Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(knielita @ 2011 09 22, 21:19)
Ducky, va tai tas darbas, kurio noreciau ir as wub.gif  wub.gif Matyt todel, kad ramunes mano vienos megstamiausiu geliu wub.gif  wub.gif

Mano super paprasti darbai

dėkui tau 4u.gif a va tasai užsakymas - nu gi šaunu thumbup.gif moteriškė liks patenkinta smile.gif
Atsakyti
Ducky, obuoliukas labai patiko bigsmile.gif
zaliaake25, gražūs medeliai thumb_yello.gif
Atsakyti
Ačiukas, rosebud1 smile.gif

Šią savaitę maximoj atsirado nerealiai gražios spalvos saldainiai ir dabar jie su akcija (po 10lt/kg) tai neatsispyriau progai iš jų padaryti medį hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 09 22, 19:51)
negaliu nepakomentuot  wub.gif  labai gražus miniukas  wub.gif  ir atvirutė  wub.gif tiesiog sužavėta  4u.gif

labai aciu uz pagyras

Priimu ir pagyras ir kritika, nes kitaip nematau jokios paspirties tobulejimui, reikia ir kritikos, nes daug matau spragu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 23, 13:37)
Šią savaitę maximoj atsirado nerealiai gražios spalvos saldainiai ir dabar jie su akcija (po 10lt/kg) tai neatsispyriau progai iš jų padaryti medį hihihi.gif

As juos jau senokai perku Norfoj. Ten buna ir dideli kaip maximoj ir maziukai (su jais dariau saulegraza). Tik Maximoj dabar kaina zymiai mazesne, tai tikrai apsimoka nusipirkti, nes jie ne tik grazus, bet ir skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 09 23, 18:34)
As juos jau senokai perku Norfoj. Ten buna ir dideli kaip maximoj ir maziukai (su jais dariau saulegraza). Tik Maximoj dabar kaina zymiai mazesne, tai tikrai apsimoka nusipirkti, nes jie ne tik grazus, bet ir skanus  thumbup.gif

kurioj čia norfoj? bent jau šiaurės miestelyje nebuvo jų schmoll.gif o tuos mažiukus tai žinau - su vyšniom jie po 24lt/kg dabar o buvo beveik po 30, iš jų dariau obuolį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 23 rugsėjo 2011 - 17:50
QUOTE(Ducky @ 2011 09 23, 17:48)
kurioj čia norfoj? bent jau šiaurės miestelyje nebuvo jų schmoll.gif o tuos mažiukus tai žinau - su vyšniom jie po 24lt/kg dabar o buvo beveik po 30, iš jų dariau obuolį  smile.gif

Taip taip as tuos maziukus ir pirkus uz 29lt/kg pries gera menesi Norfoj L. Zamenhofo g. 3, Vilniuje
Atsakyti
aš taip pat mačiau šituos saldainius lankstinuke, tai dabar tik laukiu progos nuvažiuot į maximą biggrin.gif

Tavo Ducky medelis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta_forever: 24 rugsėjo 2011 - 11:30
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 09 22, 16:16)

Labai labai gražu tik kaip reikia išlukštenti viduriuką nesugadinus gėlytės?
Atsakyti
QUOTE(Greta_forever @ 2011 09 24, 12:29)
aš taip pat mačiau šituos saldainius lankstinuke, tai dabar tik laukiu progos nuvažiuot į maximą biggrin.gif

Tavo Ducky medelis  thumbup.gif  biggrin.gif

ačiukas smile.gif laukiam ir tavojo smile.gif

QUOTE(loreta72 @ 2011 09 24, 21:07)
Labai labai gražu tik kaip reikia išlukštenti viduriuką nesugadinus gėlytės?

dėkui smile.gif neįmanoma išlukštenti nesugadinus gėlytės verysad.gif reikia jau rinktis: arba saldainis arba grožis, bet manau jeigu tas žmogus, kuriam ši kompozicija buvo skirta, žinotų, kad ramunėje tokie skanūs saldainiai su sezamu, manau ilgai negalvotų ką pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Mano medžiukas sesei gimtadienio proga su jos mėgstamiausiais saldainiais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti