Nu va radau ir as laisva minute prie laivo prisesti
Papildyta:
Papildyta:
**sea** - šaunūs darbukai na kaip sunku buvo laivą daryt?
aciu mergaites uz pagalba
KAUNE IESKAU SALDAINIU MEDELIO GAL KAS GALIT PASIULYTI
QUOTE(Ducky @ 2011 11 14, 17:58)
**sea** - šaunūs darbukai na kaip sunku buvo laivą daryt?
Sveika gal ne tiek sunku , kiek laiko daug užeme . Dariau kažkur nepamelavus 6 val . . Manau antra karta seksis jau greičiau !!!
QUOTE(Matrioske @ 2011 11 15, 13:35)
Sveikos Na va prodysiu savo pirmus du bandymus Zinoma iki jusu lygio dar man labai toli
šaunuolė, kad bandai, mokaisi, o su laiku ir praktika ateis
QUOTE(**sea** @ 2011 11 15, 15:04)
Sveika gal ne tiek sunku , kiek laiko daug užeme . Dariau kažkur nepamelavus 6 val . . Manau antra karta seksis jau greičiau !!!
ooo taip laiko tai jie suėda nemažai labiausiai nekenčiu burių daryt
Ducky pritariu 100 % del buriu , kita karta ieškosiu kliju kur tinka medžiagai klijuoti , nes pradžioj bandžiau su super glue , tai visus pirštus apsisvilinau nu ir kvapas ju , paskui dabaiginejau su karštais klijeis , bet velgi jie storai tepasi . Nu nieko nepadarysi pirmas blynas .
Jolagra saldainius pirkau lenkiškus ekspesso , bet manau Lt pasirinkimas nemažas . Su tais saldainiais tai galvojau , kad viskas nueis šuniuj ant uodegos , pamačiau pas lenkus sakau man 1,5 kg , nes paskutinius kelis medelius kai dariau tai vis pritrukdavau , tai šį karta galvoju apsisaugosiu jei ka patiems liks . Bet deja turejo tik 800 gr. , be sako ne problema aplinkui daug šitos parduotuves filealu sako tikrai bus kitose . Aplaksčiau 5 parduotuves niekur negavau , gryžau galvoju bandysiu iš kiek turiu . Tai nepatikesite liko 1 saldainiukasss !!!
Jolagra saldainius pirkau lenkiškus ekspesso , bet manau Lt pasirinkimas nemažas . Su tais saldainiais tai galvojau , kad viskas nueis šuniuj ant uodegos , pamačiau pas lenkus sakau man 1,5 kg , nes paskutinius kelis medelius kai dariau tai vis pritrukdavau , tai šį karta galvoju apsisaugosiu jei ka patiems liks . Bet deja turejo tik 800 gr. , be sako ne problema aplinkui daug šitos parduotuves filealu sako tikrai bus kitose . Aplaksčiau 5 parduotuves niekur negavau , gryžau galvoju bandysiu iš kiek turiu . Tai nepatikesite liko 1 saldainiukasss !!!
QUOTE(Jolagra @ 2011 11 15, 16:06)
Labai gražūs darbukai, o mane domina kur pirkti laivo saldainiai?
jų mačiau hyper maximoj tik, kaina daugiau nei 30lt/kg
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2011 11 15, 17:46)
Ducky pritariu 100 % del buriu , kita karta ieškosiu kliju kur tinka medžiagai klijuoti , nes pradžioj bandžiau su super glue , tai visus pirštus apsisvilinau nu ir kvapas ju , paskui dabaiginejau su karštais klijeis , bet velgi jie storai tepasi . Nu nieko nepadarysi pirmas blynas .
o tokių klijų yra? įdomu kur čia gali būti parduodami aš klijuoju tik su karštais klijais apvadinę juostelę
Labas merginos. Jusu darbeliai nuostabus. daznai ateinu cia pasigrozeti.Sakykite, is ko jus darote medeliu kamiena?