Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Narvile @ 2011 09 09, 12:54)
Ar tie "kuginiai" čia tie vadinami triufeliai? Tai visus saldainius smaigstai, o ne klijuoji? Man ir labai graži ta tavo madžių forma  bigsmile.gif  aš tokios bijau net bandyti, kažkaip sudėtingai atrodo  doh.gif

juk parase kad "lygiai taip pat klijuojami saldainiai kaip įprastam medyje, tik kad kūginiai, o tada ant bambukinių iešmelių maunu likusius ir smaigstau " 4u.gif
Atsakyti
mauni ar priklijuoji abt bambukinio pagaliuko saldaini, nes jeigu mauni, tai suprantu praduri saldaini
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 09 09, 16:01)
mauni ar priklijuoji abt bambukinio pagaliuko saldaini, nes jeigu mauni, tai suprantu praduri saldaini

na pakomentuos pati ducky biggrin.gif ale jus visos kokios smulkmeniskai priekabios biggrin.gif ar kaip cia pavadinti g.gif ar neatydziai skaitancios? biggrin.gif tik nepykit 4u.gif " maunu likusius ir smaigstau" nu praduri o kas cia tokio? 4u.gif
Atsakyti
man nehigieniska jeigu i saldaini pati praduri, taip nedarau, o prie saldainio klijuoju pagaliuka
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 09 09, 16:49)
na pakomentuos pati ducky biggrin.gif  ale jus visos kokios smulkmeniskai priekabios  biggrin.gif ar kaip cia pavadinti  g.gif  ar neatydziai skaitancios?  biggrin.gif  tik nepykit  4u.gif  " maunu likusius ir smaigstau" nu praduri o kas cia tokio?  4u.gif

Nu gerai, tada paklausiu dar kitaip doh.gif tai ar tik apacia medzio su pagaliukais smaigstoma, o viršūnė klijuojama, ar aš ne taip suprantu blink.gif
Atsakyti
Mano pirmasis blynas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 09 11, 16:36)
Mano pirmasis blynas  4u.gif

Kažkaip saldainių per reta man pasirodė g.gif Bet šiaip gražu. Aš tai kažkaip ant lėlių daryti nelinkusi, gražu man, bet kad užkabintu kad norėčiau padaryti - tai ne.
Atsakyti
Kokie debatai čia vyksta biggrin.gif nugi žmonės skaitykit: saldainius klijuoju, o likusius maunu ant bambukinių iešmelių ir smaigtau į tą patį pagrindą ant kurio klijavau, vadinasi tam kad saldainį pasmeigt į jį reikia įdurt tą patį iešmelį biggrin.gif Kūginius aš vadinu tuos triufelinius, nes jie gi ne triufeliniai yra. Tikrų triufelinių saldainių supakuotų į popieriukus nėra. Siūlau patiems pabandyt, gal tada bus aiškiau kaip čia viskas vyksta, nes mokytoja iš manęs nekokia - neturiu kantrybės biggrin.gif

O čia mano vakar dienos pasižaidimas sodyboj - toks kaimiškas saulėgražų variantas smile.gif beje kai išnešiau fotografuoti pradėjo skristi bitės lotuliukas.gif bet taip, kad negalėjau normaliai fotkint lotuliukas.gif matyt pasirodė panašios į tikras laugh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 11, 21:02)
Kokie debatai čia vyksta  biggrin.gif nugi žmonės skaitykit: saldainius klijuoju, o likusius maunu ant bambukinių iešmelių ir smaigtau į tą patį pagrindą ant kurio klijavau, vadinasi tam kad saldainį pasmeigt į jį reikia įdurt tą patį iešmelį  biggrin.gif Kūginius aš vadinu tuos triufelinius, nes jie gi ne triufeliniai yra. Tikrų triufelinių saldainių supakuotų į popieriukus nėra. Siūlau patiems pabandyt, gal tada bus aiškiau kaip čia viskas vyksta, nes mokytoja iš manęs nekokia - neturiu kantrybės  biggrin.gif

O čia mano vakar dienos pasižaidimas sodyboj - toks kaimiškas saulėgrąžų variantas smile.gif  beje kai išnešiau fotografuoti pradėjo skristi bitės  lotuliukas.gif bet taip, kad negalėjau normaliai fotkint lotuliukas.gif matyt pasirodė panašios į tikras  laugh.gif

Vau... super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ducky saulegrazos tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiukas mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Ducky, kaip visuomet nuostabu 4u.gif Sakai atostogos buvo, nesimato zinok biggrin.gif

As labai apribojau medzius savo, renkuosi tai kas idomu ir kada turiu laiko, zodziu kiek atitolau nuo medziu, na bet pasirodau viena kvepianti dar vasara bet su rudens zenklais jau blush2.gif
Buciau dekinga ir uz kritika mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 rugsėjo 2011 - 19:01