Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Raaima @ 2011 11 27, 15:45)
Pasirodau su aviete, na spalva nelabai avietine, nes nepavyko surasti tokios, tai sakykim kad nelabai prinokusi  4u.gif
na ir dar kasikelis geliu  4u.gif

Uoj kaip grazu wub.gif
Atsakyti
mergaites,reikia Jusu pagalbos,gal kartais turit kuri issisaugojusi nuoroda,kaip pasidaryti stai tokia knyga.Kazkada buvau issisaugojusi,bet dabar jau neberandu verysad.gif Aciu is anksto 4u.gif

http://images03.olx....-1292260811.jpg
Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri darė medelį iš kankoriežių kalėdom, didelių arba mažų? 4u.gif
Gal galite pasidalinti foto? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RPak @ 2011 11 29, 16:33)
Sveikutės,
gal kuri darė medelį iš kankoriežių kalėdom, didelių arba mažų? 4u.gif
Gal galite pasidalinti foto? blush2.gif  ax.gif

ČIA eglutę darė, tokiu pat principu ir medį galima padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 29, 16:55)

Mačiau pas jus obuoliuka padaryta smile.gif iš ko pagrinda darėte?žadu savo bernužėliuj daryti g.gif kaži jei iš oazės daryčiau su kokiais čiupa čiupsais laikytusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 29, 17:55)
ČIA eglutę darė, tokiu pat principu ir medį galima padaryt smile.gif

dėkui, o koks eglės pagrindas?aš pati neužsiemu tokiais dalykais bet namam norečiau pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 11 29, 17:24)
Mačiau pas jus obuoliuka padaryta smile.gif iš ko pagrinda darėte?žadu savo bernužėliuj daryti g.gif kaži jei iš oazės daryčiau su kokiais čiupa čiupsais laikytusi? g.gif

nieko naujo - kaip visada putoplastas, oazės savo darbuose nenaudoju tai negaliu pasakyti ar laikys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RPak @ 2011 11 29, 17:27)
dėkui, o koks eglės pagrindas?aš pati neužsiemu tokiais dalykais bet namam norečiau pasidaryti blush2.gif

ten lyg tais aiškino ant ko darė rolleyes.gif naudojo kartoną susuktą į kūgį
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 29, 19:06)
Papildyta:
ten lyg tais aiškino ant ko darė  rolleyes.gif naudojo kartoną susuktą į kūgį

vat ir galvojau kaip ta kartona padaryti tokios formos. Dėkui bandysime, jei pavyks pasirodysiu pirmu medeliu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RPak @ 2011 11 29, 21:06)
vat ir galvojau kaip ta kartona padaryti tokios formos. Dėkui bandysime, jei pavyks pasirodysiu pirmu medeliu blush2.gif  smile.gif

Paprastai,susukt ir suklijuot karštus
Atsakyti
SANDRI ir Raaima, gražūs darbeliai smile.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš su savo darbeli,jūsų teismui, kurį dariau savo krikšto dukrytei su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Niam,niam tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti