Besijuokianti,as tau pilnai pritariu del tos spintos,bet pas mane tai vienintele vieta kur apsvietimas tinkamas ir tai tik po pietu .kai pafotkinau ant "gyvos" manekenes tai man visos nuotraukos ant mano manekeno pasidare klaikios
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 15, 10:07)
Aciu
I ta pilkuti ivelti stai tokie siulai.
I ta pilkuti ivelti stai tokie siulai.
gerai atrodo net nemačiau tokių siūlų, tiesą sakant ir neieškojau
QUOTE(bulaukiux @ 2011 09 15, 22:14)
gerai atrodo net nemačiau tokių siūlų, tiesą sakant ir neieškojau
Prie manes dabar siulu parduotuve vos ne po langais yra - pagunda labai didele uzsukti . Tai gerai kad megzti nemoku O tai seima i bankrota ivesciau
Pritariu Oksytei
Dekoravimui siūlai labai tinka, dabar praktiškai tik su siūlais ir žaidžiu.
O dar kas turi meninę gyslelę piešimui - tai siūlai nepakeičiamas dalykas, galima išpiešti gražiausius paveikslus ant vilnos.
Tik minusas, kad toks dekoravimas atima daug laiko.
Dekoravimui siūlai labai tinka, dabar praktiškai tik su siūlais ir žaidžiu.
O dar kas turi meninę gyslelę piešimui - tai siūlai nepakeičiamas dalykas, galima išpiešti gražiausius paveikslus ant vilnos.
Tik minusas, kad toks dekoravimas atima daug laiko.
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 16, 08:48)
Prie manes dabar siulu parduotuve vos ne po langais yra - pagunda labai didele uzsukti . Tai gerai kad megzti nemoku O tai seima i bankrota ivesciau
Oksyte, as isproteciau - rankos tiesiasi i siulus parduotuveje, megstu ir nert ir megzt.
Turi puikia proga bent jau virbalus nusipirkti - isivaizduok kaip dar labiau prasiplestu veltinio darbu dekoravimo galimybes
QUOTE(kadabra @ 2011 09 16, 11:47)
Turi puikia proga bent jau virbalus nusipirkti - isivaizduok kaip dar labiau prasiplestu veltinio darbu dekoravimo galimybes
kazkaip po pirmo bandymo megsti sijona, kuris truko pora metu , jokio noro neturiu pirkti virbalu .
Padarysiu gudriau . Kooperuosius su mergaitem kurios moka megzti . Greitu laiku galesiu parodyti kas is to gaunasi, nes dabar baigiau dekoruoti viena megsta masina sali .
Kita turiu rankom megzta "musytem"sali, bet vis dar vartau ji rankuose, nes nesugalvoju ka su juo galima idomaus padaryti Zodziu minciu yra ir su mezginiais vilna suderinti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 16, 18:25)
Padarysiu gudriau . Kooperuosius su mergaitem kurios moka megzti . Greitu laiku galesiu parodyti kas is to gaunasi, nes dabar baigiau dekoruoti viena megsta masina sali .
Kita turiu rankom megzta "musytem"sali, bet vis dar vartau ji rankuose, nes nesugalvoju ka su juo galima idomaus padaryti Zodziu minciu yra ir su mezginiais vilna suderinti
ta pat mastau
net ir siulu jau turiu nusipirkus, ale tik nezinau kada rankos prieis, nes zadu viska pati daryti.
Pažersiu daug vaizdelių
Bandžiau pavaizduoti hortenzijas
Bandžiau pavaizduoti hortenzijas
QUOTE(kadabra @ 2011 09 17, 22:00)
Suveltos avys, man jau to balto dekoriukas . Tikriausiai kantrybes prireike
Ačiū Baltasis neperdaugiausiai kantrybės pareikalavo, būna, kai daugiau jos tenka įdėti
Suveltos Avys, kadangi ir pati megstu visokius "pribumbasus" man tas melinas iskart krito i aki baltas toks svelnus
Oranzinis ryskus, rudeninis
O rausvam man atrodo, kad reikia dar pakartoti gera islyginima su garais
Zinau, kad tai ilgas darbas, bet jam niekada negeiliu laiko
Oranzinis ryskus, rudeninis
O rausvam man atrodo, kad reikia dar pakartoti gera islyginima su garais
Zinau, kad tai ilgas darbas, bet jam niekada negeiliu laiko