Gavau užduotį padaryti ką nors keturių metų mergaitei, o gavosi štai kas
labai grazus darbeliai
Ducky Manau mergaitei turėjo patikt
QUOTE(Eglentina @ 2011 10 03, 17:25)
Ducky Manau mergaitei turėjo patikt
dėkui na man patiktų tokią gaut be to puodelis be galo mielas - galės arbatą gerti po to
QUOTE(Raaima @ 2011 10 03, 14:18)
Ir turiu klausimuka, ar medeli darant su cementu (tvirtinant) vazonas netruksta, nes su gipsu jau apturejau sita nuotyki?
Tai kaip ten merginos su tuo cementu?
QUOTE(Ducky @ 2011 10 03, 18:15)
dėkui na man patiktų tokią gaut be to puodelis be galo mielas - galės arbatą gerti po to
Man irgi patiktų ir puodelis patiktų, man toki visoki tai patinka, pati jau ne vaikas, o puodukas mano su karve
QUOTE(Raaima @ 2011 10 03, 18:59)
Tai kaip ten merginos su tuo cementu?
su cementu niekada neskyla
QUOTE(Eglentina @ 2011 10 03, 19:08)
Man irgi patiktų ir puodelis patiktų, man toki visoki tai patinka, pati jau ne vaikas, o puodukas mano su karve
o mano su vėžliuku
QUOTE(Narvile @ 2011 10 02, 20:59)
Medukai mokytojo dienos proga, vieni keliaus į darželį, kiti į mokyklą
Labai labai labai gražūs darbeliai . Pavogsiu idėją kitiems metams , nes šiems jau suplanuota. O į ką įsmeigti medeliai?
Ducky, klijavai prie pagrindo saldainiu pakucius?
Labai saunus visu darbeliai. As siais metais nusprendziau mokytojai nebedaryti saldzios dovaneles, pakaks gelyciu Nes pernai metais visomis progomis lepinom mokytoja saldziom puokstem ir medziais Siais metais rudenine tinginyste apeme mane
Labai saunus visu darbeliai. As siais metais nusprendziau mokytojai nebedaryti saldzios dovaneles, pakaks gelyciu Nes pernai metais visomis progomis lepinom mokytoja saldziom puokstem ir medziais Siais metais rudenine tinginyste apeme mane
QUOTE(knielita @ 2011 10 04, 10:47)
Ducky, klijavai prie pagrindo saldainiu pakucius?
knielita pasirodyki, ka pernai dovanojei mokytojai