Įkraunama...
Įkraunama...

velti šaliai,šalikai,apykaklės,skraistės...

laikas tema kilstelt smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Pulina,as naudoju karsini tuo atveju,jei neturiu reikiamos spalvos sluoksnos.kloju sluoksna,o ant jos-labai labai"skystai"reikiamos spalvos karsini.pagrindine spalva,aisku,yra sluoksnos,bet kartais uztenka ir akcentuko.bangos issitampo.
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 12 09, 16:03)
akirera,dailu,tik as tai bijociau i megzta gamini ivelti vilnos,nes veliant audinys labai suprasteja,o jei tai ranku darbas tada dar labiau gaila  wub.gif

pora nauju
user posted image

user posted image

galit imsti man kainl siu dvieju salikeliui az. Aciu. Labai Labai Grazu!!!
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 09 10, 14:06)

Pas mane dideli saliai dygsta kaip grybai,visoms poreikis atsirado.

user posted image

Blanšyte, gal galiu paklausti? Reik dukrai ant suknelės plono šaliko, didelio . Kadangi praktikos tokiuose subtiliuose reikaluose nėr, tai klausimų šimtai smile.gif Kelių sluoksnių šitas šalikas? Kaip jį tokį ploną ir minkštą padaryt ? Nes nesinori kad kybotų ant kupros kaip vatmano lapas ax.gif
Atsakyti
Žolia,nepasakyciau ,kad sitas plonas,toks vidutinis labiau,bet lengvas ir graziai krenta.Cia du sluoksniai 18 mikronu sluoksna.
as issideliojus pirma gerai apveliu su masinele,paskui kocioju.jei balta vilna,tai ir pati zinai ,kad ji greitai susivelia ir reik ziuret,kad nepervelti,kitaip storas bus.Galima ir ant silko delioti,tada ir vieno sluoksnio pakanka,bet jei noretum bangu krastuose,tai reiktu dvieju sluoksniu.Nezinau ka dar patart,gi ir pati viska zinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2013 07 23, 17:54)
Žolia,nepasakyciau ,kad sitas plonas,toks vidutinis labiau,bet lengvas ir graziai krenta.Cia du sluoksniai 18 mikronu sluoksna.

aciu uz paaiskinima 4u.gif tokio plono ir didelio dar nevėliau. issisukau si kartą nuo salio vėlimo, bet pravers kitam kartui. ant silko esu vėlus, neblogai isėjo, o vien is vilnos dar tik kaklinukus vėliau. užtat ir galvoju, keli sluoksniai dedasi.
Is dukros kompo rasau, tai atsiprasau už klaidas - ne visas raides randu smile.gif
Atsakyti
Trumpam prisiglausiu prie Jusu
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos auksarankes, turiu klausima, gal kuri kauniete turi situ grozu prisivelusi pardavimui, skubiai reikia dovaneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 09 19, 08:34)
laikas tema kilstelt smile.gif

Blansyte, man jie tobuli bigsmile.gif
Atsakyti
Ra Gi,aciu labai.
prie to pacio seniai besirodziau smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Stengiausi nuvelti kuo plonesni salikuti, stai kas gavosi