Sveikos jungiuosi i jusu buri toooookiu grožiu prisižiurėjau Krikšto motinėliai rošiuosi gimtadienio proga medeli saldainiu daryti peržiurėjau temute,prisirinkau patarimu del gipso,cemento tikiuosi pirmas blynas nebus prisviles
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau
[quote=Ducky,2011 10 09, 12:45]
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau
Labai, labai, labai gražu O su kuo ta druską dažei, niekada nepagalvočiau, kad ten druska
ne nu nerealiai o as uzstrigus ant vestuvines kompozicijos nes irgi noriu daryti taureje, ale niekaip nesumasciau kuom ji uzpildyti nes cia priemoniu nelabai randu nu tai aciu uz superine ideja visai buvau pamirsus tik dabar niekur nerandu balandziu pirkti nes noriu juos i vidu itubdyti
Dėkui mergaitės už gerą žodį Taip čia dažyta druska, labai seniai buvau užsikrėtusi jos dažymu, buvau užpildžiusi ja visus namie turėtus gražius butelius iš pradžių dažiau smėlį, bet jis ne taip gražiai pasidengia, o po to po ranka papuolė druska dažiau su guašu, tam reikalui nusipirkau 10 skirtingų spalvų pakuotę, bet raudonos jau nebėra, tai reikės matyt ieškoti dailininkų reikmenyse kitą kartą O šiandien baigiau senovinį telefoną - ryt bus nuotraukų
Ducky - aguonos negaliu atsiziureti. Beja, aciu uz medelio pamokėlę, kaip tik artėja sūnaus krikštynos bandysiu ir aš nors panašų padaryti. Tik įdomu o jei saldainiai apvalūs arba keturkampiai ar žiūrėtųsi?