Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Greta_forever @ 2011 10 24, 18:46)
Dar vienas medelis iš mano darbelių sąrašo  ax.gif
user posted image

thumbup.gif nežinau kada aš iki tokio lygio ateisiu
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 26, 10:38)
Daivutiaaaaa - ar tikrai pirmas medelis, nes saldainiukai taip jau idealiai suklijuoti  thumbup.gif Lauksit ir kitu darbeliu  smile.gif

Tikrai pirmas ir tikrai nepaskutinis, susirgau medeliu liga blush2.gif labai stengiausi, kad pirmas neprisviltu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivutiaaaaa @ 2011 10 26, 12:17)
Tikrai pirmas ir tikrai nepaskutinis, susirgau medeliu liga  blush2.gif  labai stengiausi, kad pirmas neprisviltu ax.gif

daug kam tai pasireiškia biggrin.gif
Atsakyti
Rimi užvežė naujų saldainių, kurie anksčiau buvo tik maximose. Yra trijų spalvų - raudoni, mėlyni ir geltoni. Aš šį kartą išsirinkau geltonus wub.gif Beje jie dabar po 14lt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vau kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Ducky - nuostabi spalva ir zinoma medelis. As siandien bandziau saviski daryti, bet su nusvyrusiom sakom nepavyks padaryti, nes ir taip gavosi didelis burbulas, palyginus su kotu ir vazoneliu doh.gif Tai dabar va abejonese, nes vistiek tom nusvirusiom sakom nemazai saldainiu iseina as jau sunaudojau 1kg idomu ar uztektu 600g nusvirimui padaryti? rolleyes.gif
Atsakyti
Ducky wow. O iš ko tu darei ežiuko pagrindą? blush2.gif
Atsakyti
Dėkui mielosios 4u.gif

vitalija.vilke - man atrodo kad turėtų užtekti šakoms g.gif nors iš tiesų neįsivaizduoju kiek tarkim saldainių joms reikia. Viską darau iš akies. O kokio skersmens darei pagrindą?

mopsa - kaip visada iš putoplasto mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus merginos jusu visu darbeliai smile.gif ,Ducky-ta geltona spalva tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif ,gaila,kad pas mane nera tokiu graziu saldainiu verysad.gif ,ten apskritai nera jokiu verysad.gif .
Papildyta:
Man labai patiko Ducky tavo darytos vynuoges,tai pabandziau padaryti,ir aciu tau uz pamokeles,kurias radau ankstesniuose puslapiuose 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 26, 19:24)
Grazus merginos jusu visu darbeliai smile.gif ,Ducky-ta geltona spalva tikrai nuostabiai atrodo thumbup.gif ,gaila,kad pas mane nera tokiu graziu saldainiu verysad.gif ,ten apskritai nera jokiu verysad.gif .
Papildyta:
Man labai patiko Ducky tavo darytos vynuoges,tai pabandziau padaryti,ir aciu tau uz pamokeles,kurias radau ankstesniuose puslapiuose 4u.gif

super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 26, 19:26)
super atrodo  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 26, 19:24)
Papildyta:

user posted image

Net nebesinori temos atsidaryt nes žiūrint į jūsų darbeliu net seilė tysta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti