Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 08, 11:43)
Labai didelis aciu Ducky uz naujus grazius ir naudingus jubiliejinius namucius.
Si kart ateinu be darbelio, bet su labai rupimu klausimu. Sunaus gimtadieniui ruosiuosi daryti ezi, bet noreciau padaryti su mazais ciupa ciupsais. Tai turiu klausimeli, gal kuriai teko daryti ir kaip pritvirtinti saldainius, nes jei prismaigstysiu i pati ezi, manau kad gali sutrukineti putoplastas. Kaip Jus manot? Labai lauksiu komentaru  4u.gif

tikrai nesutrūkinės, smaigstyk drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
DAr but gerai pamokele, kaip taip graziai vazona " apklostuot" ax.gif

As bandysiu daryt kuria diena saulegrazas, bus vaikuciams i darzeli mokytoju dienos proga smile.gif
Atsakyti
Temukei pagyvinti mano mėgstamiausios formos medis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 08, 16:18)
Temukei pagyvinti  mano mėgstamiausios formos medis  wub.gif

mani irgi bigsmile.gif , tik dar nebandžiau tokio padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 09 08, 18:16)
mani irgi  bigsmile.gif , tik dar nebandžiau tokio padaryti ax.gif

drinks_cheers.gif beje kur tavo darbeliai? seniai besirodei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 07, 13:51)
abejoju ar vaikas gertų brendį  biggrin.gif

plem, net nepastebėjau, kad ten guli doh.gif blush2.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 08, 11:43)
Sunaus gimtadieniui ruosiuosi daryti ezi, bet noreciau padaryti su mazais ciupa ciupsais. Tai turiu klausimeli, gal kuriai teko daryti ir kaip pritvirtinti saldainius, nes jei prismaigstysiu i pati ezi, manau kad gali sutrukineti putoplastas. Kaip Jus manot? Labai lauksiu komentaru  4u.gif

kaip snukutį darysi?? aš ir mąsčiau, kad visai ežiukas smagiai žiūrėtųsi su ledinukais ant pagaliuko drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 09 08, 16:18)

graaažu bigsmile.gif

o aš norėčiau pamokėlės ar nuorodėlės kaip tokius kotus pasidaryti ax.gif
Atsakyti
kokie groziai!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 08, 15:18)

user posted image

super, o kaip tu darai tokius
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 09 08, 21:08)
kaip snukutį darysi?? aš ir mąsčiau, kad visai ežiukas smagiai žiūrėtųsi su ledinukais ant pagaliuko  drinks_cheers.gif

Sunui parodziau kompiuteryje eziuka, tai jis pasake "nenoriu". O kai paklausiau ko nori, tai sako "masinos" doh.gif Tai dabar net nezinau teks masina daryti, bet kazkaip labai to ezio norisi, tai gal bandysiu tada daryti i darzeli, bet dar neklausiau aukletojos, ar galima ciupa ciupsus nesti. 4u.gif Pasidairiau po rusiskus puslapius, tai dar neapsisprendziau snukuti is modelino daryti ar su krepiniu popieriumi.

Ducky medelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 08, 20:17)
drinks_cheers.gif  beje kur tavo darbeliai? seniai besirodei  ax.gif

Tyyyyngiu blush2.gif , bet mokytojo dienai jau beveik žinau ką darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif čianuotraukų pamokėlė tikrai nebūtina, nes lygiai taip pat klijuojami saldainiai kaip įprastam medyje, tik kad kūginiai, o tada ant bambukinių iešmelių maunu likusius ir smaigstau mirksiukas.gif kitą savaitę dar naujų tokių bus iš gana brangių saldainių smile.gif

barbarux - tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 09 rugsėjo 2011 - 07:52
QUOTE(Ducky @ 2011 09 09, 08:51)
Dėkui  4u.gif čianuotraukų  pamokėlė tikrai nebūtina, nes lygiai taip pat klijuojami saldainiai kaip įprastam medyje, tik kad kūginiai, o tada ant bambukinių iešmelių maunu likusius ir smaigstau  mirksiukas.gif kitą savaitę dar naujų tokių bus iš gana brangių saldainių  smile.gif

barbarux - tai gerai  thumbup.gif

Ar tie "kuginiai" čia tie vadinami triufeliai? Tai visus saldainius smaigstai, o ne klijuoji? Man ir labai graži ta tavo madžių forma bigsmile.gif aš tokios bijau net bandyti, kažkaip sudėtingai atrodo doh.gif
Atsakyti