Ducky, is ko salulegrazos viduriukai
knielita - senai matyta net susirimavo netyčia
Dėkui už komplimentus, bet man atrodo kad čia visam gyvenimui ta manija saldainių man, kad net atsotogaut normaliai nesigauna
medelis tavo kaip medelis, atspindi dabartines gamtos spalvas tik va man kyla vienas klausimas: kodėl gi dekoracijos vis tokios pat? gi pas jumis ten Kaune yra tų floristikos parduotuvių, juk galima kiekvieną kartą vis ką nors naujo sugalvot
O saulėgrąžų viduriuke saldainis
Dėkui už komplimentus, bet man atrodo kad čia visam gyvenimui ta manija saldainių man, kad net atsotogaut normaliai nesigauna
medelis tavo kaip medelis, atspindi dabartines gamtos spalvas tik va man kyla vienas klausimas: kodėl gi dekoracijos vis tokios pat? gi pas jumis ten Kaune yra tų floristikos parduotuvių, juk galima kiekvieną kartą vis ką nors naujo sugalvot
QUOTE(Jolagra @ 2011 09 12, 21:34)
Įdomiai, savitas stilius . Daugiau iš mūsiškių panašių niekas nedaro.
QUOTE(Ducky @ 2011 09 12, 19:58)
knielita - senai matyta net susirimavo netyčia
Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti Sedziu namie su serganciais vaikais be masinos, tuom viskas ir pasakyta, nesvarbu kad Kaune apstu parduotuviu, as is namu galiu pajudeti tik tada kai jos uzsidare jau buna, nes vyras tik tada baigia darbus Dziaugiuosi tuom, ka turiu po ranka namie O kai vaikai prades pratintis i darzeli jau atskira kalba, pastaraji karta,beje ir pati pirmaji i darzeli paejo lygiai 2 dienas po 2 val. tad apsipirkti be sansu, kai reikia sutvarkyti dokumentus,aplakstyti gydytojus ir dar supirkti trukstamas prekes i darziukus ir mokyklas. Rasau detaliai, nes kol buvau jauna ir grazi, dabar likau, hmmm matyt pusiau grazi, to neisivaizdavau Nors dekoracijas pakeiciau, jei ka Vietoj plauso norejau labai labai norejau zalio ar rudo blizgaus audinio, bet... yra tai kas yra o vietoj drugelio turejo buti sokoladinis paukstelis, na turejo... Nors palauk, vazonas mano pacios dazytas saka, mano pacios lakuota, ech, dirbau daug sitoj vietoj
O saulegrazos is vieno triufelio apversto saldainio? kuom tu ji padailini?
Papildyta:
Jolagra, labai grazu, saunuole Itariu vazonai gali po visko buti panaudoti pagal tiesiogine paskirti, ar juos pildai sementu/gipsu?
QUOTE(knielita @ 2011 09 12, 22:35)
Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti
gerai kad man nereikia dar rūpintis vaikais
aga iš vieno: žiedukai krepinis popierius, o viduj tinkliukas kad atrodytų kaip sėmkės ir mažyčiai kvadarčiukais sukarpyta organza
Jolagra - šaunuolė tikrai yra kur dar tobulėt, bet juk visi mokosi
gražu
QUOTE(knielita @ 2011 09 12, 23:35)
Aciu, o dekoracijos zinai, isduosiu viena nedidute paslapti Sedziu namie su serganciais vaikais be masinos, tuom viskas ir pasakyta, nesvarbu kad Kaune apstu parduotuviu, as is namu galiu pajudeti tik tada kai jos uzsidare jau buna, nes vyras tik tada baigia darbus Dziaugiuosi tuom, ka turiu po ranka namie O kai vaikai prades pratintis i darzeli jau atskira kalba, pastaraji karta,beje ir pati pirmaji i darzeli paejo lygiai 2 dienas po 2 val. tad apsipirkti be sansu, kai reikia sutvarkyti dokumentus,aplakstyti gydytojus ir dar supirkti trukstamas prekes i darziukus ir mokyklas. Rasau detaliai, nes kol buvau jauna ir grazi, dabar likau, hmmm matyt pusiau grazi, to neisivaizdavau Nors dekoracijas pakeiciau, jei ka Vietoj plauso norejau labai labai norejau zalio ar rudo blizgaus audinio, bet... yra tai kas yra o vietoj drugelio turejo buti sokoladinis paukstelis, na turejo... Nors palauk, vazonas mano pacios dazytas saka, mano pacios lakuota, ech, dirbau daug sitoj vietoj
Papildyta:
Jolagra, labai grazu, saunuole Itariu vazonai gali po visko buti panaudoti pagal tiesiogine paskirti, ar juos pildai sementu/gipsu?
Papildyta:
Ačiū už pagyras, puokštėms į vazonėlius įdėjau oazę, tai galima bus panaudoti, tik, kad kam dovanojau puokšteles, tai taip ir stovi dėl grožio. Sakė nedrįsta vartoti, gaila.
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 09 12, 23:44)
gerai kad man nereikia dar rūpintis vaikais
aga iš vieno: žiedukai krepinis popierius, o viduj tinkliukas kad atrodytų kaip sėmkės ir mažyčiai kvadarčiukais sukarpyta organza
Dėkui, dėkui. Taip dar nesu patenkinta rezultatu, reikia tobulėti, bet saulėgrąžų gražumas....tikrai labai labai
Sveikos grožių gamintojos
O kur jūs perkatės visas dekoro detales? Gal kur pigiau perkate/užsisakote...?
O kur jūs perkatės visas dekoro detales? Gal kur pigiau perkate/užsisakote...?
QUOTE(Ducky @ 2011 09 13, 14:36)
Rodausi naują medį vestuvėms nepatikėsit saldainiai iš Azerbaidžano kai perskaičiau, žandikaulis atvipo
Ducky, nenervuok , kaip tokią formą padaryti medžio? Kada bus MK ?
QUOTE(barbarux @ 2011 09 13, 18:18)
Ducky, nenervuok , kaip tokią formą padaryti medžio? Kada bus MK ?
MK buvo anam puslapį, o fotkint žiauriai tyngiu nugis imi bambukinius pagaliukus ir bandai. Tikrai nieko čia sudėtingo gerai įsižiūrėk į medį, matosi apvalus pagrindas, kaip pvz pastarajame knielitos darytame medyje tik kad iš šono dar saldainiai prismaigstyti