Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Del darbeliu tai nezinau kiek Lietuvoje kainuotu negaliu pasakyti,nes as gyvenu Anglijoje,ten ikainiai kitokie
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 11 02, 23:52)
Turiu tokį klausimėlį, gal nemandagu klausti, bet man labai įdomu, kiek ir kaip jūs įvertinat savo darbą, kai darote pagal užsakymą? nes internete naršiau ir pamačiau, kad kiti medeliai nors ir paprasti atrodo, bet vis tiek savaip mieli kainuoja 20-30lt. kai bent jau man medžiagos panašiai kainuoja... tai taip ir susimasčiau...

tai dar čia nieko - aš mačiau ir po 7lt lotuliukas.gif o jei rimtai saldainiai, dekoracijos yra viena, o kaip įvetinsi savo darbą, tai jau čia kitas dalykas smile.gif kiekvienas vertina skirtingai, o jei nevertinsi savo darbo , kiti jo tuo labiau nevertins smile.gif
Atsakyti
O jus ta apvalu rutuliuka prie kurio poto tvirtinat saldainius visos darot iš tos vadinamos juros putos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 11 03, 12:35)
O jus ta apvalu rutuliuka prie kurio poto tvirtinat saldainius visos darot iš tos vadinamos juros putos? g.gif

bent jau aš tai iš jos smile.gif
Atsakyti
oho kaip prazydo tema 4u.gif visi labai grazus medeliai wub.gif

QUOTE(jurginux @ 2011 11 03, 12:35)

as tai visaip, jei turiu pirktini rutuli tai ji tvirtinu nes issipjaustyti us putos per daug siukslyno, jei neturiu tai glamzau is laikrasciu ir apvynioju stipriai izoliacija 4u.gif

na as esu airijoj tai irgi kaip sakant kitokie ykainiai biggrin.gif ale kelis dariau lietuvoj tai pasilikau tik 20 lt nuo medelio uz darba, nors visi sake kad ryskiai per mazai, tai cia kaip sakant kaip kas ivertina ax.gif galejau pasilikti 5 lt uz darba tai medelis butu kainaves 30 lt biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat darau is juros putos,nors esu dariusi ir is laikrasciu,stipriai suvinioju ir lipnia juosta sutvirtinu.Pas mus yra pirkti paciu skrituliuku is juros putos,tai nereikia pjaustyti
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 11 03, 14:40)
As taip pat darau is juros putos,nors esu dariusi ir is laikrasciu,stipriai suvinioju ir lipnia juosta sutvirtinu.Pas mus yra pirkti paciu skrituliuku is juros putos,tai nereikia pjaustyti

visur ju yra pirkti ir lietuvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 11 03, 14:41)
visur ju yra pirkti ir lietuvoj  mirksiukas.gif

bet tokio skesmens kokio man reikia nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 03, 15:05)
bet tokio skesmens kokio man reikia nėra smile.gif

tai jo jo zinau, uztat ir dazniausiai glamzau is popieriaus nes is putoplasto tai kol isgaunu lygu apvalu tai gaunasi pernelyg mazas biggrin.gif
Atsakyti
aš tai dažniausiai glamžau laikraščius arba paprastus baltus lapus, dariau pirmąjį savo medelį iš putoplasto, bet jis gavosi per didelis, ir po darymo šiukšlynas nemažas buvo, tai nusprendžiau, kad gal geriausiai apsistosiu ties popieriniu variantu biggrin.gif bet ne esu ir visiškai prieš putoplastą, beje dar kai reikėjo putoplasto ir jo nebuvo vietoj jo panaudojo plėvelę ar kaip ją pavadint kur po parketu kloja, tai irgi neblogai gavosi, tik tiek kad formos sutvirtinimui dar teko panaudoti pleistrą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 11 03, 09:21)
tai dar čia nieko - aš mačiau ir po 7lt  lotuliukas.gif o jei rimtai saldainiai, dekoracijos yra viena, o kaip įvetinsi savo darbą, tai jau čia kitas dalykas smile.gif kiekvienas vertina skirtingai, o jei nevertinsi savo darbo , kiti jo tuo labiau nevertins smile.gif

na aš irgi galvoju, kad kažkaip nelogiška daryt už centus vis tiek darydamas darbelį stengiesi, galvoji, kaip gražiau atrodytų, įdedi dalelę savęs, o visa tai užima nemažai laiko ir norisi savo darbą nors minimaliai įsivertinti smile.gif
Papildyta:

na as esu airijoj tai irgi kaip sakant kitokie ykainiai biggrin.gif ale kelis dariau lietuvoj tai pasilikau tik 20 lt nuo medelio uz darba, nors visi sake kad ryskiai per mazai, tai cia kaip sakant kaip kas ivertina ax.gif galejau pasilikti 5 lt uz darba tai medelis butu kainaves 30 lt biggrin.gif
[/quote]

na aš irgi dažniausiai užsidedu 20 lt už darbą, bet kiti irgi sako, kad per mažai... kažkaip nesinori savo darbo visiškai nuvertinti g.gif
Atsakyti
Tai medžiai čia viena, jiems tikrai nereikia tiek pastangų, aš pvz padarau vieną per valandą kažkur. Bet pvz man sunkiausia įvertinti gėles, kurioms ne tiek daug saldainių sueina , bet darbo dvigubai daugiau nei su medžiais, plius dar surinkti viską į kompoziciją doh.gif va čia tai tikrai problema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 03 lapkričio 2011 - 17:31
QUOTE(Ducky @ 2011 11 03, 18:29)
Tai medžiai čia viena, jiems tikrai nereikia tiek pastangų, aš pvz padarau vieną per valandą kažkur. Bet pvz man sunkiausia įvertinti gėles, kurioms ne tiek daug saldainių sueina , bet darbo dvigubai daugiau nei su medžiais, plius dar surinkti viską į kompoziciją  doh.gif va čia tai tikrai problema...

žinokit aš žiūrėdama į jūsų darbus tą patį vis pagalvoju, kad bent jau man tai būtų nepaprastai sunku įvertint savo rankų darbo gėles, ar net kompozicijas kaip laivus ir panašiai.. kai tiek daug darbo, pastangų ir savęs įdėta man atrodo tai tampa neįkainojama unsure.gif nors jei tai atidirbta taip, kaip medžiai ir viskas gaminama kaip fabrikėly tai gal imt už valandinį darbą ar kažkas panašaus g.gif biggrin.gif
Atsakyti