Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 10 tema

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 09 21, 15:25)

Medeliai abu nuostabus !!! Atiduodu pirmenybe ferrero blush2.gif blush2.gif dievinu medelius iš ju , bet vis pati nesiryztu g.gif !! Norečiau toki gauti !!
Ducky - obuolys pagerintas smile.gif Prinokes smile.gif
Kai pasakei , kad kolekcijonuoja , tai kažkodel pagalvojau apie žalia obuoli ir bedu turgu !!!
Bet manau , kad ir šitas labai obuoliškas smile.gif!!!

P.s. Pasikartosiu su klausimu merginom , kurios gamina ne tik medelius : mašinas , pioninus , gitaras - ar galima tuos saldainius valgyti ar jie tik lieka kaip suvenyras ???
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 09 21, 20:44)
Žaliaake25  wub.gif kaip tik turiu nusipirkusi šių saldainių, bet neprisiruošiu ką nors padaryti, nes esu barbė - devindarbė, [color=yellow]dar ir rašto darbus studentam rašau  rolleyes.gif [/color
Ducky  thumbup.gif

Aciukas, as tai sukuosi kaip galedama, labai greitai reikejo sumeistrauti, nors nepatinka skubeti, bet cia staigmena vienai merginai, kuri guli ligonineje, kad pradziugintu sirdele blush2.gif Saunuole, kad darbais uzsiimi papildomais, as taip pat o pas mane dar 3 vaikai kai laksto tai is vis sukuosi kaip vilkelis lotuliukas.gif

QUOTE(**sea** @ 2011 09 21, 22:04)
Medeliai abu nuostabus !!! Atiduodu pirmenybe ferrero  blush2.gif  blush2.gif  dievinu medelius iš ju , bet vis pati nesiryztu  g.gif !! Norečiau toki gauti !!
Ducky - obuolys pagerintas smile.gif    Prinokes smile.gif
Kai pasakei , kad kolekcijonuoja  , tai kažkodel pagalvojau apie žalia obuoli ir bedu turgu !!!

P.s. Pasikartosiu su klausimu merginom , kurios gamina ne tik medelius : mašinas , pioninus , gitaras - ar galima tuos saldainius valgyti ar jie tik lieka kaip suvenyras ???

Aciu, pirma karta dirbau su ferrero, tai cia toks pirmas blynas gavosi

Taip galima valgyti saldainius nuo bet kur, cia jau nuo zmogaus priklauso, ar jis kaip suvenyra laikys, ar sunaudos pagal paskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 09 21, 20:21)
na šaunu gi  thumbup.gif

ačiukas 4u.gif
QUOTE(šneider @ 2011 09 21, 21:44)
Žaliaake25  wub.gif kaip tik turiu nusipirkusi šių saldainių, bet neprisiruošiu ką nors padaryti, nes esu barbė - devindarbė, dar ir rašto darbus studentam rašau  rolleyes.gif

Ducky  thumbup.gif

ačiukas 4u.gif
QUOTE(**sea** @ 2011 09 21, 23:04)
Medeliai abu nuostabus !!! Atiduodu pirmenybe ferrero  blush2.gif  blush2.gif  dievinu medelius iš ju , bet vis pati nesiryztu  g.gif !! Norečiau toki gauti !!
Ducky - obuolys pagerintas smile.gif    Prinokes smile.gif
Kai pasakei , kad kolekcijonuoja  , tai kažkodel pagalvojau apie žalia obuoli ir bedu turgu !!!

prinokęs ir su kirmėlaite biggrin.gif atsakysiu į tavo klausimą: iš esmės jeigu pradedi valgyti, jau nebelieka pirminio grožio. Aš už praktiškas dovanas : suvalgai ir gerai smile.gif Jeigu kas pamena mano rubuilį viščiuką, žinau kad jį saldainį po saldainį suvalgė ir aš prie to prisidėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 09 21, 21:09)
Aciukas, as tai sukuosi kaip galedama, labai greitai reikejo sumeistrauti, nors nepatinka skubeti, bet cia staigmena vienai merginai, kuri guli ligonineje, kad pradziugintu sirdele  : as taip pat o pas mane dar 3 vaikai kai laksto tai is vis sukuosi kaip vilkelis  :

4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunu , kad yra tokiu šaunuoliu 4u.gif 4u.gif !!!
Aš net žado netekau mirksiukas.gif , kaip taip imonama blink.gif !!!
Aš kažkaip isivaizdavau , kad čia jusu merginu hobi , kad turite laisva minute ir kuriat grožybes.
Bet , kad..... Ir vaikus prižiureti ir dar 3 .... Waw !!!
Šaunuoliu šaunuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražūs medeliai, man labai patiko su ferrero, su šiais saldainiais medeliai visada gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 09 21, 22:29)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  šaunu , kad yra tokiu šaunuoliu  4u.gif  4u.gif !!!
Aš net žado netekau    mirksiukas.gif  , kaip taip imonama  blink.gif  !!!
Aš kažkaip isivaizdavau , kad čia jusu merginu hobi , kad turite laisva minute ir kuriat grožybes.
Bet , kad..... Ir vaikus prižiureti  ir dar 3 .... Waw !!!
Šaunuoliu šaunuole  4u.gif  4u.gif

Aciu labai uz gerus zodzius, niu as kaip ir su vienu lieku namuose metinuku, nes didzioji jau 10 metu, antroji 3.5 tai i darziuka leidziame, tai tik mazasis lieka, bet jo visur pilna, tai sukuosi kaip ismanydama lotuliukas.gif

QUOTE(Narvile @ 2011 09 22, 08:05)
Gražūs medeliai, man labai patiko su ferrero, su šiais saldainiais medeliai visada gražūs  bigsmile.gif

Aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 09 21, 23:09)
Aciukas, as tai sukuosi kaip galedama, labai greitai reikejo sumeistrauti, nors nepatinka skubeti, bet cia staigmena vienai merginai, kuri guli ligonineje, kad pradziugintu sirdele  blush2.gif Saunuole, kad darbais uzsiimi papildomais, as taip pat o pas mane dar 3 vaikai kai laksto tai is vis sukuosi kaip vilkelis  lotuliukas.gif
Aciu, pirma karta dirbau su ferrero, tai cia toks pirmas blynas gavosi

drinks_cheers.gif kaip aš tave suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 09 21, 22:29)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  šaunu , kad yra tokiu šaunuoliu  4u.gif  4u.gif !!!
Aš net žado netekau    mirksiukas.gif  , kaip taip imonama  blink.gif  !!!
Bet , kad..... Ir vaikus prižiureti  ir dar 3 .... Waw !!!
Šaunuoliu šaunuole  4u.gif  4u.gif

As ipratus dirbti naktimis, suguldau vaikus ir kaifuoju tada, nes salia vaiku su saldainiais geriau nedirbti, jie sukasi kaip imanydama salia, nei saldainiu lieka nei kliju doh.gif doh.gif O cia hobby tikrai, labai nervus gerai apramina, atpalaiduoja. Pasiilsiu as, nors buna iki paryciu uzsisedziu biggrin.gif

Ducky, obuolys toks nemzas sakyciau gavosi biggrin.gif biggrin.gif Ech, kad man toki suradus biggrin.gif O anciukas jau suvalgytas? Toks grozis, ech... biggrin.gif

Zaliaake, grazu wub.gif

masiniukas Labai dailutis, tikiu kad vaikas suzavetas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 rugsėjo 2011 - 13:47
QUOTE(knielita @ 2011 09 22, 14:45)

Ducky, obuolys toks nemzas sakyciau gavosi  biggrin.gif  biggrin.gif Ech, kad man toki suradus biggrin.gif O anciukas jau suvalgytas? Toks grozis, ech... biggrin.gif

jo nemažas - užsakovė nesitikėjo tokio hihihi.gif
Ančiukas jokiu būdu nesuvalgytas - stovi ant staliuko ir saugo kitus ančiukus (nesaldaininius) laugh.gif
Atsakyti
Krepšeliukas su saldaininėm ramunėm smile.gif taip primena man vasarą kai pas mus visi gėlynai pasipuošia ramunėm...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 09 21, 17:25)

negaliu nepakomentuot wub.gif labai gražus miniukas wub.gif ir atvirutė wub.gif tiesiog sužavėta 4u.gif
Atsakyti
Ducky, va tai tas darbas, kurio noreciau ir as wub.gif wub.gif Matyt todel, kad ramunes mano vienos megstamiausiu geliu wub.gif wub.gif

Mano super paprasti darbai
user posted image
Atsakyti