Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Ducky, is ko salulegrazos viduriukai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
knielita - senai matyta smile.gif net susirimavo netyčia lotuliukas.gif
Dėkui už komplimentus, bet man atrodo kad čia visam gyvenimui ta manija saldainių man, kad net atsotogaut normaliai nesigauna unsure.gif biggrin.gif
medelis tavo kaip medelis, atspindi dabartines gamtos spalvas smile.gif tik va man kyla vienas klausimas: kodėl gi dekoracijos vis tokios pat? gi pas jumis ten Kaune yra tų floristikos parduotuvių, juk galima kiekvieną kartą vis ką nors naujo sugalvot smile.gif
O saulėgrąžų viduriuke saldainis rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos kolegės, įkeliu Jūsų teismui. Mano antras blynas .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 12, 21:34)
Sveikos kolegės, įkeliu Jūsų teismui. Mano antras blynas .

Įdomiai, savitas stilius thumbup.gif . Daugiau iš mūsiškių panašių niekas nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 12, 19:58)
knielita - senai matyta  smile.gif net susirimavo netyčia  lotuliukas.gif
Dėkui už komplimentus, bet man atrodo kad čia visam gyvenimui ta manija saldainių man, kad net atsotogaut normaliai nesigauna  unsure.gif biggrin.gif
medelis tavo kaip medelis, atspindi dabartines gamtos spalvas smile.gif tik va man kyla vienas klausimas: kodėl gi dekoracijos vis tokios pat? gi pas jumis ten Kaune yra tų floristikos parduotuvių, juk galima kiekvieną kartą vis ką nors naujo sugalvot  smile.gif
O saulėgrąžų viduriuke saldainis  rolleyes.gif

Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti biggrin.gif Sedziu namie su serganciais vaikais be masinos, tuom viskas ir pasakyta, nesvarbu kad Kaune apstu parduotuviu, as is namu galiu pajudeti tik tada kai jos uzsidare jau buna, nes vyras tik tada baigia darbus biggrin.gif Dziaugiuosi tuom, ka turiu po ranka namie biggrin.gif O kai vaikai prades pratintis i darzeli jau atskira kalba, pastaraji karta,beje ir pati pirmaji i darzeli paejo lygiai 2 dienas po 2 val. tad apsipirkti be sansu, kai reikia sutvarkyti dokumentus,aplakstyti gydytojus ir dar supirkti trukstamas prekes i darziukus ir mokyklas. Rasau detaliai, nes kol buvau jauna ir grazi, dabar likau, hmmm g.gif matyt pusiau grazi, to neisivaizdavau biggrin.gif Nors dekoracijas pakeiciau, jei ka lotuliukas.gif Vietoj plauso norejau labai labai norejau zalio ar rudo blizgaus audinio, bet... yra tai kas yra biggrin.gif o vietoj drugelio turejo buti sokoladinis paukstelis, na turejo... smile.gif Nors palauk, vazonas mano pacios dazytas lotuliukas.gif saka, mano pacios lakuota, ech, dirbau daug sitoj vietoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O saulegrazos is vieno triufelio apversto saldainio? kuom tu ji padailini?

Papildyta:
Jolagra, labai grazu, saunuole thumbup.gif Itariu vazonai gali po visko buti panaudoti pagal tiesiogine paskirti, ar juos pildai sementu/gipsu?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 09 12, 22:35)
Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti biggrin.gif

gerai kad man nereikia dar rūpintis vaikais hihihi.gif
aga iš vieno: žiedukai krepinis popierius, o viduj tinkliukas kad atrodytų kaip sėmkės ir mažyčiai kvadarčiukais sukarpyta organza smile.gif

Jolagra - šaunuolė tikrai thumb_yello.gif yra kur dar tobulėt, bet juk visi mokosi smile.gif
Atsakyti
gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabele: 13 rugsėjo 2011 - 08:22
QUOTE(knielita @ 2011 09 12, 23:35)
Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti biggrin.gif Sedziu namie su serganciais vaikais be masinos, tuom viskas ir pasakyta, nesvarbu kad Kaune apstu parduotuviu, as is namu galiu pajudeti tik tada kai jos uzsidare jau buna, nes vyras tik tada baigia darbus biggrin.gif Dziaugiuosi tuom, ka turiu po ranka namie biggrin.gif O kai vaikai prades pratintis i darzeli jau atskira kalba, pastaraji karta,beje ir pati pirmaji i darzeli paejo lygiai 2 dienas po 2 val. tad apsipirkti be sansu, kai reikia sutvarkyti dokumentus,aplakstyti gydytojus ir dar supirkti trukstamas prekes i darziukus ir mokyklas. Rasau detaliai, nes kol buvau jauna ir grazi, dabar likau, hmmm  g.gif matyt pusiau grazi, to neisivaizdavau biggrin.gif Nors dekoracijas pakeiciau, jei ka lotuliukas.gif Vietoj plauso norejau labai labai norejau zalio ar rudo blizgaus audinio, bet... yra tai kas yra  biggrin.gif o vietoj drugelio turejo buti sokoladinis paukstelis, na turejo... smile.gif Nors palauk, vazonas mano pacios dazytas  lotuliukas.gif saka, mano pacios lakuota, ech, dirbau daug sitoj vietoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Jolagra, labai grazu, saunuole  thumbup.gif Itariu vazonai gali po visko buti panaudoti pagal tiesiogine paskirti, ar juos pildai sementu/gipsu?

Ačiū už pagyras, puokštėms į vazonėlius įdėjau oazę, tai galima bus panaudoti, tik, kad kam dovanojau puokšteles, tai taip ir stovi dėl grožio. Sakė nedrįsta vartoti, gaila.

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 09 12, 23:44)
gerai kad man nereikia dar rūpintis vaikais  hihihi.gif
aga iš vieno: žiedukai krepinis popierius, o viduj tinkliukas kad atrodytų kaip sėmkės ir mažyčiai kvadarčiukais sukarpyta organza  smile.gif

Jolagra - šaunuolė tikrai  thumb_yello.gif yra kur dar tobulėt, bet juk visi mokosi smile.gif

Dėkui, dėkui. Taip dar nesu patenkinta rezultatu, reikia tobulėti, bet saulėgrąžų gražumas....tikrai labai labai wub.gif
Atsakyti
Rodausi naują medį vestuvėms wub.gif nepatikėsit saldainiai iš Azerbaidžano biggrin.gif kai perskaičiau, žandikaulis atvipo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 13 rugsėjo 2011 - 13:37
Sveikos grožių gamintojos smile.gif

O kur jūs perkatės visas dekoro detales? Gal kur pigiau perkate/užsisakote...? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 13, 14:36)
Rodausi naują medį vestuvėms  wub.gif  nepatikėsit saldainiai iš Azerbaidžano  biggrin.gif kai perskaičiau, žandikaulis atvipo  lotuliukas.gif

Ducky, nenervuok cool.gif , kaip tokią formą padaryti medžio? Kada bus MK blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 09 13, 18:18)
Ducky, nenervuok  cool.gif , kaip tokią formą padaryti medžio? Kada bus MK blush2.gif ?

hihihi.gif MK buvo anam puslapį, o fotkint žiauriai tyngiu blush2.gif nugis imi bambukinius pagaliukus ir bandai. Tikrai nieko čia sudėtingo mirksiukas.gif gerai įsižiūrėk į medį, matosi apvalus pagrindas, kaip pvz pastarajame knielitos darytame medyje tik kad iš šono dar saldainiai prismaigstyti smile.gif
Atsakyti