Ne čia su celofanu.

Gražu, o man pasirodė, kad organza, ar čia to celafano kraštukai spalvoti, ar man vėl vaidenasi, kur tokį pirkote ir aš norėčiau kažko panašaus ax.gif
Papildyta:
O tą celafaną klijuojate kaip organzą, susikarpote kvadratukais ir klijuojate tarp saldainių ar kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 06, 13:42)
Gražu, o man pasirodė, kad organza, ar čia to celafano kraštukai spalvoti, ar man vėl vaidenasi, kur tokį pirkote ir aš norėčiau kažko panašaus  ax.gif
Papildyta:
O tą celafaną klijuojate kaip organzą, susikarpote kvadratukais ir klijuojate tarp saldainių ar kažkaip kitaip?

Celofanas buvo permatomas su oranžiniais kvadratais, tai aš jį taip ir sukarpiau, gavosi kvadratuko krašteliai oranžiniai, o paskui lenkiau į ketrurias dalis ir klijavau tarp saldainių.
Nežinau ar taip kaip organzą, nes nieko nedarau su ja. Kartais tik tokiu pat principu, kaip celofaną, naudoju spalvotą tiulį.
O to celofano pirkau vienoje kaimo parduotuvėje Šilutės rajone, (kai buvom pas gimines), gal anksti pavasarį, taip ir stovėjo jis pas mane... iki kol va prireikė.
Atsakyti
Saga, super atrodo eglutes thumbup.gif As irgi viena darau smile.gif Tik nusipirkta organza labai nuvyle tokio minkstumo dar neteko sutikti, nebemiela net dirbti su ja verysad.gif
Atsakyti
Reiks ir man pasižvalgyti tokio popieriaus ax.gif
Atsakyti
Labukas mergaites!Visu nuostabus darbeliai!!!

Norejau paklausti ar kas nors naudojate statybini gipsa medeliams pasodinti?
Atsakyti