Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

QUOTE(Oksyte @ 2011 09 19, 07:54)

Ačiū už pagyrimus ir pastabas. Iš šalies geriau matosi, ko trūksta 4u.gif
Atsakyti
Suveltos Avys, nuostabūs šaliai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
rosebud1, ačiū už geras emocijas rolleyes.gif
Atsakyti
Atkreipiau pastaba del mano fotkiu fono ir bandziau kazka keisti wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Blansyte, kaip visada nuostabu, ale jeigu jau kabinetis, tai, tep sakan, kabinetis iki galo- aprenk manekena juodu triko 4u.gif
arba - visai nerenk g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 20 rugsėjo 2011 - 11:21
Ir jokiu megztuku , nes žinok labai prastina vaizda toks stambaus rašto megztukas ir dar su saga ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz pastabas ,mergaites 4u.gif 4u.gif .nesiseka man su tuo fotografavimu doh.gif .reiks isitaisyti koki juoda rubeli ,o tai pati vengiu sios spalvos ir nieko tinkamo spintoje neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 09 20, 12:49)
Aciu uz pastabas ,mergaites 4u.gif  4u.gif .nesiseka man su tuo fotografavimu  doh.gif .reiks isitaisyti koki juoda rubeli ,o tai pati vengiu sios spalvos ir nieko tinkamo spintoje neturiu doh.gif

oi, Blansyte, cia zinok visiems sunku, cia kaip: kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu 4u.gif
Atsakyti
Na, spintos nebuvimas foto gerokai pagerino. Nuotraukos labai pašviesėjo, išryškėjo pats darbas.
O tobulėjimui ribų nėra smile.gif .
Gražūs šaliai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 09 20, 11:17)

Mėėėlynas gražus wub.gif
Atsakyti
Blansyte, del megstuko pritariu drinks_cheers.gif O jei visai to manekeno nerengti g.gif Tuomet gal visas demesys nukryptu i veltinuka mastau.gif

Kol pusryciai verda, nusprendziau parodyti mezginuka isdekoruota vilna, apie kuria jau buvau uzsiminus smile.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Butu labai gerai, jei nezinociau, kad galima isspausti dar geriau rolleyes.gif Todel veliau vel bandysiu ivelti vilna, nes tokiam reikalui reikia paprasciausiai praktikos.
O su jumis pasidalinsiu savo ispudziais, nes gal kam mintis kils velti ant mezginuko wink.gif
Istikruju isyvelia labai gerai. Bandziau velimo masina ir seip.
Tai del velimo masinos (galima ir su adatelem) reikia pasirinkti tinkama vilnos stori, nes plonai isklojus, uzveliant slapioju budu piesinys "pranyksta" siulose ir tampa blankus. Todel isdziovinus dar syki paryskinau lapelius ir vel uzveliau slapiai.
Jei be adateliu, tai labai gerai vilnele isivelia, jei rasta plonu sluoksniu atkartoji ir is blogos puses. Zodziu tikrai verta bandyti, tik gal ispradziu ant meginio, kad pajausti kas prie ko, o po to drasei kur tik norite mirksiukas.gif 4u.gif
Turiu sali megsta "musytem" g.gif , bet kazkaip vis dar i sali atidedu, nes labai "skyletas" lotuliukas.gif Bet gal kada ir iki jo pribresiu smile.gif
Atsakyti
Kaip man patinka Oksytės vis naujų dalykų ieškojimas bei įgyvendinimas. Ir visada rezultatas nustebina gerąją prasme. Šis naujas darbelis ne išimtis, labai gražu, tik mano asmeninės antipatijos kutams, man be jų būtų dar gražiau wub.gif
Atsakyti