Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 11 21, 15:25)

dėkoju už įvertinimą  blush2.gif  labai gera pas jus šeimoj tradicija  rolleyes.gif

bet kartais sunkoka,uzsisakiau plastikiniu apvaliu bumbulu keleta,skirtingu skersmenu,galvoju ji kazkuo pripildyt reiks,dazu kotam dazyt turiu nuo dekupazo bandymo likuciu,organzos neradau,tai paemiau juostele jau apdirbta is organzos,meginsiu,po remontu pas teti radau ir gipso ir rotbando tai meginsiu prasisukt su jais,vazoneliu sklepe turiu,belieka sulaukt siuntinio,tada meginsiu ir pasirodysiu kas isejo ax.gif sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles
Uzmaciau ir as sia superine temele, kaupiuosi priessventiniam periodui ir siu fantastisku medeliu ir egluciu gamybai, sian padariau zvalgyba po floristikos pardes ir galiu pranesti, kad ZALIOJ STOTELEJ nuolaidos floristikos reikmems - 50%, 70% 80% ir 90% nuolaidos. Kas gamina medelius didesniais kiekiais gali dabar uzsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2011 11 21, 20:05)
Sveikos darbstuoles
Uzmaciau ir as sia superine temele, kaupiuosi priessventiniam periodui ir siu fantastisku medeliu ir egluciu gamybai, sian padariau zvalgyba po floristikos pardes ir galiu pranesti, kad ZALIOJ STOTELEJ nuolaidos floristikos reikmems - 50%, 70% 80% ir 90% nuolaidos. Kas gamina medelius didesniais kiekiais gali dabar uzsipirkti.

TIK
Tik parduotuvėje „Žaliasis centras", J. Kubiliaus g. 21, Vilniuje, tel. 852760794
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 21, 00:33)
Zaliaake.25-grazus laivelis ir saldainiu daug,bus tikrai patenkintas mazylis smile.gif
Papildyta:
Narvile,kad ir mazas medelis,bet jis saunus,nustebinsi ja tikrai.Saunuoles ,kad stengetes  smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Narvile mielas medelis 4u.gif
zaliaake25 oho koks laivas thumbup.gif
jurginux, ausruzel simpatiski medeliai smile.gif
vitalija.vilke superine auksine zuvele, ypac tos mazytes thumbup.gif

Na o cia mano mokymosi rezultatai jusu teismui blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Zaliaake25 - grazus laivas thumbup.gif
Narvile - bendradarbe bus suzaveta
Raaima - geles wub.gif

O as pasiruosiau rytojui, juk kariuomenes diena, o seimoje kariskis, tikiuosi itiksiu su simboline dovanele
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
vitalija.vilke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera mintis
Atsakyti
Raaima-Super darbeliai,as dar vis neismokau daryti geliu blush2.gif .Vitalija.vilke puikus ir idomus darbas,manau tikrai daug kam patiks ir mintis gera thumbup.gif
Atsakyti
Raaima - gražios gėlytės thumbup.gif
vitalija.vilke - originalu biggrin.gif
Atsakyti
Gal ką rasit savo biggrin.gif http://www.facebook....1...8284&type=3
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 22, 17:49)

radau, man tai nepatinka tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 11 22, 19:54)
radau, man tai nepatinka tokie dalykai  schmoll.gif

ir man nepatinka, ypač kai jos darbai jau tokie atgrubnagiški biggrin.gif