Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Mašina ir meškutis labai labai gražūs bigsmile.gif

Mano medukai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai, o pandukas tai thumbup.gif

Po truputį pradedu Kalėdas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai graži eglutė, tik va žiūriu problemėlė rasti saldainių, kad būtų popieriukai sulankstyti trikampiukais. Pernai buvau radusi saldainių "Žiema", man jie gražiausiai atrodė suklijuoti ant šampano butelių. Įdomu gal jau ir dabar kur nors yra... balti popierėliai su raudonu kaspinu.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 12 05, 00:01)
Labai graži eglutė, tik va žiūriu problemėlė rasti saldainių, kad būtų popieriukai sulankstyti trikampiukais. Pernai buvau radusi saldainių "Žiema", man jie gražiausiai atrodė suklijuoti ant šampano butelių. Įdomu gal jau ir dabar kur nors yra... balti popierėliai su raudonu kaspinu.

Ačiū
Mačiau saldainių tokiais popierėliais ir šiemet, bet sulankstyti nebe trikampėliais ... Atrodo Rimi parduotuveje ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 04 gruodžio 2011 - 22:09
Narvile-grazus darbeliai 4u.gif
Saga 28-kaip tikra eglute 4u.gif
Labai saunu,kad vis nenustojame darbelius daryti,taip ir toliau merginos,juk arteja kaledos tai saunu pasisemti viena is kitos viena kita ideja smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
Na ikeliu ir as savo kaledine eglute,juk nenoriu nuo jusu atsilikti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Saga 28,2011 12 04, 21:56]

Labai gražu bigsmile.gif Ar čia ant butelio daryta? Aš norėčiau kažko panašaus kaimynams dovanų padaryti blush2.gif
Papildyta:
[quote=Narvile,2011 12 05, 10:04]
[quote=Saga 28,2011 12 04, 21:56]

Labai gražu bigsmile.gif Ar čia ant butelio daryta? Aš norėčiau kažko panašaus kaimynams dovanų padaryti blush2.gif
[/quote]

Virgilija gražu, tikra eglutė bigsmile.gif
Atsakyti
Taip ant butelio,o tiksliau ant banbalio biggrin.gif .As dar taip pamasciau,kad graziai butu ant sampano butelio padaryti,kakliuka palikti sugalvoti kokia virsunele,kad galetu isgerti buteli,o grozis liktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 05, 12:18)
Taip ant butelio,o tiksliau ant banbalio biggrin.gif .As dar taip pamasciau,kad graziai butu ant sampano butelio padaryti,kakliuka palikti sugalvoti kokia virsunele,kad galetu isgerti buteli,o grozis liktu biggrin.gif

Jo aš ant šampano ar ant vyno ir planuoju, galvoju, būtų nebloga dovanėlė išgertų ir užkąstų 4u.gif
Papildyta:
Ar čia dovanų pakavimo popierių naudojote?
Atsakyti
Pati eglute is organzos medzegeles
Atsakyti
Sveikos,
Super visu darbai wub.gif wub.gif Atsilieku nuo jusu labai biggrin.gif

Mano kelis paskutiniai darbai.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Knielita-labai grazus tavo darbeliai ypac pirmas labai patiko thumbup.gif ,ar rozytes pati darei,nes jos labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 05, 17:43)
Knielita-labai grazus tavo darbeliai ypac pirmas labai patiko  thumbup.gif ,ar rozytes pati darei,nes jos labai grazios wub.gif

Aciu, bet gelytes ne mano darbas ax.gif Pirktines jos ax.gif
Atsakyti