Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 11 02, 08:46)
labai gražus ir mielas  wub.gif  tik dar norėčiau iš arčiau nuotraukų pamatyti  blush2.gif

Stai nuotraukos is arciau;
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
prie meskucio dirbau 2 dienas tongue.gif
Atsakyti
virgilija157 thumbup.gif
Raaima, medelis ir rožytės patiko smile.gif
knielita, ežiukas gražus smile.gif
Atsakyti
Meškutis nerealus wub.gif
Atsakyti
Na tikrai meškiukas nuostabus, jei nesunku gal galit parašyti kaip darėte? Ačiū.
Atsakyti
Na zinoma,kad parasysiu,pirmiausia ji suglamziau dalimis is popieriaus,po to meskucio dalis suklijavau jis atrode stai taip;
user posted image
na,o po to kuniuka klyjavau saldainius,palikdama ties kiekvienu saldainiu tarpukus,suklijavusi saldainius klijavau medziagele(organza),na daugiau kaip ir viskas,snukucio forma padariau is puto plasto(dar kitaip vadinama-juros puta) ir nudaziau.
Papildyta:
Tiesa kai meskucio dalis suklijavau,dar ji apklijavau visa baltu popieriumi,naudojau nedideliais gabaleliais balta popieriu ir lipala.
Atsakyti
virgilija157 - meskutis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, visų darbeliai gražūs bigsmile.gif meškiukas labai žavingas ir mielas biggrin.gif
Mano savaitgalio darbeliukai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
grazus medeliai 4u.gif

o as ziurejau i savao medeli ir truko man kazko, tai truputi pagrazinau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Mano Žydrasis smile.gif
Atsakyti
Oho kiek medžių išaugo thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį, gal nemandagu klausti, bet man labai įdomu, kiek ir kaip jūs įvertinat savo darbą, kai darote pagal užsakymą? nes internete naršiau ir pamačiau, kad kiti medeliai nors ir paprasti atrodo, bet vis tiek savaip mieli kainuoja 20-30lt. kai bent jau man medžiagos panašiai kainuoja... tai taip ir susimasčiau...
Atsakyti