Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

Pritariu Suveltoms avims. Tikrai pas Oksytę daug naujovių, idėjų, noro viską išbandyt, ir atrodo visai negaila pasidalint smile.gif . Darbai labai kruopštūs, gražiai pateikiami.
Tik man kartais atrodo, kad vos vos būna kažko perdaug. Dažniausiai man visai netruktų šniuriūkų ir suraukimo, kai yra gėlytės ar kažkoks piešinys; o jei norisi šniūriukų ir suraukimų, tada kažkaip visa netrūkstų gėlyčių arba kutosų...
Tikiuosi nesupyksi, Oksyte 4u.gif . Tikrai žaviuosi tavo darbais, o skonis taip sakant dalykas labai individualus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Suveltos Avys, Besijuokianti, aciu mielosios wub.gif 4u.gif
Tikrai nesupyksiu, atvirksciai be galo vertinu tokias nuomones friends.gif Be to jus laaabai grazei parasete aciuks.gif Net nezinau ar nusipelniau tokio ivertinimo blush2.gif , nes kiekviena is musu stengiames ir idedam i veltini viska ka geriausia. Taigi visos cia mes saunuoles ir auksarankes group.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Del kutu atvirai tariant tik dabar pagalvojau, kad ju istikruju galima buvo ir nuimti drinks_cheers.gif. Gavau toki pilkuti su visais kutais, tai ir palikau kaip buvo. Nes pati su siulais nelabai draugaunu. O raisteliu nugaroje paslepiau siule. Nors pilnai sutinku, kad mano toks keistas stilius gaunas blink.gif , kartais norisi ir paciai kazka paprasto padaryti tongue.gif smile.gif. Bet kita vertus, patinka ir tai kai lyg ir vienas daiktas tampa daugiafunkciniu, todel labai daznai naudoju raistelius, papildomas nuimamas detales, kad butu smagu nesioti ivaireis budais ir priderinti prie saves.
Atsakyti
Oksyte ,kiekviena turime savita stiliu,is to ir gimsta originalus gaminukai.negali viskas visoms itikti ir patikti,vienoms gal tame ar kitame darbelyje patinka ne viskas ,o kitoms atvirskciai.Toli grazu ir as nesu patenkinta kiekvienu savo darbu ,kitaip ir buti negali.Bet svarbiausia ,kad stengiames ir tobulejame 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blansyte, drinks_cheers.gif , bet mergaites tai gerai parase mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 21, 09:40)

grazus darbelis, kutosiukus tai ir as buc nuemus blush2.gif bet siaip labai kruopstus darbas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ateinu ir vel su rudenišku salikeliu biggrin.gif .tik labai sunkiai ižiurimas pats voras

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 09 24, 18:35)
Ateinu ir vel su rudenišku salikeliu  biggrin.gif .tik labai sunkiai ižiurimas pats voras...

Labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Ohoho, koks voratinklis bigsmile.gif . Tikrai rudeniškas šalis. Blansyte, labai gražu/originalu thumbup.gif
Atsakyti
užsimaniau sau šalikėlio....

user posted image
Atsakyti
bulaukiux,saunu,sio sezono spalvos thumbup.gif

maniskiai ,vel sis tas neiprasto

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 09 28, 12:32)
bulaukiux,saunu,sio sezono spalvos  thumbup.gif

maniskiai ,vel sis tas neiprasto

kokie idomus, apie kokybe net nekalbu, kaip visad thumbup.gif net nezinau kuris man labia patinka, abu labai wub.gif
Atsakyti
gražūs šalikėliai mirksiukas.gif
Atsakyti