gražus šalikėliai KADABRA
Kadabra,labai grazu ir kutosiukai tobuli
kadabros pirmasis labai gražus
QUOTE(kadabra @ 2011 10 05, 14:12)
Dabar galvoju ar is mandagumo , ar kad seip tiesiog grazei atrodo pagirti
Man tas baltas toks fainas atrodo Saunuole
QUOTE(Molė @ 2011 10 05, 13:39)
Gal nesupyks blanšytė, čia jos pamokėlė
Ačiū, Mole, man šią nuorodą pati šeimininkė jau užrodė. Nerealiai gera svetainė
kadabra, tikrai labai geri darbeliai. Ypač pirmasis - labai elegantiškas
blansyte ir kadabra, gražūs šaliai
aciu mergaites
vel ateinu su savuoju pasirodyti.isbandziau Litwool nauja hameleono vilnele.labai idomi spalva,cia maisyta su bordo.realiai spalva kitokia,bet jos neimanoma nufotkinti
vel ateinu su savuoju pasirodyti.isbandziau Litwool nauja hameleono vilnele.labai idomi spalva,cia maisyta su bordo.realiai spalva kitokia,bet jos neimanoma nufotkinti
QUOTE(blansyte @ 2011 10 13, 21:53)
aciu mergaites
spalva grazi, ir salikelis toks idomus.grazus,ilgas ir matosi plonytis.
[Blanšyte, man spalvos labai gražios ir tikrai matosi, kad labai plonas
aciu mergaites.
vakar veliau ilga salika,bet rezultatas tai ziauriai ilgas .nu nesuprantu kodel toks gavosi.issideliojau ant 170 stalo ,o gavosi 250cm..ir bangos pranyko.jauciu kad pacioje pradzioje ji patempiau kazkiek,bet galutinai istyso tik tada kai buvo visai suveltas ir dejau jau ji i vonia .patinka jis man labai ,taciau kaip issiaiskinti ,kad dar karta toks gautusi
vakar veliau ilga salika,bet rezultatas tai ziauriai ilgas .nu nesuprantu kodel toks gavosi.issideliojau ant 170 stalo ,o gavosi 250cm..ir bangos pranyko.jauciu kad pacioje pradzioje ji patempiau kazkiek,bet galutinai istyso tik tada kai buvo visai suveltas ir dejau jau ji i vonia .patinka jis man labai ,taciau kaip issiaiskinti ,kad dar karta toks gautusi
Sakyčiau, kad labai vykes pratampymas, labai šis pavyko