Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

wau tikrai grazus darbeliai, man ypac patinka tos pasvirusios sakos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Greta_forever - kokie spalvingi thumbup.gif Raaima - o man kaip tik pasvirusios nepatinka schmoll.gif dar pamenu kai prieš du metus žiūrinėjau kitų darbus ir dar nebuvau padarius nei vieno medžio, būtent pasvirusios šakos ir bambukinės man nepatiko, todėl visada renkuosi tik tiesias ir nė milimetro negali man būt pasvirusi smile.gif bet kaip sakant dėl skonio nesiginčijama smile.gif
Atsakyti
cia mano pirmas darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 19, 16:23)
cia mano pirmas darbelis smile.gif

labai dailu thumbup.gif nepasakysi kad pirmas smile.gif iš karto labai pagiriu už nuotrauką ir jos foną thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 19 spalio 2011 - 15:29
Ducky-aciu tau uz patarima,ikelti pavyko bis.gif.
Uzsikreciau as tais darbeliais merginos,tai dabar darau gulbe,tikiuosi pavyks rolleyes.gif
Papildyta:
Ducky-aciu tau uz nuomone,man tai labai svarbu,nes tavo darbeliai labai grazus smile.gif .Rytoj bus baigta gulbe.As gyvenu Anglijoje,man cia labai sunku su saldainiais,nera cia tokiu graziu saldainiu kaip pas mus Lietuvoje,tai man labai sunku viska derinti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 19, 16:33)
Ducky-aciu tau uz patarima,ikelti pavyko bis.gif.
Uzsikreciau as tais darbeliais merginos,tai dabar darau gulbe,tikiuosi pavyks rolleyes.gif
Papildyta:
Ducky-aciu tau uz nuomone,man tai labai svarbu,nes tavo darbeliai labai grazus smile.gif .Rytoj bus baigta gulbe.As gyvenu Anglijoje,man cia labai sunku su saldainiais,nera cia tokiu graziu saldainiu kaip pas mus Lietuvoje,tai man labai sunku viska derinti. verysad.gif

nėr už ką smile.gif Vokietijoje irgi nėr sveriamų saldainių doh.gif bijau kad bus kraxas man ten, nu nieko Lenkija netoli jeigu ką biggrin.gif
Atsakyti
Šiandieninis medelis smile.gif iš šių saldainių man gaunasi vieni gražiausių medžių. Jie taip tobulai gula, džiaugiusi kai gaunu iš jų užsakymą smile.gif nors apie skonį patyliu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Prisiminus vasara

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o cia kavos medelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
stai ir mano gulbe smile.gif ,mano antrasis darbelis smile.gif