Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

Besijuokianti,as tau pilnai pritariu del tos spintos,bet pas mane tai vienintele vieta kur apsvietimas tinkamas ir tai tik po pietu doh.gif .kai pafotkinau ant "gyvos" manekenes tai man visos nuotraukos ant mano manekeno pasidare klaikios doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na gal ant tos spintos galima kokią medžiagą pakabint, vatmaną didelį ar dar kažką. Paprastai pagerint kažkiek galima ir minimaliom pastangom. O fotkės ant manekenės tikrai labai vykusios thumbup.gif , bet aišku, kad kasdien tokių daryti neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 15, 10:07)
Aciu  wub.gif
aciuks.gif  4u.gif I ta pilkuti ivelti stai tokie siulai.

gerai atrodo thumbup.gif net nemačiau tokių siūlų, tiesą sakant ir neieškojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 09 15, 22:14)
gerai atrodo thumbup.gif net nemačiau tokių siūlų, tiesą sakant ir neieškojau ax.gif

Prie manes dabar siulu parduotuve vos ne po langais yra - pagunda labai didele uzsukti blush2.gif . Tai gerai kad megzti nemoku lotuliukas.gif O tai seima i bankrota ivesciau laugh.gif
Atsakyti
Pritariu Oksytei drinks_cheers.gif
Dekoravimui siūlai labai tinka, dabar praktiškai tik su siūlais ir „žaidžiu“.
O dar kas turi meninę gyslelę piešimui - tai siūlai nepakeičiamas dalykas, galima išpiešti gražiausius paveikslus ant vilnos.
Tik minusas, kad toks dekoravimas atima daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 16, 08:48)
Prie manes dabar siulu parduotuve vos ne po langais yra - pagunda labai didele uzsukti  blush2.gif . Tai gerai kad megzti nemoku    lotuliukas.gif O tai seima i bankrota ivesciau  laugh.gif

Oksyte, as isproteciau - rankos tiesiasi i siulus parduotuveje, megstu ir nert ir megzt.
Turi puikia proga bent jau virbalus nusipirkti - isivaizduok kaip dar labiau prasiplestu veltinio darbu dekoravimo galimybes hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 16 rugsėjo 2011 - 10:47
QUOTE(kadabra @ 2011 09 16, 11:47)
Turi puikia proga bent jau virbalus nusipirkti - isivaizduok kaip dar labiau prasiplestu veltinio darbu dekoravimo galimybes  hihihi.gif

schmoll.gif kazkaip po pirmo bandymo megsti sijona, kuris truko pora metu lotuliukas.gif , jokio noro neturiu pirkti virbalu blush2.gif .
Padarysiu gudriau rolleyes.gif . Kooperuosius su mergaitem kurios moka megzti ax.gif . Greitu laiku galesiu parodyti kas is to gaunasi, nes dabar baigiau dekoruoti viena megsta masina sali 4u.gif .
Kita turiu rankom megzta "musytem"sali, bet vis dar vartau ji rankuose, nes nesugalvoju ka su juo galima idomaus padaryti g.gif Zodziu minciu yra ir su mezginiais vilna suderinti mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2011 09 16, 18:25)
Padarysiu gudriau rolleyes.gif . Kooperuosius su mergaitem kurios moka megzti    ax.gif .  Greitu laiku galesiu parodyti kas is to gaunasi, nes dabar baigiau dekoruoti viena megsta masina sali  4u.gif  .
Kita turiu rankom megzta "musytem"sali, bet vis dar vartau ji rankuose, nes nesugalvoju ka su juo galima idomaus padaryti  g.gif Zodziu minciu yra ir su mezginiais vilna suderinti  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

ta pat mastau drinks_cheers.gif
net ir siulu jau turiu nusipirkus, ale tik nezinau kada rankos prieis, nes zadu viska pati daryti.
Atsakyti
Pažersiu daug vaizdelių biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bandžiau pavaizduoti hortenzijas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Suveltos avys, man jau to balto dekoriukas wub.gif . Tikriausiai kantrybes prireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 09 17, 22:00)
Suveltos avys, man jau to balto dekoriukas  wub.gif . Tikriausiai kantrybes prireike  smile.gif

Ačiū smile.gif Baltasis neperdaugiausiai kantrybės pareikalavo, būna, kai daugiau jos tenka įdėti smile.gif
Atsakyti
Suveltos Avys, kadangi ir pati megstu visokius "pribumbasus" man tas melinas iskart krito i aki thumbup.gif baltas toks svelnus wub.gif
Oranzinis ryskus, rudeninis bigsmile.gif
O rausvam man atrodo, kad reikia dar pakartoti gera islyginima su garais blush2.gif 4u.gif
Zinau, kad tai ilgas darbas, bet jam niekada negeiliu laiko mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti