O gal kuri galit išduoti kokia elektronine parduotuve kurioje butu galima apsipirkti jei tokia yra
Orchideju ziedais prazydes medelis Jusu teismui
QUOTE(ausruzel @ 2011 11 16, 19:56)
labai labai man patinka man bent jau pas gražiausias iš matytų tavo medžių
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2011 11 16, 19:55)
O gal kuri galit išduoti kokia elektronine parduotuve kurioje butu galima apsipirkti jei tokia yra
nežinau ar tokia yra, bet kiek kalbėjom, sakė ervis.lt greitu laiku turės internetinę parduotuvę
QUOTE(Ducky @ 2011 11 16, 19:21)
Labai aciu uz gera zodi, tavo kaip speco pagyros man daug reiskia. Pirma karta bandziau vazono virsu puosti medziaga, turejau tik organza, po apacia dejau tampoma popieriu raudona, tai visai neblogai isejo, likau patenkinta, o kliente juo labiau. Sake svarbiam jubiliejui, tai tai pagalvojau kad plausas sugadins visa vaizda
Meškučiai tokie gražučiai !!
Meškučiai labai labai labai gražūs
**sea** - laivas . As taip pat siuos saldainius nusiziurejau Tik va laivo nedrystu bandyti padaryti vien del buriu.
Virgilija157 - meskuciai , bet ir kantrybe pas pacia, tiek laiko prie ju praleisti.
ausruzel - saunuole, medelis nuostabus.
As atplaukiu su zuvimi uzkietejusiui zvejui - skirta teciui gimtadienio proga.
Virgilija157 - meskuciai , bet ir kantrybe pas pacia, tiek laiko prie ju praleisti.
ausruzel - saunuole, medelis nuostabus.
As atplaukiu su zuvimi uzkietejusiui zvejui - skirta teciui gimtadienio proga.
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 11 17, 13:00)
šaunuolė - labai graži žuvytė aš irgi noriu tokią padaryti, bet vis nėra progos
sakykit gal galite įmesti nuorodą kaip daryti Makvyną, kažkur tirėjau, o dabar ,nerandu.
Štai mano pirmasis blynas klausimas jums iš ko jus darot ar kur perkat tuos skaičiukus kur dedate ant medeliu?