Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

virgilija157 - vynuoge thumbup.gif

O as rodau dar nebaigta medeli, nes taip geriau bus suprasti ar man dar daryti nukarusias sakas ar ne, nes kazkaip bent jau man atrodo per plonas kotas ir per mazas vazonelis. Putoplasto skersmuo mazdaug 7cm, atrodo buvo mazas, bet kai susiklijavo saldainiai, tai man perdidelis doh.gif Ir siaip kazko truksta, negyvas jis man toks atrodo ir isvis nepatiko man dirbti su siais saldainiais.
Nuotraukos tik tamsios unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 26 spalio 2011 - 19:30
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 26, 20:29)
virgilija157 - vynuoge  thumbup.gif

O as rodau dar nebaigta medeli, nes taip geriau bus suprasti ar man dar daryti nukarusias sakas ar ne, nes kazkaip bent jau man atrodo per plonas kotas ir per mazas vazonelis. Putoplasto skersmuo mazdaug 7cm, atrodo buvo mazas, bet kai susiklijavo saldainiai, tai man perdidelis  doh.gif Ir siaip kazko truksta, negyvas jis man toks atrodo ir isvis nepatiko man dirbti su siais saldainiais.
Nuotraukos tik tamsios  unsure.gif

o kodėl nepatiko saldainiai? man kaip tik tobulai vienas prie kito prigludę kad net į tarpus nieko nereikia. Tik man kotas per plonas ir per ilgas. Bet pagal vazonėlį storesnis matau nelabai tilptų g.gif aš tavo vietoj kaip nors dabar kotą dekoruočiau - man čia trūksta kažkokio dekoro palei kotą pvz su karoliukais, plunksnelėm, tiulio dar pridėčiau.
Bandau įsivaizduoti šakeles bet man atrodo kad čia jų nereikia g.gif Beja aš irgi imu 7-8cm skermens pagrindą
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 26, 20:29)
virgilija157 - vynuoge  thumbup.gif

O as rodau dar nebaigta medeli, nes taip geriau bus suprasti ar man dar daryti nukarusias sakas ar ne, nes kazkaip bent jau man atrodo per plonas kotas ir per mazas vazonelis. Putoplasto skersmuo mazdaug 7cm, atrodo buvo mazas, bet kai susiklijavo saldainiai, tai man perdidelis  doh.gif Ir siaip kazko truksta, negyvas jis man toks atrodo ir isvis nepatiko man dirbti su siais saldainiais.
Nuotraukos tik tamsios  unsure.gif
user posted imageuser posted image

o man cia visai neblogai,o dar geriau butu kaip Ducky sako;kad reikia padekoruoti pati kotuka,bus saunu tada smile.gif
Atsakyti
Na va patingejau paieskoti storesnio koto, panaudojau koki turiu uztai taip ir gavosi. Bandysiu kazka su kotu daryti. Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ducky labai grazus sviesus medelis, 4u.gif o is tu saldainiu ir as dariau lt medeli, tai ir spalva ir skonis man ju superinis thumbup.gif tik nepamenu bet man atrodo kad melyni nepatiko skoniu g.gif

virgilija157 wow super thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif ,man labai svarbus jusu palaikymai ir jusu nuomones smile.gif
Atsakyti
Ducky ir virgilija157, gražūs medeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
rosebud1 - 4u.gif

Mano pastarųjų dienų darbo rezultatas - vasarą primenanti kompozicija smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 29 spalio 2011 - 12:27
Vitalija.vilke, as deciau kaspina per koto viduriuka, vizualiai sutrumpins pati kotuka ir vaizdas pasitaisys tikrai 4u.gif Tik dek didesni, kaip Ducky deda tokius nemazus mirksiukas.gif

Visu darbai nerealus, vau wub.gif Buvau pradingus regis savaite tik, o ir nauju nariu ir nauju darbu apstu thumbup.gif thumbup.gif

Mano keli vaikiski darbeliai:
Eziukas kad ir maziukas bet puikiai atlaikes skrydi ir sekmingai nukeliaves i savo naujus namucius UK biggrin.gif
user posted image

O cia jau sunaus draugui bendrom pastangom daryta dovana. Mama medi, sunus atviruka biggrin.gif
user posted image

Dabar vel kuriam laikui dingsiu, jau laikas ruostis Kaledoms, laukia nemazai medeliu kuriuos nori draugai dovanoti savo artimiems zmonems, wub.gif ach... Kaledos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 29 spalio 2011 - 21:22
Visada atsidarau šią temą su didžiausiu džiaugsmu, nes čia nėra nosies užrietimo, pademonstruos, kaip ką daryti, ar nurodys šaltinį, visada gražiai paaiškins, kad "gal padekoruok kotuką", "nuimk kokią nors šakelę" - nėra pykčių, vien tik geros emocijos (na, nebent iškyla koks nors kriminalas tongue.gif )
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2011 10 31, 12:11)
(na, nebent iškyla koks nors kriminalas  tongue.gif )

lotuliukas.gif net susijuokiau balsu biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat dziaugiuosi,kad visos jus merginos esat saunuoles biggrin.gif ,viena kitai patarinejat,tikriausiai ne tik mano darbeliai,bet ir jusu paskatinimas,padrasinimas viena kitai ,priverte atsidurti jusu skyrelyje,nes si skyreli atidziai perskaiciau nuo pat pirmos temos tongue.gif .Taip ir toliau merginos ,juk jusu visu darbeliai skirtingai grazus 4u.gif
Ducky-tavo geliu puokstes nerealios blush2.gif ,kal kada ir as ismoksiu jas daryti blush2.gif
Atsakyti