Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Dovanėlės mokytojoms ax.gif
user posted image
user posted image
Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka ax.gif , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 10 05, 20:16)
Dovanėlės mokytojoms  ax.gif

Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka  ax.gif , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia  biggrin.gif

jeee pagaliau barbarux su darbeliais prisistatė thumbup.gif labai labai fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 05, 20:25)
jeee pagaliau barbarux su darbeliais prisistatė  thumbup.gif labai labai fainai  thumbup.gif

aš nebeturiu laiko, norų tai daug...
Ducky, gal kada pafotkintumėt kaip tą gražios formos medį darote? Iš vyšninių saldainių kur darėt ax.gif , labai gražus gavosi, bet su ta forma tai net baisu imtis, kur reiks dėti jei nepavyks blush2.gif
Atsakyti
Pirmas blynas, vakarinis darbelis, tai kokybės mažoka  ax.gif , bet mokytojoms patiko, mums tai buvo svarbiausia  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 10 05, 20:32)
aš nebeturiu laiko, norų tai daug...
Ducky, gal kada pafotkintumėt kaip tą gražios formos medį darote? Iš vyšninių saldainių kur darėt  ax.gif , labai gražus gavosi, bet su ta forma tai net baisu imtis, kur reiks dėti jei nepavyks blush2.gif

ant dienų darysiu tokius net du, galėsiu pafotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 05, 20:52)
ant dienų darysiu tokius net du, galėsiu pafotkint smile.gif

thumbup.gif , reikės ir man tokį pabandyt 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti

Labai fainos dovanėlės, reiks mintį skolintis kitiems metams blush2.gif
Atsakyti

Labai šaunios dovanėlės thumbup.gif
Atsakyti
barbariux, super ideja, ir labai graziai atrodo tie piestukai thumbup.gif 4u.gif

as irgi iskepiau medeli, panasus i praejusius, ale drauge tokio uzsimane o ir reikejo kuo pigiau tai kad nepirkti nauju dekoraciju apsiejau su senom, tai gavosi klonas lotuliukas.gif ir dar vazono noretusi mazesnio ale kad jau nebeturejau laiko perdaryti g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
ZmoNa_ - puikiai thumbup.gif o lygiai tokio pat pas tave nemačiau rolleyes.gif

O čia mano dekoruotas butelis dešimtosiosioms vestuvių metinėms (rožinės vadinasi) smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 06, 18:27)
ZmoNa_ - puikiai  thumbup.gif o lygiai tokio pat pas tave nemačiau  rolleyes.gif

O čia mano dekoruotas butelis dešimtosiosioms vestuvių metinėms (rožinės vadinasi) smile.gif

nu tokio pat ner, ale zinai saldainiai tie patys kotas toks pats beveik biggrin.gif geles irgi jau turimos ir kazkada jau naudotos tai ir gaunasi panasu biggrin.gif

ne nu pasakiskaos tos tavo rozes, as bandziau daryti bet man niekas nesigavo schmoll.gif jauciu niekada ir nesigaus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti