Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

O gal kuri galit išduoti kokia elektronine parduotuve kurioje butu galima apsipirkti g.gif jei tokia yra g.gif
Atsakyti
Orchideju ziedais prazydes medelis Jusu teismui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 11 16, 19:56)
Orchideju ziedais prazydes medelis Jusu teismui

labai labai man patinka thumbup.gif man bent jau pas gražiausias iš matytų tavo medžių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2011 11 16, 19:55)
O gal kuri galit išduoti kokia elektronine parduotuve  kurioje butu galima apsipirkti g.gif jei tokia yra g.gif

nežinau ar tokia yra, bet kiek kalbėjom, sakė ervis.lt greitu laiku turės internetinę parduotuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 16, 19:21)
labai labai man patinka  thumbup.gif  man bent jau pas gražiausias iš matytų tavo medžių  ax.gif

ax.gif blush2.gif
Labai aciu uz gera zodi, tavo kaip speco pagyros man daug reiskia. Pirma karta bandziau vazono virsu puosti medziaga, turejau tik organza, po apacia dejau tampoma popieriu raudona, tai visai neblogai isejo, likau patenkinta, o kliente juo labiau. Sake svarbiam jubiliejui, tai tai pagalvojau kad plausas sugadins visa vaizda g.gif
Atsakyti
Ir man patiko medelis,labai grazus,neperdetas,vienu zodziu liuks thumbup.gif
Atsakyti
Meškučiai 4u.gif 4u.gif tokie gražučiai mirksiukas.gif 4u.gif !!
Atsakyti
Meškučiai labai labai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
**sea** - laivas thumbup.gif . As taip pat siuos saldainius nusiziurejau smile.gif Tik va laivo nedrystu bandyti padaryti vien del buriu.
Virgilija157 - meskuciai wub.gif , bet ir kantrybe pas pacia, tiek laiko prie ju praleisti.
ausruzel - saunuole, medelis nuostabus.

As atplaukiu su zuvimi uzkietejusiui zvejui - skirta teciui gimtadienio proga.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazi ir idomi zuvyte,saunuole vis kas nors naujesnio thumbup.gif
Papildyta:
Tegul sugalvoja tetis nora,tai juk AUKSINE ZUVELE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 11 17, 13:00)

As atplaukiu su zuvimi uzkietejusiui zvejui - skirta teciui gimtadienio proga.

šaunuolė - labai graži žuvytė thumbup.gif aš irgi noriu tokią padaryti, bet vis nėra progos ax.gif
Atsakyti
sakykit gal galite įmesti nuorodą kaip daryti Makvyną, kažkur tirėjau, o dabar ,nerandu.
Atsakyti
Štai mano pirmasis blynas smile.gif klausimas jums iš ko jus darot ar kur perkat tuos skaičiukus kur dedate ant medeliu?

user posted image
Atsakyti