Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Sveikos merginos,siandiena mano vyro gimtadienis ,padariau jam masina tikiuosi patiks jam blush2.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 23, 20:14)
Sveikos merginos,siandiena mano vyro gimtadienis ,padariau jam masina tikiuosi patiks jam blush2.gif

Turėtų patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
virgilija157 - masiniukas thumbup.gif vyras tikrai liks patenkintas.
Atsakyti
aciu-tikiuosi,jis saldainiu nemegsta biggrin.gif
Atsakyti
Mašiniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Atsakyti
virgilija157 - įdomus pasirinkimas daryti dovaną vyrui, kuris nemėgsta saldainių biggrin.gif bet visumoje super gavos thumbup.gif iš ko čia tas priekis kur žibintai?
Atsakyti
Priekis darytas is zurnalu,atskiromis detalemis.Tiesiog kur spalva man atitinka,tada iskerpu forma kokia man reikia ir klijuoju.
Nelabai buvo suzavetas mano darbeliu,net i rankas nepaeme schmoll.gif ,gal ir bloga mintis buvo dovanoti jam tokia dovana,juk jis saldainiu tai nemegsta doh.gif .
Papildyta:
ikeliu dar viena nuoitraukyte,galas masinos matosi geriau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 24, 01:11)

Nelabai buvo suzavetas mano darbeliu,net i rankas nepaeme schmoll.gif ,gal ir bloga mintis buvo dovanoti jam tokia dovana,juk jis saldainiu tai nemegsta doh.gif .

žiauriai kaip verysad.gif , bent apsimetęs būtų kad patinka ...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 23, 15:38)

blush2.gif iš esmės tikėjausi kažko daugiau, per filmavimą pasakojau kaip daryti tą medį, bet viską belenkaip iškirpo, paliko tik reklamą  doh.gif nors džiaugiuosi, kad  mano darbus pastebėjo ir man daugiau nieko nereikia  cool.gif

Sveikinu, tikrai esi verta to, patys darbai kalba už save lotuliukas.gif
Atsakyti
ACIU Narvile 4u.gif
Atsakyti
Cia paprastas laivas i darzele ax.gif 6 m.proga, vidui sauseinei ir saldainis.

user posted image]1[/URL]

Aisku dar tabulet ir tabulet. blush2.gif

Atsakyti
Apsilimas pries Kaledas!!!
user posted image

Saldus ziedai
user posted image
Atsakyti