Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Klausykit,o kokios skersmens rutulius dedate?Skirtingo dydžio vazonui vis kitoki rutuliuka dedate?ar visiems vienodo skersmens? g.gif
Atsakyti
Dėkoju thumbup.gif pats pagrindas kaip visad putoplastas mirksiukas.gif

O čia mano dar vienas rudeninis darbelis (vis mane prie rudeninių spalvų traukia g.gif ) - dekoruotas 1,5l šampės butelis smile.gif

user posted image
Atsakyti

Prisidedu prie pagirimu grybui thumbup.gif
Ducky rudeninis darbelis thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif šaunuolės mergaitės, laaaaaaaabai gražūs darbeliai. gal galit išduoti paslaptį kur perkat saldainius ferrero roshe tipo rausvus, rudus? Su tais auksiniais viskas aišku, bet su kitos spalvos g.gif
Atsakyti
Kristalina5 - ačiū 4u.gif

Jolagra - tik maximoj didesnėj mačiau ir tik didelėse dėžėse bet įvairių spalvų, vienos spalvos kaip pvz auksiniai, nemačiau :mm
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 08, 19:59)
Kristalina5 - ačiū  4u.gif

Jolagra - tik maximoj didesnėj mačiau ir tik didelėse dėžėse  bet įvairių spalvų,  vienos spalvos kaip pvz auksiniai, nemačiau  :mm

Tuos ir aš esu mačius, bet kaina baisulinė blink.gif
Atsakyti
Ducky labai graži, rudeniška kompozicija thumbup.gif

O štai mano paskutiniai darbeliai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal galit pamokint kaip uzdeti leleli barbei saldainiu sijona? blush2.gif
Atsakyti
Greta_forever - dėkui 4u.gif tavo irgi šauniai papuošti buteliukai thumbup.gif

Future-bride - aš daryčiau taip: iš putoplasto išsipjaučiau formą sijono, per vidurį vietą padaryčiau barbei. Tada apvyniočiau barbę iki pusėes su visais drabudžiais maistine plėvele, kad po to galėtų žaisti, kai saldainiai bus suvalgyti. Įstatyčiau barbę į putoplasto pagrindą. O tada jau dekoras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 08 lapkričio 2011 - 21:46
QUOTE(fruktozoide @ 2011 11 10, 13:07)
Eina sau, Jūs abi nerealiai darbuojatės smile.gif Jums, kaip gerai įgudusioms, kiek laiko užtrunka tokie butelių dekoravimo darbai?

nei daug nei mažai - mano užtruko kažkur 4h ax.gif
Atsakyti
kai gauni dovanu nerealaus grazumo puokste su saldainiais, net gaila tokia valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2011 11 08, 20:24)
gal galit pamokint kaip uzdeti leleli barbei saldainiu sijona?  blush2.gif

aš dariau iš plastmasinio butelio
user posted image o čia galutinis rezultatas user posted image
Atsakyti