Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(Erina @ 2011 10 04, 09:26)
Labai labai labai gražūs darbeliai thumbup.gif . Pavogsiu idėją kitiems metams blush2.gif , nes šiems jau suplanuota. O į ką įsmeigti medeliai?

Dekui smile.gif medeliu kotus staciau i gipso pripilta vienkartine stikline, o tada istaciau i puodeli, norejau, kad puodeli dar galetu panaudoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolagra @ 2011 10 04, 09:25)
Aš darau su greitai stingstančiu rotbandtu, tai niekad dar neskilo. Ir labai gerai, kai reikia skubiai po 10 min, jau galima tęsti darbus.

O kiek kainuoja rotbantas? As darau su gipsu, tai man skilo kelis kartus, tai dabar pilu i plastmasini, o tik tada statau i molini vazoneli. Galvoju, gal su rotbantu butu paprasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 10 04, 10:47)
Ducky, klijavai prie pagrindo saldainiu pakucius?

Labai saunus visu darbeliai. As siais metais nusprendziau mokytojai nebedaryti saldzios dovaneles, pakaks gelyciu  biggrin.gif Nes pernai metais visomis progomis lepinom mokytoja saldziom puokstem ir medziais smile.gif Siais metais rudenine tinginyste apeme mane biggrin.gif  biggrin.gif

taip pasidariau iš putoplasto pagrindą, įkišau į puodelį ir klijavau smile.gif
Aš tik saulėgrąžų puokšteles mokytojų dienai dariau, dar norėjo varpelio ir medžio, bet kadangi laiko per mažai atsisakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 10 04, 10:34)
As darau su gipsu, tai man skilo kelis kartus, tai dabar pilu i plastmasini, o tik tada statau i molini vazoneli. Galvoju, gal su rotbantu butu paprasciau  g.gif

Labukas, gipsas skyla tada, kai buna per kietai uzmaisytas, as darau grietines tirstumo mase ir neskyla, o kol ismokau irgi paaukojau kelis vazonelius
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 10 04, 13:34)
Labukas, gipsas skyla tada, kai buna per kietai uzmaisytas, as darau grietines tirstumo mase ir neskyla, o kol ismokau irgi paaukojau kelis vazonelius

Laba, as irgi dariau grietineles tirstumo mase ir dar i vazono dugna laikrasciu pridejau, bet vis tiek skilo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 10 04, 12:34)
Dekui  smile.gif medeliu kotus staciau i gipso pripilta vienkartine stikline, o tada istaciau i puodeli, norejau, kad puodeli dar galetu panaudoti  ax.gif
Papildyta:

O kiek kainuoja rotbantas? As darau su gipsu, tai man skilo kelis kartus, tai dabar pilu i plastmasini, o tik tada statau i molini vazoneli. Galvoju, gal su rotbantu butu paprasciau  g.gif

dabar tiksliai nepamenu, bet atrodo 5kg maišas apie 12 lt
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2011 10 04, 14:16)
dabar tiksliai nepamenu, bet atrodo 5kg maišas apie 12 lt

per brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 02, 21:10)
aš daryčiau taip: imi putoplastą, išsipjauni rutulio formos, pamauni ant pagalio. Imi organzą, pjaustai kvadračiukais (nors nuotraukoj tai matomai folija), tada imi bambukinį iešmelį, perduri organzą, perduri saldainį ir smeigi į putoplastą. Dekoruoji likusią dalį ir baigta  ax.gif nuotraukoje matomai sunaudota ne mažiau nei trys dėžutės po 16 saldainių.

http://imageshack.us...ketsweet16.jpg/

Feeeeeeeeh doh.gif Nenorėčiau gauti tokių kiaurai persmaigstytų saldainių schmoll.gif Juos beliktų tik išmest verysad.gif
O tokios puokštės daromos tvirtinant vielute, o ne pagaliuku. Kiekvienas saldainio "galiukas" apsukamas vielute, apgaubiamas organzos skiautele ar kt, pasukama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 05 spalio 2011 - 09:47
QUOTE(pašnekutė @ 2011 10 05, 10:41)
http://imageshack.us...ketsweet16.jpg/

Feeeeeeeeh  doh.gif  Nenorėčiau gauti tokių kiaurai persmaigstytų saldainių  schmoll.gif  Juos beliktų tik išmest  verysad.gif
O tokios puokštės daromos tvirtinant vielute, o ne pagaliuku. Kiekvienas saldainio "galiukas" apsukamas vielute, apgaubiamas organzos skiautele ar kt, pasukama.

na lazdeles juk maistines 4u.gif o kaip tarkim valgote vienakasnius sumustinius kur nors sveciuose persmeigtus pagaliuku? irgi ismetate? g.gif manau kad ferero neitu vietule apsukti g.gif na nebent vynuoti puse saldainio vielute g.gif nes jie neturi uodegeles ... o ir sukant tik uz to popierelio jis pakankamai silpnas kad atlaikytu ...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 10 05, 13:04)
na lazdeles juk maistines  4u.gif  o kaip tarkim valgote vienakasnius sumustinius kur nors sveciuose persmeigtus pagaliuku? irgi ismetate?  g.gif  manau kad ferero neitu vietule apsukti  g.gif  na nebent vynuoti puse saldainio vielute  g.gif  nes jie neturi uodegeles ... o ir sukant tik uz to popierelio jis pakankamai silpnas kad atlaikytu ...

O gal eitų patį saldainį klijuoti prie organzos, o tada su organza prie pagrindo priklijuoti. Čia mano toks pamąstymas, aš pati daryti nebandžiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 10 04, 14:36)
per brangu smile.gif

Gipso 5 kg kainuoja apie 7 lt, bet jei trukinėja vazonėliai, kažin ar labai pigiau gaunasi doh.gif
Atsakyti
Radau pavyzdukus rusiskam forume kaip saldainius pritvirtinti, nes didele diskusija uzvire, gal pagelbes. RASITE CIA. CIA
Atsakyti
Praitoje temoje buvo ideta filmuku, kur puikiausiai matosi, kad saldainiu tikrai jokiais smeigtukais neperdurineja
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 10 05, 13:04)
na lazdeles juk maistines  4u.gif  o kaip tarkim valgote vienakasnius sumustinius kur nors sveciuose persmeigtus pagaliuku? irgi ismetate?  g.gif  manau kad ferero neitu vietule apsukti  g.gif  na nebent vynuoti puse saldainio vielute  g.gif  nes jie neturi uodegeles ... o ir sukant tik uz to popierelio jis pakankamai silpnas kad atlaikytu ...

va būtent smile.gif visuomet dirbu su švariom rankom, o kas bjaurisi belenkuo kas daryta ne pačio, tai jau ne mano problema smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Narvile @ 2011 10 05, 13:26)

Gipso 5 kg kainuoja apie 7 lt, bet jei trukinėja vazonėliai, kažin ar labai pigiau gaunasi  doh.gif

lyginant su cementu kur už 40kg maišą 14lt, tai manau yra skirtumas smile.gif aš gipsą naudojau tik pirmiems medeliams smile.gif
Atsakyti