QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 11 03, 19:02)
žinokit aš žiūrėdama į jūsų darbus tą patį vis pagalvoju, kad bent jau man tai būtų nepaprastai sunku įvertint savo rankų darbo gėles, ar net kompozicijas kaip laivus ir panašiai.. kai tiek daug darbo, pastangų ir savęs įdėta man atrodo tai tampa neįkainojama nors jei tai atidirbta taip, kaip medžiai ir viskas gaminama kaip fabrikėly tai gal imt už valandinį darbą ar kažkas panašaus
vieninteliai medžiai tikrai greitai gaunasi, bet čia neįskaitant stingdymo ir medžiagų pirkimo laiko. Tiesiog jau ne vieną ir ne dešimt esu padarius ir jau žinau plius minus kas ir kaip. Bet visa kita reikalauja iš ties daug jėgų, noro, ir įdirbio. Todėl fabrikėlio iš to vienas tikrai nepadarysi ir iš to tikrai nepragyvensi - juk nepadarysi 7 laivų per savaitę
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 03, 19:42)
Man nelabai svarbus ikainis,man svarbiausia tai,kaip as darbeli dirbu as aplink viska uzmirstu ,isijauciu i ji ir man visa tai didziausias malonumas.Ypac vakare atsigulusi as nuolatos galvoju kaip ta darysiu,ar ana darbeli,visos mintys kyla,kaip nekeista vakare.
na taip as darau dazniausiai dovanom ir kartais turiu koki uzsakymele, bet tu isivaizduok jei darytim po 2 medelius per diena, uzsakymam, gaiztum daug laiko tai tikrai nelabai jau ten tas malonumas lieka manau tik daryti daryti daryti...
as jei darau medeli kur saldainius reik viena prie kito klijuoti tai gan greitai gaunasi, bet kadangi dazniausiai dirbu su ferrero o jie gan brangus , tai tarpus uzpildau taip: juostele tai su ja tenka ne viena valanda pavargti kol isvinguliuoju aplink kekviena saldaini tai ir gaunasi kad medeli padarai per 4 valandas tai tas 20 lt atrodo juokas ir tiesa pasakius kad jei man reiktu bent du tokisu padaryti per diena tai tikrai imciau daugiau, bet kadangi tai lieka malonumas tai ir dziaugiuosi malonumu
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 11 03, 20:26)
na taip as darau dazniausiai dovanom ir kartais turiu koki uzsakymele, bet tu isivaizduok jei darytim po 2 medelius per diena, uzsakymam, gaiztum daug laiko tai tikrai nelabai jau ten tas malonumas lieka manau tik daryti daryti daryti...
as jei darau medeli kur saldainius reik viena prie kito klijuoti tai gan greitai gaunasi, bet kadangi dazniausiai dirbu su ferrero o jie gan brangus , tai tarpus uzpildau taip: juostele tai su ja tenka ne viena valanda pavargti kol isvinguliuoju aplink kekviena saldaini tai ir gaunasi kad medeli padarai per 4 valandas tai tas 20 lt atrodo juokas ir tiesa pasakius kad jei man reiktu bent du tokisu padaryti per diena tai tikrai imciau daugiau, bet kadangi tai lieka malonumas tai ir dziaugiuosi malonumu
tikrai lieka tik malonumas iš viso šito bet manau visos čia dėl malonumo daro tikrai tiesą sakant neįsivaizduoju kaip galima iš to pragyvent
QUOTE(Ducky @ 2011 11 03, 20:39)
tikrai lieka tik malonumas iš viso šito bet manau visos čia dėl malonumo daro tikrai tiesą sakant neįsivaizduoju kaip galima iš to pragyvent
Na taip iš to malonumo pragyvent neįmanoma, nes bent jau man retai kas pačiai lieka, nes pastoviai iš tu gautų pinigėlių vis kažką perku jau kitam kartui tokius darbus man labai malonu daryt, tik kai prie jo prasėdi pora valandų nesinori už ačiū atiduot
Man žalias medelis labai gražus
oooo Dieve koks vėžliukas noriu o žaliasis medelis tikrai įspūdingas
Daivutiaaaaa ir Greta_forever, gražūs medukai
Labai aciu merginos, as irgi i zalia neatsiziuriu
Ducky, vezliukas pirktas thome philipse
QUOTE(Daivutiaaaaa @ 2011 11 05, 23:24)
Labai aciu merginos, as irgi i zalia neatsiziuriu
nu lux, reiks nusipirkt, bus į kompaniją mano gyvam vėžliui
Labai mielas vėžliukas O žalias medelis, bent jau mano akimis labai elegantiškas !