Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

gražus šalikėliai KADABRA wub.gif
Atsakyti
Kadabra, abu šalikučiai thumbup.gif .
Atsakyti
Kadabra,labai grazu ir kutosiukai tobuli thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kadabros pirmasis labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 10 05, 14:12)
Nu ne.... nu kiek galima, Blansyte, a  biggrin.gif ?
Mano bent is mandagumo pagirkit  tongue.gif :

Dabar galvoju ar is mandagumo g.gif , ar kad seip tiesiog grazei atrodo wub.gif pagirti tongue.gif bigsmile.gif
Man tas baltas toks fainas atrodo thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 10 05, 13:39)
Gal nesupyks blanšytė, čia jos pamokėlė

Ačiū, Mole, man šią nuorodą pati šeimininkė jau užrodė. Nerealiai gera svetainė thumbup.gif

kadabra, tikrai labai geri darbeliai. Ypač pirmasis - labai elegantiškas smile.gif
Atsakyti
blansyte ir kadabra, gražūs šaliai good.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

vel ateinu su savuoju pasirodyti.isbandziau Litwool nauja hameleono vilnele.labai idomi spalva,cia maisyta su bordo.realiai spalva kitokia,bet jos neimanoma nufotkinti doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 10 13, 21:53)
aciu mergaites  4u.gif  4u.gif

vel ateinu su savuoju pasirodyti.isbandziau Litwool nauja hameleono vilnele.labai idomi spalva,cia maisyta su bordo.realiai spalva kitokia,bet jos neimanoma nufotkinti  doh.gif  doh.gif

spalva grazi, ir salikelis toks idomus.grazus,ilgas ir matosi plonytis. wub.gif
Atsakyti
[Blanšyte, man spalvos labai gražios ir tikrai matosi, kad labai plonas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 spalio 2011 - 08:35
aciu mergaites.
vakar veliau ilga salika,bet rezultatas tai ziauriai ilgas biggrin.gif biggrin.gif .nu nesuprantu kodel toks gavosi.issideliojau ant 170 stalo ,o gavosi 250cm..ir bangos pranyko.jauciu kad pacioje pradzioje ji patempiau kazkiek,bet galutinai istyso tik tada kai buvo visai suveltas ir dejau jau ji i vonia wub.gif .patinka jis man labai ,taciau kaip issiaiskinti ,kad dar karta toks gautusi bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sakyčiau, kad labai vykes pratampymas, labai šis pavyko thumbup.gif
Atsakyti