Dovanėlės mokytojoms
Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia
QUOTE(barbarux @ 2011 10 05, 20:16)
Dovanėlės mokytojoms
Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia
jeee pagaliau barbarux su darbeliais prisistatė labai labai fainai
QUOTE(Ducky @ 2011 10 05, 20:25)
jeee pagaliau barbarux su darbeliais prisistatė labai labai fainai
aš nebeturiu laiko, norų tai daug...
Ducky, gal kada pafotkintumėt kaip tą gražios formos medį darote? Iš vyšninių saldainių kur darėt , labai gražus gavosi, bet su ta forma tai net baisu imtis, kur reiks dėti jei nepavyks
Dovanėlės mokytojoms
QUOTE(barbarux @ 2011 10 05, 20:32)
aš nebeturiu laiko, norų tai daug...
Ducky, gal kada pafotkintumėt kaip tą gražios formos medį darote? Iš vyšninių saldainių kur darėt , labai gražus gavosi, bet su ta forma tai net baisu imtis, kur reiks dėti jei nepavyks
ant dienų darysiu tokius net du, galėsiu pafotkint
QUOTE(Ducky @ 2011 10 05, 20:52)
ant dienų darysiu tokius net du, galėsiu pafotkint
, reikės ir man tokį pabandyt
Dovanėlės mokytojoms
Labai fainos dovanėlės, reiks mintį skolintis kitiems metams
barbariux, super ideja, ir labai graziai atrodo tie piestukai
as irgi iskepiau medeli, panasus i praejusius, ale drauge tokio uzsimane o ir reikejo kuo pigiau tai kad nepirkti nauju dekoraciju apsiejau su senom, tai gavosi klonas ir dar vazono noretusi mazesnio ale kad jau nebeturejau laiko perdaryti
as irgi iskepiau medeli, panasus i praejusius, ale drauge tokio uzsimane o ir reikejo kuo pigiau tai kad nepirkti nauju dekoraciju apsiejau su senom, tai gavosi klonas ir dar vazono noretusi mazesnio ale kad jau nebeturejau laiko perdaryti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 06, 18:27)
ZmoNa_ - puikiai o lygiai tokio pat pas tave nemačiau
O čia mano dekoruotas butelis dešimtosiosioms vestuvių metinėms (rožinės vadinasi)
O čia mano dekoruotas butelis dešimtosiosioms vestuvių metinėms (rožinės vadinasi)
nu tokio pat ner, ale zinai saldainiai tie patys kotas toks pats beveik geles irgi jau turimos ir kazkada jau naudotos tai ir gaunasi panasu
ne nu pasakiskaos tos tavo rozes, as bandziau daryti bet man niekas nesigavo jauciu niekada ir nesigaus