Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Gavau užduotį padaryti ką nors keturių metų mergaitei, o gavosi štai kas smile.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazus darbeliai
Atsakyti
Ducky Manau mergaitei turėjo patikt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2011 10 03, 17:25)
Ducky Manau mergaitei turėjo patikt  thumbup.gif

dėkui smile.gif na man patiktų tokią gaut biggrin.gif be to puodelis be galo mielas - galės arbatą gerti po to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 10 03, 14:18)
Ir turiu klausimuka, ar medeli darant su cementu (tvirtinant) vazonas netruksta, nes su gipsu jau apturejau sita nuotyki?  4u.gif

Tai kaip ten merginos su tuo cementu?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 03, 18:15)
dėkui  smile.gif na man patiktų tokią gaut  biggrin.gif be to puodelis be galo mielas - galės arbatą gerti po to  smile.gif

Man irgi patiktų biggrin.gif ir puodelis patiktų, man toki visoki tai patinka, pati jau ne vaikas, o puodukas mano su karve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2011 10 03, 18:59)
Tai kaip ten merginos su tuo cementu?

su cementu niekada neskyla smile.gif
QUOTE(Eglentina @ 2011 10 03, 19:08)
Man irgi patiktų  biggrin.gif  ir puodelis patiktų, man toki visoki tai patinka, pati jau ne vaikas, o puodukas mano su karve  lotuliukas.gif

o mano su vėžliuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 03 spalio 2011 - 18:59
QUOTE(Ducky @ 2011 10 03, 19:33)
su cementu niekada neskyla smile.gif

dekui
Atsakyti
Aš darau su greitai stingstančiu rotbandtu, tai niekad dar neskilo. Ir labai gerai, kai reikia skubiai po 10 min, jau galima tęsti darbus.
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 10 02, 20:59)
Medukai mokytojo dienos proga, vieni keliaus į darželį, kiti į mokyklą  biggrin.gif

Labai labai labai gražūs darbeliai thumbup.gif . Pavogsiu idėją kitiems metams blush2.gif , nes šiems jau suplanuota. O į ką įsmeigti medeliai?
Atsakyti
Ducky, klijavai prie pagrindo saldainiu pakucius?

Labai saunus visu darbeliai. As siais metais nusprendziau mokytojai nebedaryti saldzios dovaneles, pakaks gelyciu biggrin.gif Nes pernai metais visomis progomis lepinom mokytoja saldziom puokstem ir medziais smile.gif Siais metais rudenine tinginyste apeme mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 04 spalio 2011 - 09:48
QUOTE(knielita @ 2011 10 04, 10:47)
Ducky, klijavai prie pagrindo saldainiu pakucius?

Labai saunus visu darbeliai. As siais metais nusprendziau mokytojai nebedaryti saldzios dovaneles, pakaks gelyciu  biggrin.gif Nes pernai metais visomis progomis lepinom mokytoja saldziom puokstem ir medziais smile.gif Siais metais rudenine tinginyste apeme mane biggrin.gif  biggrin.gif

knielita pasirodyki, ka pernai dovanojei mokytojai 4u.gif
Atsakyti