Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Greta_forever @ 2011 10 20, 20:36)
Labai graži gulbė smile.gif

Aciu,bandau stengtis 4u.gif
Atsakyti
nu nieko sau,pirmi darbai blink.gif bigsmile.gif
ir gulbė ir medis thumbup.gif
Atsakyti
virgilija157 - darbeliai thumbup.gif
Ducky - zaliasis medis wub.gif atrodo kaip tikras.
Zaliaake25 - sauni puokstyte.

Ducky turiu klausimeli ax.gif Ar is rafaelo saldainiu gautusi kazkas panasau i medi kur ne tik klijuojami bet ir smaigstomi saldainiai. Niekaip nerandu graziu saldainiu sunaus krikstynoms verysad.gif Noreciau arba baltu arba melynu, zydru popiereliu. Gal galit ka patart, nes norisi kad ir skanus butu. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 21, 10:14)
virgilija157 - darbeliai  thumbup.gif
Ducky - zaliasis medis  wub.gif atrodo kaip tikras.

Ducky turiu klausimeli  ax.gif Ar is rafaelo saldainiu gautusi kazkas panasau i medi kur ne tik klijuojami bet ir smaigstomi saldainiai. Niekaip nerandu graziu saldainiu sunaus krikstynoms  verysad.gif Noreciau arba baltu arba melynu, zydru popiereliu. Gal galit ka patart, nes norisi kad ir skanus butu. Aciu  smile.gif

Dėkui smile.gif ne tikrai nesmaigstyk jų. Nesigaus gražiai, nes nebus kaip pritvirtint, kad stabiliai laikytūsi. Deja nėr pas mumis šv mėlynų nei baltų saldainių. Dar kažkada dariau krikštynoms berniuko iš šv mėlynų norfoj būdavo, bet jau šimtas metų kaip jų nėr schmoll.gif tai nebent kregždutė, bet jie man negražūs schmoll.gif Ai dar yra fazer dėžutėse po 16lt už 15 saldainių tokie balti su šv mėlynais galiukais, bet iš jų medis fantastinės kainos būtų kai tokia kaina biggrin.gif
Papildyta:
Rimi dabar akcija voveraitei po 16lt/kg su kortele vietoj 23 doh.gif (nesuprantu už ką tokia kaina) , tai nusprendžiau tokį miško temos medį padaryti, samanėlės iš tolo kvepia pušynu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 21, 12:08)
Dėkui  smile.gif  ne tikrai nesmaigstyk jų. Nesigaus gražiai, nes nebus kaip pritvirtint, kad stabiliai laikytūsi.  Deja nėr pas mumis šv mėlynų nei baltų saldainių. Dar kažkada dariau krikštynoms berniuko iš šv mėlynų norfoj būdavo, bet jau šimtas metų kaip jų nėr  schmoll.gif  tai nebent kregždutė, bet jie man negražūs  schmoll.gif  Ai dar yra fazer dėžutėse po 16lt už 15 saldainių tokie balti su šv mėlynais galiukais, bet iš jų medis fantastinės kainos būtų kai tokia kaina  biggrin.gif

As taip pat pagalvojau kad negraziai rafaelo guls ir nieko man nesigaus. O gal kas dare su saldainiais "Vilnius", idomu kaip su jais ziuresis. Bet man atrodo ten viduje skysti, tai taip pat nelabai tiks. O kokie saldainiai skanus su kitokios spalvos popiereliais, nes man reikia nekasdieniniu, sventiniu 4u.gif

Saldainiai "Kregztute" man patys neskaniausi. O gal kas pirko Maximoj saldainius "Milk" tokiuosie zydruose ir sidabriniuose popiereliuose, idomu ar skanus, tik man nepatinka kad blizgus.

Ducky - tikras rudeninis medelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 21 spalio 2011 - 12:32
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 21, 13:31)
As taip pat pagalvojau kad negraziai rafaelo guls ir nieko man nesigaus. O gal kas dare su saldainiais "Vilnius", idomu kaip su jais ziuresis. Bet man atrodo ten viduje skysti, tai taip pat nelabai tiks. O kokie saldainiai skanus su kitokios spalvos popiereliais, nes man reikia nekasdieniniu, sventiniu  4u.gif

Saldainiai "Kregztute" man patys neskaniausi. O gal kas pirko Maximoj saldainius "Milk" tokiuosie zydruose ir sidabriniuose popiereliuose, idomu ar skanus, tik man nepatinka kad blizgus.

Ducky - tikras rudeninis medelis  smile.gif

ačiū smile.gif jis man irgi be galo patinka nes natūralus toks smile.gif
dariau iš Vilniaus, jie šokoladiniai be įdaro, sostinė su likeriu. Bet iš jų nebent apvalus gražiai atrodytų. Nukarusiam tik kūgio formos tinka smile.gif
O va milk tie tiktų nukarusiam, būtų tvirtinami kaip aš dariau tą violetinį medį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 21 spalio 2011 - 12:42
Sveikos mergaites,ikeliu as savo dar viena darbeli,nezinau ar patiks blush2.gif

user posted image
Papildyta:
cia daryta su rafaelo saldainiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 21, 13:53)
Sveikos mergaites,ikeliu as savo dar viena darbeli,nezinau ar patiks blush2.gif

cia daryta su rafaelo saldainiais smile.gif

patinka juoda/balta derinys thumbup.gif turbūt turėjai minty ferrero rosher mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Ducky uz patarimus, reiks kazka galvoti, nes svente jau neuzkalnu.

virgilija157 - idomus pusiausvyros medelis smile.gif
Atsakyti
Nu taip blush2.gif ,ne is rafaelo,o is ferrero rocher tongue.gif ,bet man jie kazkodel vienodi,nes ir tie ir tie labai skanus ax.gif ,bet dirbdama nei vieno dar nesuvalgiau smile.gif
Atsakyti
Kokios jus visos kurybingos, negaliu atsizaveti 4u.gif
Ikeliu ir as savo paskutiniuosius medelius... ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 10 21, 10:14)
virgilija157 - darbeliai  thumbup.gif
Ducky - zaliasis medis  wub.gif atrodo kaip tikras.

Ducky turiu klausimeli  ax.gif Ar is rafaelo saldainiu gautusi kazkas panasau i medi kur ne tik klijuojami bet ir smaigstomi saldainiai. Niekaip nerandu graziu saldainiu sunaus krikstynoms  verysad.gif Noreciau arba baltu arba melynu, zydru popiereliu. Gal galit ka patart, nes norisi kad ir skanus butu. Aciu  smile.gif

Yra dabar Maximoj kaip tik graziu zydru apvaliu saldainiu... su akcija ~17LT mirksiukas.gif
Paziurekite mano paskutini "iskepta" medeli ax.gif
Atsakyti