Mašina ir meškutis labai labai gražūs
Mano medukai
QUOTE(Jolagra @ 2011 12 05, 00:01)
Labai graži eglutė, tik va žiūriu problemėlė rasti saldainių, kad būtų popieriukai sulankstyti trikampiukais. Pernai buvau radusi saldainių "Žiema", man jie gražiausiai atrodė suklijuoti ant šampano butelių. Įdomu gal jau ir dabar kur nors yra... balti popierėliai su raudonu kaspinu.
Ačiū
Mačiau saldainių tokiais popierėliais ir šiemet, bet sulankstyti nebe trikampėliais ... Atrodo Rimi parduotuveje ...
[quote=Saga 28,2011 12 04, 21:56]
Labai gražūs visų darbeliai, o pandukas tai
Po truputį pradedu Kalėdas
Labai gražu Ar čia ant butelio daryta? Aš norėčiau kažko panašaus kaimynams dovanų padaryti
Papildyta:
[quote=Narvile,2011 12 05, 10:04]
Labai gražu Ar čia ant butelio daryta? Aš norėčiau kažko panašaus kaimynams dovanų padaryti
[/quote]
Virgilija gražu, tikra eglutė
Papildyta:
[quote=Narvile,2011 12 05, 10:04]
[/quote]
Virgilija gražu, tikra eglutė
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 05, 12:18)
Taip ant butelio,o tiksliau ant banbalio .As dar taip pamasciau,kad graziai butu ant sampano butelio padaryti,kakliuka palikti sugalvoti kokia virsunele,kad galetu isgerti buteli,o grozis liktu
Jo aš ant šampano ar ant vyno ir planuoju, galvoju, būtų nebloga dovanėlė išgertų ir užkąstų
Papildyta:
Ar čia dovanų pakavimo popierių naudojote?
Sveikos,
Super visu darbai Atsilieku nuo jusu labai
Mano kelis paskutiniai darbai.
Super visu darbai Atsilieku nuo jusu labai
Mano kelis paskutiniai darbai.
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 05, 17:43)
Knielita-labai grazus tavo darbeliai ypac pirmas labai patiko ,ar rozytes pati darei,nes jos labai grazios
Aciu, bet gelytes ne mano darbas Pirktines jos