Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Nu va radau ir as laisva minute prie laivo prisesti smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
**sea** - šaunūs darbukai thumbup.gif na kaip sunku buvo laivą daryt? smile.gif
Atsakyti
Saunus darbeliai,laivas liuks thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na va prodysiu savo pirmus du bandymus blush2.gif Zinoma iki jusu lygio dar man labai toli ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
KAUNE IESKAU SALDAINIU MEDELIO GAL KAS GALIT PASIULYTI
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 14, 17:58)
**sea** - šaunūs darbukai  thumbup.gif na kaip sunku buvo laivą daryt? smile.gif

Sveika 4u.gif gal ne tiek sunku , kiek laiko daug užeme . Dariau kažkur nepamelavus 6 val . biggrin.gif biggrin.gif . Manau antra karta seksis jau greičiau blush2.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 15 lapkričio 2011 - 14:05
QUOTE(Matrioske @ 2011 11 15, 13:35)
Sveikos smile.gif Na va prodysiu savo pirmus du bandymus  blush2.gif Zinoma iki jusu lygio dar man labai toli  ax.gif

šaunuolė, kad bandai, mokaisi, o su laiku ir praktika ateis mirksiukas.gif

QUOTE(**sea** @ 2011 11 15, 15:04)
Sveika  4u.gif  gal ne tiek sunku  , kiek laiko daug užeme . Dariau kažkur nepamelavus 6 val . biggrin.gif  biggrin.gif . Manau antra  karta seksis jau greičiau  blush2.gif !!!

ooo taip laiko tai jie suėda nemažai doh.gif labiausiai nekenčiu burių daryt biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbukai, o mane domina kur pirkti laivo saldainiai?
Atsakyti
Ducky pritariu 100 % del buriu biggrin.gif , kita karta ieškosiu kliju kur tinka medžiagai klijuoti , nes pradžioj bandžiau su super glue , tai visus pirštus apsisvilinau nu ir kvapas ju doh.gif doh.gif , paskui dabaiginejau su karštais klijeis , bet velgi jie storai tepasi . Nu nieko nepadarysi pirmas blynas biggrin.gif .
Jolagra saldainius pirkau lenkiškus ekspesso , bet manau Lt pasirinkimas nemažas . Su tais saldainiais tai galvojau , kad viskas nueis šuniuj ant uodegos doh.gif , pamačiau pas lenkus sakau man 1,5 kg , nes paskutinius kelis medelius kai dariau tai vis pritrukdavau , tai šį karta galvoju apsisaugosiu jei ka patiems liks blush2.gif . Bet deja turejo tik 800 gr. , be sako ne problema aplinkui daug šitos parduotuves filealu sako tikrai bus kitose . Aplaksčiau 5 parduotuves niekur negavau , gryžau galvoju bandysiu iš kiek turiu g.gif . Tai nepatikesite liko 1 saldainiukasss lotuliukas.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 11 15, 16:06)
Labai gražūs darbukai, o mane domina kur pirkti laivo saldainiai?

jų mačiau hyper maximoj tik, kaina daugiau nei 30lt/kg smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2011 11 15, 17:46)
Ducky pritariu 100 % del buriu  biggrin.gif , kita karta ieškosiu kliju kur tinka medžiagai klijuoti , nes pradžioj bandžiau su super glue , tai visus pirštus apsisvilinau nu ir kvapas ju  doh.gif  doh.gif , paskui dabaiginejau su karštais klijeis , bet velgi jie storai tepasi  . Nu nieko nepadarysi pirmas blynas  biggrin.gif .

o tokių klijų yra? g.gif įdomu kur čia gali būti parduodami g.gif aš klijuoju tik su karštais klijais apvadinę juostelę ax.gif
Atsakyti
Labas merginos. Jusu darbeliai nuostabus. daznai ateinu cia pasigrozeti.Sakykite, is ko jus darote medeliu kamiena?
Atsakyti