Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

Raaima, Ducky, vitalija.vilke ir knielitos laivas patiko didis.gif
Atsakyti
Labas darbstuoles, zavus Jusu darbeliai. O cia mano medelis kvepiantis kava Jusu teismui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 10 01, 21:19)
Labas darbstuoles, zavus Jusu darbeliai. O cia mano medelis kvepiantis kava Jusu teismui

nėr čia ko teisti - tvarkingas ir gražus medelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 10 01, 21:19)

Nu gražutis, nieko neprikiši, o ir tos geltonos gėlytės man į cinamoną panašios, tai bet kokiu atveju, dera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 10 02, 09:52)
Nu gražutis, nieko neprikiši, o ir tos geltonos gėlytės man į cinamoną panašios, tai bet kokiu atveju, dera  mirksiukas.gif

o man į to krūmelio žiedelius, kur žydi pavasarį geltonai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 10 02, 09:52)
Nu gražutis, nieko neprikiši, o ir tos geltonos gėlytės man į cinamoną panašios, tai bet kokiu atveju, dera  mirksiukas.gif

ne cinamonas, o vanilė doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pirmiausia noreciau visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tokias sukurtas saldzias grozybes wub.gif Ir tuo paciu noriu jusu paklausti ax.gif gal kas galetu man trumpa instrukcija arba nuorodele kaip padaryti puokste rolleyes.gif va pvz kaip sita http://imageshack.us...ketsweet16.jpg/ Aciu 4u.gif
Atsakyti
Medukai mokytojo dienos proga, vieni keliaus į darželį, kiti į mokyklą biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 10 02, 20:23)
Sveikos  smile.gif Pirmiausia noreciau visoms po balioneli  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz tokias sukurtas saldzias grozybes  wub.gif Ir tuo paciu noriu jusu paklausti  ax.gif  gal kas galetu man trumpa instrukcija arba nuorodele kaip padaryti puokste  rolleyes.gif va pvz kaip sita http://imageshack.us...ketsweet16.jpg/ Aciu  4u.gif

aš daryčiau taip: imi putoplastą, išsipjauni rutulio formos, pamauni ant pagalio. Imi organzą, pjaustai kvadračiukais (nors nuotraukoj tai matomai folija), tada imi bambukinį iešmelį, perduri organzą, perduri saldainį ir smeigi į putoplastą. Dekoruoji likusią dalį ir baigta ax.gif nuotraukoje matomai sunaudota ne mažiau nei trys dėžutės po 16 saldainių.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 02, 19:10)
aš daryčiau taip: imi putoplastą, išsipjauni rutulio formos, pamauni ant pagalio. Imi organzą, pjaustai kvadračiukais (nors nuotraukoj tai matomai folija), tada imi bambukinį iešmelį, perduri organzą, perduri saldainį ir smeigi į putoplastą. Dekoruoji likusią dalį ir baigta  ax.gif nuotraukoje matomai sunaudota ne mažiau nei trys dėžutės po 16 saldainių.

Aciu Ducky uz patarima 4u.gif Ryt susipirksiu ko reikia ir kibsiu i darba showoff.gif ziuresiu kas gausis rolleyes.gif Aciu dar karteli thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 02, 20:10)
aš daryčiau taip: imi putoplastą, išsipjauni rutulio formos, pamauni ant pagalio. Imi organzą, pjaustai kvadračiukais (nors nuotraukoj tai matomai folija), tada imi bambukinį iešmelį, perduri organzą, perduri saldainį ir smeigi į putoplastą. Dekoruoji likusią dalį ir baigta  ax.gif nuotraukoje matomai sunaudota ne mažiau nei trys dėžutės po 16 saldainių.

taip taip, taip ir aš dariau tik ne iš ferrero, bet puikiai gaunasi, o jeigu nesilaiko bambukinis pagaliukas ismeigtas i putoplasta, tai patepiau kai kuriuos karstais klijais, ale niekur nerandu puokstes foto, kaip sudege sad.gif
Atsakyti
Aciu visoms ivertinusioms mano darbus smile.gif

Ir turiu klausimuka, ar medeli darant su cementu (tvirtinant) vazonas netruksta, nes su gipsu jau apturejau sita nuotyki? 4u.gif
Atsakyti