Sveikos merginos,siandiena mano vyro gimtadienis ,padariau jam masina tikiuosi patiks jam
Papildyta:
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 23, 20:14)
Sveikos merginos,siandiena mano vyro gimtadienis ,padariau jam masina tikiuosi patiks jam
Turėtų patikti
virgilija157 - masiniukas vyras tikrai liks patenkintas.
Mašiniukas !!!
virgilija157 - įdomus pasirinkimas daryti dovaną vyrui, kuris nemėgsta saldainių bet visumoje super gavos iš ko čia tas priekis kur žibintai?
Priekis darytas is zurnalu,atskiromis detalemis.Tiesiog kur spalva man atitinka,tada iskerpu forma kokia man reikia ir klijuoju.
Nelabai buvo suzavetas mano darbeliu,net i rankas nepaeme ,gal ir bloga mintis buvo dovanoti jam tokia dovana,juk jis saldainiu tai nemegsta .
Papildyta:
ikeliu dar viena nuoitraukyte,galas masinos matosi geriau
Nelabai buvo suzavetas mano darbeliu,net i rankas nepaeme ,gal ir bloga mintis buvo dovanoti jam tokia dovana,juk jis saldainiu tai nemegsta .
Papildyta:
ikeliu dar viena nuoitraukyte,galas masinos matosi geriau
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 24, 01:11)
žiauriai kaip , bent apsimetęs būtų kad patinka ...
QUOTE(Ducky @ 2011 11 23, 15:38)
iš esmės tikėjausi kažko daugiau, per filmavimą pasakojau kaip daryti tą medį, bet viską belenkaip iškirpo, paliko tik reklamą nors džiaugiuosi, kad mano darbus pastebėjo ir man daugiau nieko nereikia
Sveikinu, tikrai esi verta to, patys darbai kalba už save
Apsilimas pries Kaledas!!!
Saldus ziedai
Saldus ziedai