Pritariu Suveltoms avims. Tikrai pas Oksytę daug naujovių, idėjų, noro viską išbandyt, ir atrodo visai negaila pasidalint . Darbai labai kruopštūs, gražiai pateikiami.
Tik man kartais atrodo, kad vos vos būna kažko perdaug. Dažniausiai man visai netruktų šniuriūkų ir suraukimo, kai yra gėlytės ar kažkoks piešinys; o jei norisi šniūriukų ir suraukimų, tada kažkaip visa netrūkstų gėlyčių arba kutosų...
Tikiuosi nesupyksi, Oksyte . Tikrai žaviuosi tavo darbais, o skonis taip sakant dalykas labai individualus .
Suveltos Avys, Besijuokianti, aciu mielosios
Tikrai nesupyksiu, atvirksciai be galo vertinu tokias nuomones Be to jus laaabai grazei parasete Net nezinau ar nusipelniau tokio ivertinimo , nes kiekviena is musu stengiames ir idedam i veltini viska ka geriausia. Taigi visos cia mes saunuoles ir auksarankes
Del kutu atvirai tariant tik dabar pagalvojau, kad ju istikruju galima buvo ir nuimti . Gavau toki pilkuti su visais kutais, tai ir palikau kaip buvo. Nes pati su siulais nelabai draugaunu. O raisteliu nugaroje paslepiau siule. Nors pilnai sutinku, kad mano toks keistas stilius gaunas , kartais norisi ir paciai kazka paprasto padaryti . Bet kita vertus, patinka ir tai kai lyg ir vienas daiktas tampa daugiafunkciniu, todel labai daznai naudoju raistelius, papildomas nuimamas detales, kad butu smagu nesioti ivaireis budais ir priderinti prie saves.
Tikrai nesupyksiu, atvirksciai be galo vertinu tokias nuomones Be to jus laaabai grazei parasete Net nezinau ar nusipelniau tokio ivertinimo , nes kiekviena is musu stengiames ir idedam i veltini viska ka geriausia. Taigi visos cia mes saunuoles ir auksarankes
Del kutu atvirai tariant tik dabar pagalvojau, kad ju istikruju galima buvo ir nuimti . Gavau toki pilkuti su visais kutais, tai ir palikau kaip buvo. Nes pati su siulais nelabai draugaunu. O raisteliu nugaroje paslepiau siule. Nors pilnai sutinku, kad mano toks keistas stilius gaunas , kartais norisi ir paciai kazka paprasto padaryti . Bet kita vertus, patinka ir tai kai lyg ir vienas daiktas tampa daugiafunkciniu, todel labai daznai naudoju raistelius, papildomas nuimamas detales, kad butu smagu nesioti ivaireis budais ir priderinti prie saves.
Oksyte ,kiekviena turime savita stiliu,is to ir gimsta originalus gaminukai.negali viskas visoms itikti ir patikti,vienoms gal tame ar kitame darbelyje patinka ne viskas ,o kitoms atvirskciai.Toli grazu ir as nesu patenkinta kiekvienu savo darbu ,kitaip ir buti negali.Bet svarbiausia ,kad stengiames ir tobulejame
blansyte, , bet mergaites tai gerai parase
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 21, 09:40)
grazus darbelis, kutosiukus tai ir as buc nuemus bet siaip labai kruopstus darbas
Ateinu ir vel su rudenišku salikeliu .tik labai sunkiai ižiurimas pats voras
QUOTE(blansyte @ 2011 09 24, 18:35)
Ateinu ir vel su rudenišku salikeliu .tik labai sunkiai ižiurimas pats voras...
Labai labai grazu
užsimaniau sau šalikėlio....
bulaukiux,saunu,sio sezono spalvos
maniskiai ,vel sis tas neiprasto
QUOTE(blansyte @ 2011 09 28, 12:32)
bulaukiux,saunu,sio sezono spalvos
kokie idomus, apie kokybe net nekalbu, kaip visad net nezinau kuris man labia patinka, abu labai
gražūs šalikėliai