Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 10 07, 14:26)
Taigi žadėta pamokėlė kaip pasidaryti nukarusį saldainių medį iš kūgio formos saldainių smile.gif

[
Sėkmės! smile.gif

Ačiūūūūū, bandysim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, darysit kas nors bosai dienai? niekaip nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2011 10 07, 22:31)
Sveikutės, darysit kas nors bosai dienai? niekaip nesugalvoju  doh.gif

šis tas bus, bet kol kas dar viskas mąstymo ir dėliojimo lygmeny g.gif
Atsakyti
O kada boso diena?

Papildyta:
Jau radau pati atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 10 05, 20:16)
Dovanėlės mokytojoms  ax.gif
user posted image
user posted image
Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka  ax.gif , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia  biggrin.gif

Ir mes sia ideja ,,isbandem"!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 09 26, 10:59)
Meiles plaustas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Tiesiog norejosi kaip idomiau pateikti dovana 15 vestuviu metinem, reikejo gantinai greitai ir labai norejau paprastos valteles, bet gavosi plaustas  lotuliukas.gif

Toki gaila ir praimti butu biggrin.gif

Sveikos biggrin.gif jungiuosi i jusu buri biggrin.gif toooookiu grožiu prisižiurėjau wub.gif Krikšto motinėliai rošiuosi gimtadienio proga medeli saldainiu daryti rolleyes.gif peržiurėjau temute,prisirinkau patarimu del gipso,cemento thumbup.gif tikiuosi pirmas blynas nebus prisviles biggrin.gif
Atsakyti
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai smile.gif Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Ducky,2011 10 09, 12:45]
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai smile.gif Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau smile.gif

Labai, labai, labai gražu bigsmile.gif O su kuo ta druską dažei, niekada nepagalvočiau, kad ten druska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 09, 12:45)
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai  smile.gif Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau smile.gif

aš tai sužavėta jūsų daromomis gėlėmis ohmy.gif atrodo jos tobulai, tiesiog nėra prie ko prikibti, jūsų rankos ir kantrybė auksinės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 09, 12:45)
Kompozicija su aguonom, kuri buvo mano planuose jau senokai  smile.gif Labai seniai dariau buteliukus su dažytu smėliu, prisiminiau šią techniką ir šiuo atveju, tik kad dažiau ne smėlį o druską, nes taip paprasčiau smile.gif

ne nu nerealiai thumbup.gif o as uzstrigus ant vestuvines kompozicijos nes irgi noriu daryti taureje, ale niekaip nesumasciau kuom ji uzpildyti nes cia priemoniu nelabai randu nu tai aciu uz superine ideja thumbup.gif visai buvau pamirsus 4u.gif tik dabar niekur nerandu balandziu pirkti doh.gif nes noriu juos i vidu itubdyti doh.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už gerą žodį blush-anim-cl.gif Taip čia dažyta druska, labai seniai buvau užsikrėtusi jos dažymu, buvau užpildžiusi ja visus namie turėtus gražius butelius lotuliukas.gif iš pradžių dažiau smėlį, bet jis ne taip gražiai pasidengia, o po to po ranka papuolė druska thumbup.gif dažiau su guašu, tam reikalui nusipirkau 10 skirtingų spalvų pakuotę, bet raudonos jau nebėra, tai reikės matyt ieškoti dailininkų reikmenyse kitą kartą g.gif
O šiandien baigiau senovinį telefoną biggrin.gif - ryt bus nuotraukų
Atsakyti
Ducky - aguonos wub.gif negaliu atsiziureti. Beja, aciu uz medelio pamokėlę, kaip tik artėja sūnaus krikštynos bandysiu ir aš nors panašų padaryti. Tik įdomu o jei saldainiai apvalūs arba keturkampiai ar žiūrėtųsi?
Atsakyti