Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Sveikos,
Bandysiu ir aš kažką kurti... Tik dar kolkas nežinau ką... Kai padarysiu iškart parodysiu 4u.gif
Ir dar... Gal kas nors darėt orchidėja? Nes net neįsivaizduoju kaip ją padaryt... Ir liko tik nelabai daug laiko... Iš anksto dėkoju už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2011 10 21, 19:04)
Yra dabar Maximoj kaip tik graziu zydru apvaliu saldainiu... su akcija ~17LT  mirksiukas.gif 
Paziurekite mano paskutini "iskepta" medeli  ax.gif

Jau nusipirkau thumbup.gif as juos, vis ziurejau ziurejau ir nusprendziau, kad vistiek nieko geresnio nerasiu. Tik medeli bandysiu daryti kaip Ducky, tik nezinia ar pavyks smile.gif
Papildyta:
Orchideja orchideja dare etoille ir t.t. rusiskuose forumuose galima rasti tikrai ne viena varianta.
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 21, 21:48)
Jau nusipirkau  thumbup.gif as juos, vis ziurejau ziurejau ir nusprendziau, kad vistiek nieko geresnio nerasiu. Tik medeli bandysiu daryti kaip Ducky, tik nezinia ar pavyks  smile.gif

svarbu turėk teipo, kad pritvirtint smile.gif
Atsakyti
Saldainine barbe

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jau koks elegantiškumas barbės ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 10 24, 08:22)
O jau koks elegantiškumas barbės  ok.gif

aciu labai wub.gif
Atsakyti
zaliaake25 grazuole barbe thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 10 24, 08:47)
zaliaake25 grazuole barbe  thumbup.gif  wub.gif

Aciu uz gera zodi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,visu darbai nuostabus,bandau ir as ikelti kelis darbelius jusu teismui 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=D-i-a-n-a,2011 10 24, 11:25]
Sveikutes,visu darbai nuostabus,bandau ir as ikelti kelis darbelius jusu teismui 4u.gif

D-i-a-n-a - lb lb grazu! 4u.gif super! thumbup.gif
Atsakyti
zaliaake25 - simpatiška barbė bigsmile.gif
D-i-a-n-a - gražūs darbukai, o man gražiausias paskutinis - toks minimalus ir neperkrautas thumbup.gif
Atsakyti
O aš ateinu su nauju ežiuku mažų vaikučių šventei smile.gif

user posted image
Atsakyti