Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 11 22, 19:02)
ir man nepatinka, ypač kai jos darbai jau tokie atgrubnagiški  biggrin.gif

as tai parasiau komentaruose, nors nelaikau savo darbu idealiais, toli man dar iki tokiu, bet vertinu savo darbus geriau nei jos
Papildyta:
QUOTE(Raaima @ 2011 11 22, 11:45)
zaliaake25 oho koks laivas  thumbup.gif

Na o cia mano mokymosi rezultatai jusu teismui  blush2.gif

aciu uz pagyras, labai grazios gelytes, man kazkaip sunkiai su gelemis sekasi bet reikes daryti, nes laukia proga blush2.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 11 22, 12:18)
Zaliaake25 - grazus laivas  thumbup.gif
Narvile - bendradarbe bus suzaveta
Raaima - geles  wub.gif

O as pasiruosiau rytojui, juk kariuomenes diena, o seimoje kariskis, tikiuosi itiksiu su simboline dovanele

aciu

niu super, ideja tai gera, saunuole
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 11 22, 19:50)
as tai parasiau komentaruose, nors nelaikau savo darbu idealiais, toli man dar iki tokiu, bet vertinu savo darbus geriau nei jos

Saunuole, kad netyli, nera ko deti svetimus darbus schmoll.gif Pasiziurejau i jos kelis darbus, net juokas paeme idejus ji ir Ducky medelius noreciau paziureti kaip ji tokius padarytu jei kas uzsakytu lotuliukas.gif , nes jos medeliai padaryti tikrai nekruopsciai ir negraziai, saldainiai isvirte i visas puses doh.gif
Atsakyti
Nesijaudinkit merginos jai dar labai toli iki jusu darbeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 23, 01:07)
Nesijaudinkit merginos jai dar labai toli iki jusu darbeliu biggrin.gif

tai aišku kak rakam da kitaja biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Raaima,2011 11 22, 12:45]
Narvile mielas medelis 4u.gif
zaliaake25 oho koks laivas thumbup.gif
jurginux, ausruzel simpatiski medeliai smile.gif
vitalija.vilke superine auksine zuvele, ypac tos mazytes thumbup.gif

Na o cia mano mokymosi rezultatai jusu teismui blush2.gif

Raima, gražios puokštelės, aš nesiryžtu pabandyti, manau, reikia sugebėti tokias gėlytes padaryti biggrin.gif
Papildyta:
[quote=vitalija.vilke,2011 11 22, 13:18]
Zaliaake25 - grazus laivas thumbup.gif
Narvile - bendradarbe bus suzaveta
Raaima - geles wub.gif

O as pasiruosiau rytojui, juk kariuomenes diena, o seimoje kariskis, tikiuosi itiksiu su simboline dovanele

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 22, 19:02)
ir man nepatinka, ypač kai jos darbai jau tokie atgrubnagiški  biggrin.gif

Dabar jau ten įeiti negalima, ar gal tik manęs neįleidžia. O vat čia ir yra, kaip anksčiau sakiau, tasai "kriminalas", kuris karts nuo karto saldainių namučiuose apsireiškia. blink.gif Bet jei į tai pažiūrėti tik kaip į prieskonį, tai pas jus labai jauku ir gera, nėra pasipūtimo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2011 11 23, 11:24)
Dabar jau ten įeiti negalima, ar gal tik manęs neįleidžia. O vat čia ir yra, kaip anksčiau sakiau, tasai "kriminalas", kuris karts nuo karto saldainių namučiuose apsireiškia.  blink.gif  Bet jei į tai pažiūrėti tik kaip į prieskonį, tai pas jus labai jauku ir gera, nėra pasipūtimo  biggrin.gif

"kriminalas" lotuliukas.gif nu o ką daryt, kai tavo darbais naudojasi neatlygintinai biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, mergaitės, gal čia iš jūsų kažkurią su saldainių medžiu rodė laidoje "Ką manai?" Man kažkodėl parūpo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 11 23, 14:13)
Klausykit, mergaitės, gal čia iš jūsų kažkurią su saldainių medžiu rodė laidoje "Ką manai?" Man kažkodėl parūpo  blush2.gif

nu taigi rode aisku biggrin.gif Ducky ax.gif

jetau nepykit nieko nekomentuoju jegu 0 doh.gif ir pagirti kekvienos asmeniskai nepagirsiu bet visus darbus paziuriu , visais pasigeriu ...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 11 23, 14:41)
nu taigi rode aisku  biggrin.gif  Ducky  ax.gif

jetau nepykit nieko nekomentuoju jegu 0  doh.gif  ir pagirti kekvienos asmeniskai nepagirsiu bet visus darbus paziuriu , visais pasigeriu ...

blush2.gif iš esmės tikėjausi kažko daugiau, per filmavimą pasakojau kaip daryti tą medį, bet viską belenkaip iškirpo, paliko tik reklamą doh.gif nors džiaugiuosi, kad mano darbus pastebėjo ir man daugiau nieko nereikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 23 lapkričio 2011 - 14:38
QUOTE(Ducky @ 2011 11 23, 15:38)

blush2.gif iš esmės tikėjausi kažko daugiau, per filmavimą pasakojau kaip daryti tą medį, bet viską belenkaip iškirpo, paliko tik reklamą  doh.gif nors džiaugiuosi, kad  mano darbus pastebėjo ir man daugiau nieko nereikia  cool.gif

tai vat matosi kad iskirpta, nes kiti daug daugiau pasakojo apie tuos savo mezginius o va apie toki darbeli kuri , jei kam pritruksta ideju dovanelem galetu pabandyti beveik kekvienas, ir nieko neparode schmoll.gif joo televizija viska pasidaro pagal save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 22, 18:49)

xa mano darbus išėmė fb moderatoriai cool.gif pagarba thumbup.gif
Atsakyti