wau tikrai grazus darbeliai, man ypac patinka tos pasvirusios sakos
Greta_forever - kokie spalvingi Raaima - o man kaip tik pasvirusios nepatinka dar pamenu kai prieš du metus žiūrinėjau kitų darbus ir dar nebuvau padarius nei vieno medžio, būtent pasvirusios šakos ir bambukinės man nepatiko, todėl visada renkuosi tik tiesias ir nė milimetro negali man būt pasvirusi bet kaip sakant dėl skonio nesiginčijama
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 19, 16:23)
labai dailu nepasakysi kad pirmas iš karto labai pagiriu už nuotrauką ir jos foną
Ducky-aciu tau uz patarima,ikelti pavyko .
Uzsikreciau as tais darbeliais merginos,tai dabar darau gulbe,tikiuosi pavyks
Papildyta:
Ducky-aciu tau uz nuomone,man tai labai svarbu,nes tavo darbeliai labai grazus .Rytoj bus baigta gulbe.As gyvenu Anglijoje,man cia labai sunku su saldainiais,nera cia tokiu graziu saldainiu kaip pas mus Lietuvoje,tai man labai sunku viska derinti.
Papildyta:
Ducky-aciu tau uz nuomone,man tai labai svarbu,nes tavo darbeliai labai grazus .Rytoj bus baigta gulbe.As gyvenu Anglijoje,man cia labai sunku su saldainiais,nera cia tokiu graziu saldainiu kaip pas mus Lietuvoje,tai man labai sunku viska derinti.
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 19, 16:33)
Ducky-aciu tau uz patarima,ikelti pavyko .
Papildyta:
Papildyta:
nėr už ką Vokietijoje irgi nėr sveriamų saldainių bijau kad bus kraxas man ten, nu nieko Lenkija netoli jeigu ką
QUOTE(virgilija157 @ 2011 10 20, 14:20)
iš ko galvą darei?
QUOTE(Ducky @ 2011 10 20, 17:13)
iš ko galvą darei?
Ji visa is suglamzyto popieriaus
Labai graži gulbė