Klausykit,o kokios skersmens rutulius dedate?Skirtingo dydžio vazonui vis kitoki rutuliuka dedate?ar visiems vienodo skersmens?
Kristalina5 - ačiū
Jolagra - tik maximoj didesnėj mačiau ir tik didelėse dėžėse bet įvairių spalvų, vienos spalvos kaip pvz auksiniai, nemačiau :mm
Jolagra - tik maximoj didesnėj mačiau ir tik didelėse dėžėse bet įvairių spalvų, vienos spalvos kaip pvz auksiniai, nemačiau :mm
QUOTE(Ducky @ 2011 11 08, 19:59)
Kristalina5 - ačiū
Tuos ir aš esu mačius, bet kaina baisulinė
gal galit pamokint kaip uzdeti leleli barbei saldainiu sijona?
Greta_forever - dėkui tavo irgi šauniai papuošti buteliukai
Future-bride - aš daryčiau taip: iš putoplasto išsipjaučiau formą sijono, per vidurį vietą padaryčiau barbei. Tada apvyniočiau barbę iki pusėes su visais drabudžiais maistine plėvele, kad po to galėtų žaisti, kai saldainiai bus suvalgyti. Įstatyčiau barbę į putoplasto pagrindą. O tada jau dekoras
Future-bride - aš daryčiau taip: iš putoplasto išsipjaučiau formą sijono, per vidurį vietą padaryčiau barbei. Tada apvyniočiau barbę iki pusėes su visais drabudžiais maistine plėvele, kad po to galėtų žaisti, kai saldainiai bus suvalgyti. Įstatyčiau barbę į putoplasto pagrindą. O tada jau dekoras
QUOTE(fruktozoide @ 2011 11 10, 13:07)
Eina sau, Jūs abi nerealiai darbuojatės Jums, kaip gerai įgudusioms, kiek laiko užtrunka tokie butelių dekoravimo darbai?
nei daug nei mažai - mano užtruko kažkur 4h